FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Adrian Mititelu deschide stadionul la meciul cu FC Voluntari, dar avertizează ultrașii: „Vor fi evacuați!”

Spectatorii vor fi permiși la FCU Craiova - FC Voluntari // foto: Imago Images
Spectatorii vor fi permiși la FCU Craiova - FC Voluntari // foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 17 februarie 2023 12:23 / Actualizat vineri, 17 februarie 2023 13:41

Patronul FCU Craiova, Adrian Mititelu (54 de ani), a renunțat la planul aplicat după incidentele provocate de ultrașii din Peluza Sud la meciul cu Sepsi (0-3 la masa verde) și a decis să permită accesul spectatorilor pe stadionul din Bănie la partida cu FC Voluntari, programat luni, ora 20:00.

De frica galeriei, cu care se află în conflict deschis, Adrian Mititelu a închis porțile arenei la precedentul joc susținut de FCU pe teren propriu, cu U Cluj (5-0), pe 3 februarie, în etapa a 24-a.

Conducerea lui FCU Craiova a pus în vânzare bilete pentru confruntare cu FC Voluntari, dar suporterii sunt avertizați că vor fi evacuați din stadion în cazul scandărilor xenofobe, rasiste, injurii și jigniri adresate oficialilor.

Drept la replică » Nadine Vlădescu, după interviul acordat de Olaianos în Gazetă: „M-a lovit în mod repetat, cu sânge rece și sadism” + „A recurs la șantaj emoțional: «Mă arunc din Turnul televiziunii»”
SCANDAL LA TVR
Drept la replică » Nadine Vlădescu, după interviul acordat de Olaianos în Gazetă: „M-a lovit în mod repetat, cu sânge rece și sadism” + „A recurs la șantaj emoțional: «Mă arunc din Turnul televiziunii»”

Adrian Mititelu deschide stadionul la FCU Craiova - FC Voluntari, dar avertizează ultrașii

În cazul în care, la acest eveniment sportiv, vor exista manifestări, incidente sau alte activități repetate care contravin regulamentelor FRF, LPF și prevederilor Legii 4/2008, în special prevederilor prevăzute la art. 9, alin. 1 și 3, raportat la art. 20, art. 10 din legea menționată, cu precădere pentru scandări xenofobe, rasiste, injurii și jigniri adresate oficialilor, se va acționa în consecință, în sensul evacuării persoanelor care încalcă aceste prevederi legale sau a sectorului respectiv.

Astfel, Fotbal Club Universitatea 1948 pune în vânzare bilete pentru partida cu FC Voluntari, din data de 20 februarie, ora 20:00, disputată pe Complex Sportiv Craiova.

Biletele pot fi achiziționate online de pe Eventim.ro, de la Magazinul Oficial al Clubului și de la casa de bilete din fața Sălii Polivalente din Craiova.

• Prețurile biletelor sunt următoarele:

VIP: 80 lei
Tribuna I: 30 lei
Tribuna II: 20 lei
Peluza Sud: 10 lei

Prețul unei loje pe meci este de 2.000 lei iar aceasta poate fi achiziționată de cel mult 10 persoane.

Copiii până la 12 ani inclusiv au acces gratuit pe stadion la tribuna a II-a, însoțiți de un adult, posesor de bilet sau abonament, în baza certificatului de naștere și a biletului de acces care va putea fi procurat doar de la Magazinul Oficial al Clubului.


- Comunicat FCU Craiova

FCU Craiova a vizitat Muzeul de Artă din Craiova 

Antrenorul Nicolo Napoli încearcă să țină echipa departe de conflictul dintre galerie și patron. Fotbaliștii au admirat joi operele lui Constantin Brâncuși. 

Alb-albaștrii au vizitat mai întâi Centrul Brâncuși, iar următoarea vizită a fost în interiorul Muzeului de Artă, unde sunt expuse o parte din lucrările marelui sculptor.

Adrian Mititelu deschide stadionul la meciul cu FC Voluntari, dar avertizează ultrașii: „Vor fi evacuați!”
Echipa FCU Craiova a fost în vizită la Muzeul de Artă din Craiova FOTO: facebook FCU Craiova

VIDEO: totul despre FCU Craiova - FC Voluntari

Mai multe știri din Liga 1: 

Motivul lui Iancu pentru care Timișoara n-a câștigat campionatul: „Mircea Sandu mă oprea cu toată liota lui de arbitri. Lucrurile erau clare!”

Olaru e cel mai valoros din Superligă, dar are un mare minus: până și Dawa e peste!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
calin_bluelion
calin_bluelion  •  17 Februarie 2023, 12:46

Forza Știința!!! Batem tot în următoarele 3 meciuri, echipa chiar are valoare, nu văd cine ne mai poate sta împotrivă!!!

danny_l
danny_l  •  17 Februarie 2023, 12:44

Normal,la primele semne de anormalitate, afară cu ei.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează