FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

După eliminarea din Cupă și dezastrul cu Sepsi, conducerea FCU Craiova i-a decis soarta lui Nicolo Napoli

Nicolo Napoli, antrenor FCU Craiova // foto: Imago Images
Nicolo Napoli, antrenor FCU Craiova // foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 05 aprilie 2023 13:31 / Actualizat miercuri, 05 aprilie 2023 14:45

Marcel Pușcaș (62 de ani), președintele de la FCU Craiova, susține că antrenorul Nicolo Napoli (61) va rămâne la club cel puțin până în vară, în ciuda ratării play-off-ului și eliminării din Cupa României.

Deși FCU a ratat cele două mari obiective ale sezonului, accederea în play-off și în fazele superioare ale Cupei României, scaunul antrenorului Nicolo Napoli nu se clatină.

Cel puțin așa susține președintele clubului, Marcel Pușcaș, care asigură că italianul va rămâne la club măcar până în vară, atunci când îi va expira contractul. Pușcaș nu exclude nici posibilitatea ca Napoli să rămână la echipă pentru sezonul viitor.

Reacția lui MM Stoica, după ce Gigi Becali l-a interzis pe Valentin Crețu la FCSB: „Vali a făcut o chestie la care nu ne așteptam”
FCSB
Reacția lui MM Stoica, după ce Gigi Becali l-a interzis pe Valentin Crețu la FCSB: „Vali a făcut o chestie la care nu ne așteptam”

Marcel Pușcaș asigură: „Nicolo Napoli rămâne până la sfârșitul campionatului”

„Vreau să vă anunț că nu e nicio problemă cu Napoli până la sfârșitul campionatului, cât are contract. Atunci, patronul și Nicolo se vor așeza la masă și vor stabili dacă vom continua sau nu împreună”, a precizat Pușcaș la Fanatik.

„A venit omul de câte ori a fost chemat, patronul se înțelege foarte bine cu el și el cu patronul. Dacă ei comunică bine, eu ce pot să spun? Va fi cel puțin încă 6 etape pe bancă”, a adăugat Pușcaș referitor la relația dintre Napoli și finanțatorul Adrian Mititelu.

Învinsă de Sepsi categoric în decisivul pentru play-off, 0-4, FCU Craiova a încheiat sezonul regulat pe locul 7 și luptă acum pentru câștigarea play-out-ului. Marți seara, oltenii au fost învinși la Arad, 0-1 cu UTA, și au părăsit Cupa României în faza sferturilor.

10 victoriiîn 18 meciuri a obținut Napoli în acest mandat la FCU Craiova

FCU Craiova ocupă locul 2 în play-out, cu 23 de puncte, unul sub Petrolul Ploiești și 5 peste Hermannstadt, echipa de pe prima poziție de baraj.

Citește și: 

Vedeta naționalei României l-a lăsat mască pe Ștucan: „What? Cum adică vrei să faci asta?”

Derby-ul Steaua - Dinamo, amânat la intervenția Jandarmeriei. Schimbare și la FCSB - Farul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  06 Aprilie 2023, 21:14
Postat de george.br pe 06 Aprilie 2023, 00:22

Bre, voi astia alde Pappaqallos... clona e CSU, febletea voastra, bre! Toata tara va stie si va huleste pe unde va prinde, amaratilor!

Clona penala sunteti incercati sa imitati Universitatea ca nu puteti folosi numele sau stema. Doar un adibas de liga 1

FCUCraiova
FCUCraiova  •  06 Aprilie 2023, 17:39
Postat de .k.u.b.a. pe 06 Aprilie 2023, 08:55

Dica nu vine, o sa aiba soarta lui Marius Lacatus. Ciubotariu nici atat, o sa vina antrenor strain. Tot italian sau portughez. Merg pe mana lui ala de a fost la CFR: Conceicao

Sper sa ramana totusi Napoli, iar ajica marin minciunelu sa stea naiba sa nu ma exprim mai rau ça ma blocheaza ziaru de impachetat. Forza Stiinta Forza PeluzaSud97 Forza Napoli

o_bic
o_bic  •  06 Aprilie 2023, 09:33

Bre nea Marcele,mai ai carnet de antrenor? Mergi bre si antreneaza echipa ca oricum nu faci nimic ca presedinte...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează