FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - POLI IAȘI 1-1

EXCLUSIV Poli Iași reacționează dur după gafa din camera VAR: „Arbitrii aveau rigla strâmbă” + „Sunt prea senisibili”

Articol de - Publicat marti, 27 februarie 2024 19:21 / Actualizat marti, 27 februarie 2024 20:17

FCU Craiova și Poli Iași au remizat, 1-1, la capătul unui meci decis de o greșeală în camera VAR.

La finalul partidei, ieșenii s-au declarat extrem de nemulțumiți de arbitrajul lui Horațiu Feșnic și au criticat, prin vocea delegatului Marius Onofraș, decizia luată în camera VAR, acolo unde Marcel Bîrsan și Iulian Dima au tras greșit liniile și au anulat un gol perfect valabil, în minutul 56, la 1-1.

Mititelu l-a dat afară pe Costantino! Motivul pentru care și-a pierdut postul la FCU Craiova
FCU CRAIOVA
Mititelu l-a dat afară pe Costantino! Motivul pentru care și-a pierdut postul la FCU Craiova

Poli Iași critică arbitrajul din meciul cu FCU Craiova

„Am înțeles că a fost gol valabil. Ce putem să facem? Dacă așa s-a decis, ce putem să facem? Probabil au avut rigla strâmbă. Nu știu... E frustrant. Ce putem face? Ne lingem rănile și o ducem înainte”, a spus Onofraș pentru Gazeta Sporturilor.

Acesta a vorbit și despre eliminarea de la pauză a antrenorului Leo Grozavu, după ce acesta a făcut scandal în drumul spre vestiare.

„A fost o divergență. Așa s-a decis... E păcat. Arbitrii sunt prea sensibili, toată lumea e prea sensibilă. Suntem oameni și ar trebui să fim puțin mai maleabil. E tensiune, se apropie finalul sezonului. Fiecare vrea să câștige, e presiune. Și prea sensibili am devenit cu toții. Ar trebui să lăsăm anumite animozități.

E presiune mare, încercăm să fim cât mai echilibrați. Ar trebui să fim înțeleși și noi. Toți muncim... E frustrant. Sunt decizii luate la cald și nu e bine pentru nimeni. Spectacolul sportiv ar trebui să primeze, nu să ajungem la chestii care nu fac bine nimănui. Ar trebui să fim mai umani, mai permisibili. Ar trebui să ne înțelegem. Nu dau în cineva, dar spun că ar trebui să fim mai înțelegători. Toți suntem nervoși, toți greșim.

Acum avem un meci important, peste două zile, cu Dinamo. Și va fi o problemă că-i aveam pe Leo Grozavu și Bordeianu suspendați. Am mai avut meciuri fără Leo pe bancă și nu ne-a fost ușor, dar mergem înainte. Încercăm să depășim aceste probleme, dar nu va fi ușor. Dar parcă atunci când e mai greu, e mai frumos când treci peste. Presiune e foarte mare, e o miză mare. Toată lumea vrea să fie cât mai sus”, a adăugat oficialul ieșenilor.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și:

Veste mare pentru Dinamo » Jucătorul important al rivalei la salvare nu joacă în meciul direct
DINAMO
Veste mare pentru Dinamo » Jucătorul important al rivalei la salvare nu joacă în meciul direct
Costantino, declarații cu lacrimi în ochi după ce a fost demis de Mititelu: „În viață, respectul e cel mai important”
FCU Craiova
Costantino, declarații cu lacrimi în ochi după ce a fost demis de Mititelu: „În viață, respectul e cel mai important”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Amen975ZQzamolxe
Amen975ZQzamolxe  •  28 Februarie 2024, 13:33

Ce mai este"Drept" , sau unde mai este "Dreptate" in Romania ?!! ... Numai la "Hotii" ce conduc tara , din care s-a creat o "Caracatita monstroasa " , ce inghite totul .... Cred ca exista un dicton : Trebuie sa te descurci ... (adica sa devi hot ) . "Lumea este in descompunere , viata este perceptie " .

Gabi90
Gabi90  •  28 Februarie 2024, 13:17

Cred că toți arbitrii ar trebui să facă din când în când consultații oftalmologice și eventual reglaje la dioptrii.Valabil și pentru cei din camera VAR.In rest numai bine și cei mai buni să câștige.

dr.jivago
dr.jivago  •  27 Februarie 2024, 20:47

s(Fesnic) ? Cel mai mare *** in viata!!!! Cu fuleul lui, ala super-atletic ,face ravagii , n-ai ce sa zici ... Doar ca te "strici" de râs. Este vraiște , este degringolada ,in materie de arbitraj! Tartorele raului e cert Vassaras si cel care il sustine, insul care da telefoane pe la Federatii... E groasa ptr cei doi, ptr ca aproape toate cluburile au fost nedreptatite si asta e prea mult... Ptr ca aceasta competitie a fost viciata grav, grav.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează