Articol de , - Publicat marti, 07 noiembrie 2023 11:43 / Actualizat marti, 07 noiembrie 2023 12:16

GSP.ro a dezvăluit aseară că arbitrul Marian Barbu (35 de ani) a scris în raportul întocmit la meciul dintre FCU Craiova - UTA, scor 2-3, că Adrian Mititelu Junior, fiul șefului de la FCU, l-a jignit, amenințat, chiar scuipat. Juniorul se apără, susținând că „doar l-am apostrofat”.

Pe 29 octombrie, FCU Craiova a pierdut acasă meciul de campionat cu UTA, scor 2-3, deși a condus cu 1-0. Arbitrajul brigăzii conduse de Marian Barbu i-a iritat pe olteni: aceștia au cerut în prima repriză un penalty care nu le-a fost acordat, le-a fost anulat un gol și a mai existat și o lovitură de pedeapsă împotriva lor.

La pauză, Adrian Mititelu Junior l-a luat în primire pe „central”. Acesta a scris în raport că „m-a scuipat în față de la o distanță foarte mică, m-a înjurat, mi-a jignit familia și m-a amenințat că mă va omorî oriunde mă va prinde. Și că din Craiova n-o să ies viu dacă o să calc vreodată pe acolo”.

Cine a fost mai mare, Maradona sau Messi? » Insiderul care a lucrat și cu Diego, și cu Leo dă verdictul în interviul GSP: „El e un extraterestru”
INEDIT
Cine a fost mai mare, Maradona sau Messi? » Insiderul care a lucrat și cu Diego, și cu Leo dă verdictul în interviul GSP: „El e un extraterestru”

Adrian Mititelu jr. neagă acuzațiile lui Marian Barbu: „De fapt, arbitrul ne-a omorât pe noi cu UTA”

În replică, băiatul lui Adrian Mititelu susține că s-a rezumat la „apostrofarea” lui Marian Barbu, că nu au existat amenințări și că nu l-a scuipat că arbitrul din Făgăraș.

„Cu privire la cele declarate de arbitrul Marian Barbu în raportul de la finalul meciului vreau să dezmint total aceste acuzații.

Într-adevăr, aflându-mă în zona vestiarelor pentru a discuta cu jucătorii după meci, l-am întâlnit pe Marian Barbu și l-am apostrofat pentru prestația lamentabilă pe care avut-o ca arbitru pe toată durata partidei și pentru reaua-credință evidentă de care a dat dovadă în judecarea unor faze evidente din meci.

Nu l-am scuipat și nici amenințat cu moartea pe acest arbitru. De fapt, el ne-a omorât pe noi în acel meci. Am avut 2 penalty-uri clare neacordate, iar UTA a marcat golul de 3-2 după o preluare cu mâna a mijlocașului dreapta”, a afirmat Mititelu Junior în prima fază.

Adrian Mititelu jr.: „Raport mincinos, arbitrii sunt mai protejați decât magistrații în această țară”

„FCU Craiova este echipa cea mai dezavantajată din acest campionat din punct de vedere al arbitrajului. Acest lucru bineînțeles că nu ne dă dreptul să ne manifestăm nemulțumirile în fața arbitrului după meci, dar s-a întins coarda prea mult.

Sunt greșeli evidente deja, iar VAR-ul nu intervine niciodată. Par a fi brigăzi trimise cu un scop bine pus la punct. Este un raport mincinos, arbitrul poate scrie acolo ce vrea el.

Poate că ar trebui să se scoată în evidență faptul că această echipă poate ar fi fost pe loc de play-off dacă ar fi fost arbitrată corect sau puțin mai corect și nu ceea ce scrie într-un raport un arbitru care nu suportă să i se reproșeze nimic. Arbitrii au ajuns să fie mai protejați decât magistrații în această țară”, a completat Adrian. 

VIDEO » Adrian Mititelu, răbufnire după partida cu CSU Craiova: „De acum suntem în război”

Tot din Liga 1: 

Viața unui ivorian în Liga 1: „«Vezi că în România e așa și-așa acolo!», mi s-a zis. De ce nu promovați ce e bun în țara voastră?”

Mihai Stoica laudă mutarea care l-a transformat pe fotbalistul momentului și dezvăluie: „L-am vrut la FCSB”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”