FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 1-2

FCSB - VIITORUL 1-2 // Ilie Dumitrescu explică de ce FCSB a pierdut cu Viitorul: „Steaua a suferit enorm acolo” + ce spune despre Gnohere

FCSB - Viitorul // FOTO: Raed Krishan
FCSB - Viitorul // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 12 martie 2019 16:29

Ilie Dumitrescu a explicat motivele care au dus la înfrângerea celor de la FCSB cu Viitorul, 1-2, și a subliniat care sunt capitolele la care echipa roș-albastră suferă.

Steaua suferă în linia de mijloc. Îi este foarte greu să aibă profunzime în joc, e greu ca mijlocașii se verticalizeze. Steaua, cu Viitorul, a suferit enorm în axul central. Filip nu a avut cea mai bună prestație, chiar dacă a recuperat multe mingi, iar Nedelcu, în prima repriză, a fost anihilat cu ușurință. Hagi a pregătit bine jocul, iar Viitorul a făcut pressing agresiv, s-a apărat sus.

Și a fost o lipsă de personalitate la Steaua. La un astfel de meci ai nevoie de 3-4 jucători cu personalitate, care să facă diferența.

În plus, au fost și acele ratări ale lui Gnohere din niște poziții din care în mod normal marca. Nu știu ce se întâmplă cu el. Nu știu ce probleme are, dacă e cu gândul la un transfer ratat, dacă are probleme fizice. Poate este și o lipsă de încredere”, a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Citește și:

A fost Mihai Teja alegerea potrivită la FCSB? De la pregătirea fizică la confuzia achizițiilor din iarnă

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (11)
2131839563521520
Naghi Olimpiu  •  12 Martie 2019, 22:03

Cea mai mare problema la steaua e lipsa unui antrenor. Dacă la dat afara pe Dica trebuia sa aducă un antrenor mai bun nu unu care nu poate sa câștige cu ultimele 3 clasate plus pierde acasă cu viitorul.asta tine golgheterul pe banca și îl joaca pe (adormitul) Nedelcu și pe Matei? În apărare faci improvizații și pe Momcilovici il ții pe banca.poate cumpără Becali tot ce e mai bun dacă nu pune un antrenor capabil. Se zgarceste la 10 -1500 de euro pe luna și pierde la fiecare meci mult mai mult datorita antrenorului asta fără nici o valoare. Nici Dica nu a fost cea mai buna soluție dar acest Teja este de 10 ori mai slab. Probabil anu acesta va trebuii sa ne mulțumim maxim cu locu 3 care nici acela nu e sigur cu asemenea antrenor.inca o chestie.:cand ai nevoie disperata de victorie cum poți sa intrii pe teren doar cu un atacant? Ce faci joci la egal sau ești tâmpit doar atât poți? Unde e jocul de posesie, unde sunt rezultatele?

rocky2
rocky2  •  12 Martie 2019, 18:46

Ce treaba are fcsb cu steaua? Dumitrescu e ramas in secolul trecut din rea vointa *** Sa fie aceeasi cauza si la numeroasele derapaje de pe gsp?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

albalbastru72
albalbastru72  •  12 Martie 2019, 18:36

Revizuiti articolul,ca pe linga greseli de gramatica si de constructie ale frazei specifice gsp mai faceti si alte erori.In titlu spuneti FCSB iar in articol Steaua.Nu sinteti consecventi si nu se intelege despre cine e vorba.Deci luati loc,3 si ne vedem la vara la corigente.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează