FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO FCSB: 21 de fotbaliști la vizita medicală de astăzi, inclusiv nou-venitul Alex Băluță + Jucătorul dorit la Rapid a lipsit

Alexandru Băluță, la vizita medicală // foto: Vlad Nedelea, GSP +32   FOTO
Alexandru Băluță, la vizita medicală // foto: Vlad Nedelea, GSP

Articol de , - Publicat luni, 19 iunie 2023 08:36 / Actualizat luni, 19 iunie 2023 12:26

Fotbaliștii lui FCSB au efectuat în această dimineață vizita medicală obligatorie înainte de a relua pregătirea pentru următorul sezon. La INMS și-au făcut apariția 21 de fotbaliști, inclusiv singurul transferat până acum în această vară, Alexandru Băluță. Cu roș-albaștrii s-a înțeles și stoperul Siyabonga Ngezana, dar acesta nu a ajuns încă la București. 

Elevii cuplului Elias Charalambous - Mihai Pintilii au început să sosească la Institutul Național de Medicină Sportivă începând cu ora 07:25. Primul care și-a făcut apariția a fost fundașul Luca Ciobanu, urmat la scurt timp de Andrea Compagno.

Printre cei 21 de roș-albaștri s-a numărat și nou-venitul Alexandru Băluță, care urmează să fie prezentat astăzi ca nou fotbalist al lui FCSB.

Ofertă de la Petrolul pentru jucătorul lui FCSB: „Propunerea e bună. Posibil să plece acolo”
FCSB
Ofertă de la Petrolul pentru jucătorul lui FCSB: „Propunerea e bună. Posibil să plece acolo”

FCSB turează motoarele » 21 de fotbaliști la vizita medicală de astăzi

Tematica vestimentară, parcă stabilită dinainte, a fost baschetul. Majoritatea fotbaliștilor au purtat haine care fac trimitere la sportul jucat pe parchet. Joyskim Dawa, de exemplu, a purtat un maiou cu echipa Toronto Raptors.

De la vizita medicală au lipsit 8 fotbaliști. Șapte dintre aceștia sunt convocați la loturile naționale. Este vorba despre Darius Olaru, Florinel Coman și Ștefan Târnovanu la echipa mare a României, Octavian Popescu, Alexandru Pantea și Mihai Lixandru la U21, plus Risto Radunovic, selecționat la reprezentativa din Muntenegru. 

Dawa la reunirea FCSB, foto: GSP
Dawa la reunirea FCSB, foto: GSP
Vizita medicală FCSB
Vizita medicală FCSB
Andrea Compagno la reunirea FCSB, foto: GSP
+28 FOTO

Excepția este francezul Malcom Edjouma, învoit de club conform unui anunț publicat pe pagina de Facebook FCSB. Viitorul lui Edjouma este oricum incert, el nu vrea să continue la FCSB, iar Gigi Becali a anunțat că l-ar vinde pentru 1,5 milioane de euro. Malcom este dorit la Rapid

Jucătorii de la FCSB prezenți la vizita medicală:

  • PORTARI: Al. Maxim, A. Vlad
  • FUNDAȘI: L. Ciobanu, L. Vlăsceanu, V. Crețu, Haruț, Dawa, M. Manolache, R. Pădurariu
  • MIJLOCAȘI: Ov. Popescu, Ad. Șut, Radaslavescu, M. Tănasă, V. Gheorghe, Al. Băluță, G. Gogescu, D. Popa, M. Toma, Cordea
  • ATACANȚI: Compagno, L. Ilie 

    ABSENȚI MOTIVAȚI: Olaru, Coman, Târnovanu, Oct. Popescu, Pantea, M. Lixandru, Radunovici (toți la loturile naționale), Miculescu (are liber până miercuri)
    ÎNVOIT: Edjouma
    A EFECTUAT DEJA VIZITA MEDICALĂ: Panțîru

După vizita medicală de astăzi, pentru FCSB urmează câteva zile de pregătire la baza din Berceni, apoi jucătorii și staff-ul vor merge în Țările de Jos pentru un cantonament de 10 zile la Apeldoorn. Revenirea în țară este programată pe 7 iulie, iar noul sezon de SuperLigă va debuta în weekendul 14-16 iulie.

Mai multe știri despre FCSB:

Cine e Siyabonga Ngezana, noul fotbalist de la FCSB » 3 calități și 3 defecte

FCSB l-a trimis la nou-promovata din Liga 2: „Un transfer de viitor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mgky
mgky  •  19 Iunie 2023, 12:37

S-au reunit si cei de la csa talpan azi, au venit toti cu un matiz.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează