FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FC VOLUNTARI

VIDEO Spectacol total în Bănie » ȘASE goluri și o revenire uluitoare între FCU Craiova și Voluntari

FCU Craiova și FC Voluntari se duelează în primul meci al rundei #4 din play-out / foto: Facebook @FCU Craiova
FCU Craiova și FC Voluntari se duelează în primul meci al rundei #4 din play-out / foto: Facebook @FCU Craiova

Articol de - Publicat vineri, 14 aprilie 2023 19:54 / Actualizat vineri, 14 aprilie 2023 21:44

FCU Craiova și FC Voluntari au remizat, scor 3-3, în etapa #4 din play-out-ul Superligii.

FC Voluntari a început bine și a pus mai multe probleme în atac față de adversari. Marcelo Lopes a avut prima ocazie mare, în minutul 18, când a trimis mult peste poartă cu capul, din careu, poziție centrală. 

Kyros Vassaras a decis! GSP a aflat arbitrul derby-ului FCSB - Farul
FCSB - FARUL
Kyros Vassaras a decis! GSP a aflat arbitrul derby-ului FCSB - Farul

FCU Craiova a răspuns prin Bahassa, care a deschis scorul cu un șut de la distanță. Ilfovenii au fost aproape de egalare prin Rață. Mijlocașul a fost găsit perfect de o centrare în careu, a trimis cu capul, cu pământul, iar balonul a lovit transversala.

Spectacol total în repriza a doua din FCU Craiova - Voluntari

Începutul reprizei secunde a oferit și un moment comic. Marcelo Lopes, jucător crescut la Sporting Lisabona, a primit o minge în poziție bună, în careu, dar a trimis cu interiorul o la mai bine de zece metri de poartă. La poarta celalaltă, Chițu a avut tirul reglat. 

A trimis plasat din careu, la scurt, și l-a învins pe Mihai Popa. Show-ul din repriza secundă a continuat. A marcat Duarte, stoperul oltenilor, dar în propria poartă. El a deviat imparabil centrarea lui Aliji, în minutul 67. Doar 3 lungimi mai târziu, Bauza a refăcut diferența de două goluri în favoarea trupei lui Napoli. 

Argentinianul a primit pasa decisivă de la Bahassa și l-a învins pe Popa cu un șut deviat de Armaș. Tot oltenii au fost aproape de gol, prin Chițu. Atacantul Craiovei a preluat perfect o pasă lungă și a trimis la colțul lung, însă Popa a ieșit bine și a închis unghiul.

FC Voluntari, revenire uluitoare

Ilfovenii nu s-au lăsat. Au redus din nou din diferență, prin Nemec, după gafa lui Gurău. Portarul Craiovei a respins în față un șut la firul ierbii al lui Aliji. Doar două minute mai târziu, Voluntari a fost aproape să lovească din nou. Armaș a trimis cu capul în transversală, în urma unei centrări din corner. 

Echipa lui Ciobotariu a profitat de momentul bun și a egalat în minutul 81. Daniel Florea a marcat cu o lovitură de cap, din centrarea impecabilă a lui Aliji. Jucătorul din banda stângă a ilfovenilor a contribuit la toate golurile marcate de echipa sa.

FINAL. FCU Craiova - FC Voluntari 3-3

  • Vezi AICI cele mai interesante statistici!
  • Au marcat: Bahassa 22, Chițu 55, Bauza 70 /Aliji 67, Nemec 77, D. Florea 81
  • VIDEO cu cele mai importante faze
  • 3.411 spectatori asistă la meci
  • Marcelo Lopes a ratat prima mare ocazie a meciului, în minutul 18, când a trimis cu capul peste poartă din 11 metri.
  • Bahassa a deschis scorul cu un șut de la mare distanță, plasat exact lângă bară. Voluntari a răspuns prin Rață, care a trimis cu capul din apropiere, dar mingea a lovit transversala. Chițu a făcut 2-0 cu un șut la colțul scurt, din careu
  • Duarte, stoperul oltenilor, a deviat mingea centrată de Aliji în propria poartă, astfel că FC Voluntari a redus din diferență. Doar 3 minute mai târziu, Bauza a marcat și el pentru Craiova și a refăcut diferența de două goluri.
  • Gurău, portarul lui FCU a făcut o gafă imensă în minutul 77. A respins în față un șut al lui Aliji, Nemec a fost pe fază și a înscris fără probleme. Daniel Florea a egalat doar 4 minute mai târziu, cu capul, din centrarea aceluiași Aliji

FCU Craiova - FC Voluntari, echipe de start: 

FCU Craiova: 50. Gurău - 2. Negru, 35. Duarte, 14. Henriques, 16. Mascarenhas - 8. D. Albu, 77. Asaoah - 7. Giovanni, 10. Bauza, 28. Bahassa - 11 Chițu
Rezerve: 31. Popa, 5 Huyghebaert, 74. Ciobanu, 20. Zanfir, 24. Baeten, 27. M. Ilie, 9. Jubril, 17. Ganea, 99. Blănuță
Antrenor: Nicolo Napoli

FC Voluntari: 71. M. Popa - 24. Ricardinho,34. Matricardi, 5. Armaș - 7. ALiji, 3. Meleke, 22. Rață, 16. Sigurjonsson, 98. Costin - 14. Lopes, 77. Nemec
Rezerve: 88. Fernandez, 2. Paz, 8. Răduț, 10. Merloi, 11. D. Florea, 13. Dumiter, Andreș, H. Tavares
Antrenor: Liviu Ciobotariu

Arbitru: Horia Mladinovici (București) A1: Alexandru Cerei (Cluj) / A2: Bogdan Gheorghe (București) / Arbitru VAR: Cătălin Popa (Pitești) / Arbitru AVAR: Ionuț Marius Bobe (București) / Rezervă: Florin Andrei (Târgu Mureș) / Observator: Marian Salomir (Cluj-Napoca)
Stadion: „Ion Oblemenco”, Craiova

Îndemnul Peluzei Sud 1997, înainte de FCU Craiova - Voluntari: „Mereu alături de Știința!”

Ultrașii oltenilor se mobilizează înaintea meciului din Vinerea Mare:

„Aflându-ne în Săptămâna Mare, cea mai importantă săptămâna din an, înțelegem poate chiar mai concis termenul și ideea de FAMILIE. Pe lângă cea mai de preț comoară de pe pământ, familia de sânge, Dumnezeu ne-a oferit posibilitatea și a unei a doua familii, una pe care multă lumea ar spune că ne-o puteam alege și o putem contura după bunul plac.

E greu de crezut însă ca acesta este și cazul familiei Universității Craiova. E greu de crezut că o asemenea familie puternică este o simpla coincidență a unei întâlniri de oameni. Este fără doar și poate mai mult… mult mai mult! Este destinul! Este ceva ce a fost scris și rămâne la noi îndatorirea să o ducem mai departe!

(...)Așa că, pentru Știința, pentru Craiova și pentru marea noastră familie, vineri ne vedem pe stadion! Întrunirea are loc începând cu ora 15:00 în Centrul Vechi, urmând să plecăm împreuna spre stadion, toți în negru și mereu alături de Știința!”

VIDEO Adrian Mititelu rupe tăcerea într-un interviu acordat lui Ioanițoaia: „Am fost executat, defăimat, umilit, batjocorit! Rotaru a vrut să mă omoare!”

Citește și alte știri din Superligă: 

UPDATE Golgeterul echipei din Superligă, EXCLUS din lot după o bătaie în toată regula la antrenament! GSP are prima reacție: „L-am găsit căzut, praf! Nu-l veți mai vedea!”

Ilie Dumitrescu, revoltat în direct: „Să intre Gigi Becali și să-mi spună asta în față! E imun la orice tratament”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (66)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  16 Aprilie 2023, 05:10
Postat de k.u.b.a.. pe 15 Aprilie 2023, 09:44

Sa nu ai curajul sa apari la un meci fcu-csu gasind mereu scuze puerile, sa te dai mare “bogat” dar sa nu ai bani de un bilet pe Heathrow, asta inseamna sa fi c0calar.

Bai xerox… te Ba cu clona d-aici in b ooveni..

eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  16 Aprilie 2023, 00:44
Postat de k.u.b.a.. pe 15 Aprilie 2023, 18:09

Asa de bogat si stai pe gsp cu Noi “saracii “ si “mincinosii” :)))) ba du-te *** de amarastean si c0ate-qoale! Pai hai ba cu avionul ala privat pe Elstree sa te vedem si noi :)))) papqqitoiule!

Daca am timp liber? 5-10 minute zilnic sa iti raspund de pe tron nu e timp pierdut. Sta el Elon pe twitter dar eu ? :))

k.u.b.a..
k.u.b.a..  •  15 Aprilie 2023, 18:09
Postat de eterrna.terrra.nova pe 15 Aprilie 2023, 15:07

N-am bani dã bilet pã hiitrou dar zbor in avioan privat sau business class? :))) te faci de ras zilnic Pinocchio. Te ascunzi de un video call ca scaraoschi de tamaie :)))

Asa de bogat si stai pe gsp cu Noi “saracii “ si “mincinosii” :)))) ba du-te *** de amarastean si c0ate-qoale! Pai hai ba cu avionul ala privat pe Elstree sa te vedem si noi :)))) papqqitoiule!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (66)
Comentează