FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA 1948

OFICIAL Se modifică staff-ul la FCU Craiova » Decizia luată în birourile din Bănie, după 3 înfrângeri în 6 meciuri

Paul Răducan e noul director tehnic al lui FCU 1948 / Captură FCU TV
Paul Răducan e noul director tehnic al lui FCU 1948 / Captură FCU TV

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 august 2022 22:14 / Actualizat sambata, 20 august 2022 22:38

FCU Craiova l-a numit pe Paul Răducan, 55 de ani, în funcția de director tehnic al alb-albaștrilor. Mutarea a fost oficializată sâmbătă seara.

Startul cu suișuri și coborâșuri din noul sezon l-a determinat pe Adrian Mititelu să întărească staff-ul tehnic și să-l aducă în club pe Paul Răducan, coordonator al „Școlii de Fotbal Gică Popescu” și deținător de licență UEFA PRO. 

Răducan, cel care în ultimii ani a coordonat academia lui Gică Popescu, e un apropiat al familiei Mititelu. După dezafilierea Științei, acesta s-a oferit, la nivel declarativ, să ajute Universitatea cu tineri fotbaliști din academia „Baciului”.

Paul Răducan, primele declarații după ce a semnat cu FCU Craiova: „Am venit aici cu inima deschisă”

„Am rămas uimit de baza sportivă pe care am găsit-o aici, e prima oară când o văd. Felicitări tuturor celor care au contribuit la ridicarea acestei baze. 

Sunt onorat să fac parte din staff-ul tehnic al clubului FCU Craiova. Sunt în ascensiune ca evoluție și vin cu inima deschisă aici

În anul 1986, eu am debutat pentru această echipă și sunt bucuros că s-a apelat la serviciile mele. Pe viitor, ne vom consolida și sper să avem rezultate din ce în ce mai bune. 

Marius Croitoru e un antrenor bine pregătit, are o experiență frumoasă la FC Botoșani, pe care sper s-o repete și aici. Cred că rezultatele îl vor menține mult timp în funcția de antrenor”, a declarat Paul Răducan, potrivit FCU TV. 

Adrian Mititelu îl sprijină pe Croitoru: „M-a cucerit, e mult mai bun decât credeam”

Adrian Mititelu, patronul lui FCU Craiova, dă asigurări că îi va oferi credit nelimitat tehnicianului Marius Croitoru, despre care spune că l-a cucerit.

Sunt foarte mulțumit de Marius Croitoru și sunt convins că anul acesta vom fi în play-off, unde vom fi una dintre echipele bune. Dacă nu vom fi acolo, Doamne ferește!, continuăm colaborarea. Pe mine m-a cucerit.

Croitoru m-a surprins, e mult mai bun decât credeam atunci când l-am angajat. Noi avem condiții bune, așteptăm rezultatele”, a spus Mititelu, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Vrem să facem o echipă puternică. Dacă anul acesta nu reușim să fim cei mai buni, probabil că vom reuși în anii următori. Vrem să producem un fotbal spectacol și nu ne vom opri decât atunci când vom ajunge să facem o echipă care să câștige titlul în Liga 1.

- Adrian Mititelu, conform sursei citate

VIDEO Mititelu l-a atacat, în direct, pe Victor Ponta: „El i-a cerut Olguței Vasilescu să mă abandoneze!”

Citește și alte știri despre FCU 1948:

Adrian Mititelu a intrat în direct, după înfrângerea cu Petrolul: „Așa am convenit cu Croitoru! Nici nu concepeam să nu luăm 3 puncte”

FOTO Croitoru, reacție haotică după înfrângere: și-a scos bluza, a aruncat legitimația și s-a lovit la mână. Ce a făcut Mititelu la oficială

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
emil_calinescu
emil_calinescu  •  11 Octombrie 2022, 12:04

Cred ca aici s-a rupt filmul. I s-a subminat autoritatea lui Croitoru. E doar o opinie.

george.br
george.br  •  22 August 2022, 14:03
Postat de albvioletforever pe 21 August 2022, 15:56

Urmatoarele meciuri ale FCU Craiova sunt cu UTA, Sepsi, U Cluj si Rapid. Croitoru ia numai un punct din astea 4 meciuri, numai un punct cu U Cluj. Sa vedem dupa astea 4 etape atmosfera din Banie.

Nu ne spui si cand se va termina razboiul din Ucraina?

Hcm27
Hcm27  •  22 August 2022, 00:08
Postat de 10iul73 pe 21 August 2022, 14:49

Napoli a facut enorm pt aceasta echipa,mult..si a fost dat afară pe motive puerile ,ce crezi ca sa inchis spitalul,abia sa renovat,acesta este motivul pt care nu voi tine cu această echipa de familie,pt asta nu consider niciodată Fcu..Univ Craiova

Este un punct de vedere,pe care ti-l respect,dar,din păcate,nu ti-l și impartasesc

Vezi toate comentariile (34)
Comentează