FOTBAL  »  Superliga  »  FCU - POLI IAȘI 1-1

AUDIO CCA a publicat înregistrarea audio » Dialogul dintre Bîrsan și Feșnic la golul anulat de VAR: „Ăla e, da. Salvăm imaginea și o dăm”

Faza golului anulat lui Poli cu FCU Craiova
Faza golului anulat lui Poli cu FCU Craiova

Articol de - Publicat miercuri, 28 februarie 2024 13:03 / Actualizat miercuri, 28 februarie 2024 13:20

Echipa de implementare VAR a venit cu precizări referitoare la decizia de a le anula un gol celor de la Poli Iași în meciul cu FCU Craiova, 1-1, hotărâre care a părut a fi eronată pe transmisiunea live a meciului.

Marți, în deschiderea etapei 28 din Superligă, FCU Craiova și Poli Iași au remizat în Bănie, 1-1. În minutul 56, moldovenii au punctat prin Kabran, însă reușita a fost anulată la aproximativ 5 minute distanță, la intervenția arbitrilor din camera VAR, Marcel Bîrsan și Iulian Dima.

Aceștia au considerat că Martac, autorul pasei decisive, se afla în afara jocului, însă la câteva minute după anularea golului, pe transmisiunea TV a fost prezentată o imagine din care reieșea că Mascarenhas îl ținea în joc pe fotbalistul oaspeților.

CCA a publicat înregistrarea audio » Dialogul dintre Bîrsan și Feșnic la golul anulat de VAR: „Ăla e, da. Salvăm imaginea și o dăm”
În imaginea prezentată pe transmisiunea meciului, Kabran pare ținut în joc de Mascarenhas

CCA a publicat înregistrarea audio » Dialogul dintre Bîrsan și Feșnic la golul anulat în FCU Craiova - Poli Iași

În această dimineață, CCA a venit cu precizări, publicând discuția dintre arbitrul VAR, Marcel Bîrsan, și „centralul” Horațiu Feșnic.

„Analiza echipei din camera VAR a fost corectă, toți pașii necesari pentru analizarea unei situații de ofsaid fiind parcurși în mod corect.

Confuzia a fost generată de faptul că imaginea folosită pentru publicul spectator nu a fost din unghiul utilizat pentru analiza acestei situații”, a transmis echipa de implementare VAR. Practic, decizie corectă, dar „dovadă” aleasă greșit.

Pe înregistrarea audio, se aude cum Bîrsan spune:

„Verificăm posibil ofsaid. Hai să facem triangulație pe călcâiul ăla (n.r. - al lui Mascarenhas, cea mai apropiată parte a corpului de linia porții). Ăla e, da. Acum vreau la jucătorul în verde (n.r. - Martac), tot triangulație pe călcâi. Ofsaid. Salvăm imaginea asta și o dăm”.

Ulterior, arbitrul VAR i se adresează „centralului”: „Horațiu, arată semnul de VAR, anulează golul, ofsaid. Se reia jocul de la 3 metri de linia de poartă”.

CCA a publicat înregistrarea audio » Dialogul dintre Bîrsan și Feșnic la golul anulat de VAR: „Ăla e, da. Salvăm imaginea și o dăm”
Imaginea care demonstrează că Martac era în ofsaid: călcâiul lui, marcat cu linie roșie, este mai aproape de poartă decât al lui Mascarenhas, marcat cu albastru

Nu s-a mai înscris până la final, și golul lui Sidibe a fost anulat de VAR, rezultatul a rămas 1-1, iar Poli a ratat șansa de a-i depăși pe olteni în clasament.

Mai multe știri din Superligă:

Raul Rusescu, noul expert GSP Live, a povestit în premieră: „A fost cea mai tare masă din istoria Stelei! Repet, la 2 dimineața”
GSP LIVE
Raul Rusescu, noul expert GSP Live, a povestit în premieră: „A fost cea mai tare masă din istoria Stelei! Repet, la 2 dimineața”
Ultrașii s-au ridicat împotriva patronului: „Știința nu e jucăria familiei tale!”. Mesaje de amenințare la sediul clubului
FCU CRAIOVA
Ultrașii s-au ridicat împotriva patronului: „Știința nu e jucăria familiei tale!”. Mesaje de amenințare la sediul clubului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (37)
mamaya
mamaya  •  28 Februarie 2024, 20:25

Chiar dacă Martac ar fi fost 2 metri în offside, golul trebuia dat. Craiovenii au intrat în posesia mingii, au bâlbâit-o, iar Martac le-a luat-o. Ce treabă are dacă a fost sau nu offside, gol valabil oricum.

IknowNothing
IknowNothing  •  28 Februarie 2024, 19:39

Nici la Martac de la Poli Iasi nu a fost offside. Se trage la poarta iar apoi cei de la Craiova reintra in posesie. Jucatorul iesean profita de neintelegerea dintre fundasii craioveni. Este o cu totul alta faza. Nici macar nu aveau de ce sa analizeze un eventual offside.

FlashGordon
FlashGordon  •  28 Februarie 2024, 18:00
Postat de supereduardo10 pe 28 Februarie 2024, 14:19

Auzi bahh mana intinsa Da de Botosani FCU Universitatea Iasi nu zici nimic. Voi jucati numia omenii luati campionate cu nonvalori de se mira lumea ca nu cumpara nimeni jucatori si mai si oracaiti ca aia nu e buna ca ala face asa. Metehne comuniste. FCSB e o blatista ordinara probail va lua campionatul dar in cupele europene svom rade cu gura pana la urechi . Pana una alta Rapid a fcacut praf tur retur FCSB CFR si Farul . Sa vezi comedie cu FCSB campioana si 4 infrangeri cu Rapid :)))

tu esti asa de *** ca nici macar nu te-ai uitat pe clasament. clona fc r prin furt a luat 3 puncte in tur ca in mod normal trebuia validat golul lui sut. iar returul inca nu s-a jucat. batem clona fc r in retur si o mai batem tur-retur si in playoff si va puteti desfiinta din nou.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează