FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - CSU CRAIOVA

FCU Craiova scoate la vânzare biletele pentru derby-ul cu CSU Craiova! Câți fani pot asista la meci

FCU Craiova scoate la vânzare 9.210 bilete pentru derby-ul cu CS Universitatea Craiova, de duminică, ora 21:00.
FCU Craiova scoate la vânzare 9.210 bilete pentru derby-ul cu CS Universitatea Craiova, de duminică, ora 21:00.

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 octombrie 2021 18:53 / Actualizat vineri, 01 octombrie 2021 19:02

FCU Craiova scoate la vânzare 9.210 bilete pentru derby-ul cu CS Universitatea Craiova, de duminică, ora 21:00. Decizia ar putea fi întoarsă de autorități.

  • FCU Craiova – CSU Craiova se joacă pe 3 octombrie, de la 21:00. Partida va fi liveTEXT și video pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, Digi Sport și LookSport+.

Oficialii celor de la FCU Craiova susțin că propunerile legislative de joi ale Comitetului Național pentru Situații de Urgență nu au fost publicate în monitorul oficial, așa că accesul pe stadion la derby-ul Băniei se va face în conformitate cu protocolul stabilit la data de 29 august 2021. Acesta nu prevede nicio măsură în cazul în care incidența depășește 6 cazuri la mia de locuitori, spun conducătorii clubului gazdă.

Potrivit DSP Dolj, astăzi, incidența în municipiul Craiova a ajuns astăzi la 6,53/1.000 de locuitori.

Peluza Sud, marea câștigătoare a demersului lui FCU Craiova

Marele câștig al acestui demers îl reprezintă faptul că pe stadion vor avea acces și persoanele care prezintă un rezultat negativ la testul pentru Covid-19, nu doar cele vaccinate și cele care se află între a 15-a și a 180-a zi ulterioară infectării cu virusul Sars-CoV-2. Așadar, fanii din Peluza Sud a lui FCU Craiova, cei care au transmis public că sunt în mare măsură nevaccinați, vor putea asista la meci.

450 de biletear primi fanii lui CSU Craiova, în scenariul vehiculat de FCU

Bilete pentru FCU Craiova - CSU Craiova: când se vând și ce spune comunicatul oficial 

„În vederea clarificării situației participării spectatorilor la partida din data de 03.10.2021 (duminică, ora 21:00), clubul nostru vă comunică detalii despre accesul la acest eveniment sportiv, cu respectarea Hotărârii CJSU nr. 173, din 24.09.2021, respectiv Hotărârea nr. 179, din 29.09.2021, în vigoare. 

Astfel, 𝗙𝗼𝘁𝗯𝗮𝗹 𝗖𝗹𝘂𝗯 𝗨𝗻𝗶𝘃𝗲𝗿𝘀𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝟭𝟵𝟰𝟴 va pune în vânzare începând de mâine, ora 12:00, un număr de 9210 bilete, reprezentând 30% din capacitatea arenei din Bănie, pentru partida de duminică seara. Acestea vor putea fi achiziționate de la Magazinul Oficial al Clubului, de pe Strada Sfântu Dumitru, nr.1, și de la casa de bilete, amplasată în fața Sălii Polivalente. 

Programul Magazinului Oficial și al casei de bilete: 

  • Sâmbătă: 12:00-22:00 
  • Duminică: 08:00-21:00”, se arată în comunicatul lui FCU Craiova.

Prezența fanilor, motiv de scandal între CSU Craiova și FCU Craiova

Prezența fanilor pe stadion la derby-ul Băniei a fost motiv de scandal între conducătorii celor două cluburi. 

Laurențiu Reghecampf și Mihai Rotaru au acuzat că cei de la FCU se tem că vor avea mai puțini fani decât CSU. Adrian Mititelu Jr. a replicat cu un mesaj jignitor. 

„Aș vrea să clarific anumite speculații. Clubul nostru nu boicotează intrarea suporterilor pe stadion. Așa cum a declarat și președintele CNCD, Csaba Asztalos, certificatul verde și diferențierea vaccinați-nevaccinați sunt în afara legii. Masa noastră de suporteri și ultrașii din Peluza Sud fac parte din cei 70% de români nevaccinați. 

În România nu există absolut nicăieri scris ce se întâmplă în cazul în care se depășește pragul de 6 cazuri la mia de locuitori. Ce aberează Rotaru și Reghecampf sunt povești. Mâine, la ora 12:00, vom afla dacă se extinde pragul de 6% la 8%. E vorba de limita de intrare cu certificatul verde. Dacă acești clonați își închipuie că pe stadion se vor strânge 1.800 de vaccinați de pe la instituțiile publice și vor acapara ei locul destinat oaspeților, se înșală amarnic. 

Peluza Sud a anunțat public și pertinent de ce nu se prezintă la meci, în cazul în care vor intra doar cei vaccinați. Clonații, în clipa de față, încearcă să creeze o cacealma. Avem media suporterilor peste ei în campionat. La meciul cu Dinamo au fost 3.500 de ultrași numai în peluză. Ce tot delirează ei? Ce suporteri au avut ei în acest an? Îmi arată poze din 2018? Păi, le arăt și eu din 2006, 2008, 2010. 

Când noi aveam 30.000 de suporteri pe stadion, Rotaru lua bani cu dobândă de la Mircea Sandu. Este un pitic grizonat și frustrat, cu dinți calcaroși. Iar în ceea ce îl privește pe Reghecampf, îi recomand să nu se bage în acest scandal. Este prea mic. Să rămână în continuare pe bancă și să își vadă de amantele lui prostituate
- Adrian Mititelu Jr.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Răzvan Burleanu dezvăluie procentul fotbaliștilor vaccinați din prima reprezentativă: „Superior ratei de vaccinare la nivel național”

Contre între oficialii celor două Craiove! Marcel Pușcaș: „E posibil să solicităm și amânarea jocului” » Mihai Rotaru: „Există un protocol aprobat de FRF”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (108)
george.br
george.br  •  02 Octombrie 2021, 18:40
Postat de dansy pe 02 Octombrie 2021, 16:29

Și “băiete” sa-i spui lui taicatu nu mie needucabile!

Ai ajuns sa-ti raspunzi singur, baiete?:)))))

george.br
george.br  •  02 Octombrie 2021, 18:39
Postat de dansy pe 02 Octombrie 2021, 16:24

Jignești in continuare ca altceva nu știi Tu ai deschis atunci subiectul “Tibilisi” și ai jignit oamenii de acolo deși se discuta pe site despre fotbal! Așa ca jignirile aduse mie ți se potrivesc perfect.Ce rost avea sa jignești niște oameni și un oraș întreg deși se discuta de fotbal?Nu vezi ca ai fracturi de logica elementara?Mereu te dai deștept pe aici și corectezi pe toată lumea dpdv gramatical făcându-i in fel si chip.Din acest motiv ar trebui sa te limitezi la fotbal si nu la alte teme unde poți fi făcut praf de oricine.

Minti cu un tupeu caracteristic unui nesimtit si nu e prima data cand o faci, baiete! Te-am numit in cateva randuri "troll", observandu-ti comportamentul de zi cu zi. M-am pripit insa, supraestimandu-ti "capacitatea". Ca sa fii troll, ar trebui sa ai ceva "substanta intelectuala", ori la tine nu este cazul. Tu esti doar un semidoct si mincinos pe deasupra! Am mai intalnit pe aici persoane slab inzestrate, insa tu esti un "varf" din punctul asta de vedere:))) Hai ca te-am bagat in seama mult mai mult decat ar merita unul de teapa ta, si ti-am crescut cota in mod nejustificat!

dansy
dansy  •  02 Octombrie 2021, 16:29
Postat de dansy pe 02 Octombrie 2021, 15:03

Dacă știi atât de multe despre Tibilisi și “drumul mătăsii” zi repede aici,fără sa citești pe google,care este gara de capăt a drumului și in ce țara și câte tari traversează.Îți dau doua minute ca sa nu copiezi de pe google.Sa te văd sfertodoctule cu pretenții de om citit și educat!

Și “băiete” sa-i spui lui taicatu nu mie needucabile!

Vezi toate comentariile (108)
Comentează
Close