FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - DINAMO 4-0

Flavius Stoican, discurs halucinant după dezastrul de la Botoșani: „Prea avem ghinion!” » Ce mesaj are pentru jucători

Flavius Stoican / Sursă foto: GSP +34   FOTO
Flavius Stoican / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 07 februarie 2022 22:28 / Actualizat luni, 07 februarie 2022 22:42

Flavius Stoican, antrenorul celor de la Dinamo, a tras concluziile după eșecul drastic suferit de echipa sa cu FC Botoșani, scor 0-4

Tehnicianul le transmite fotbaliștilor săi să nu renunțe la luptă și pune prestația dezastruoasă și pe seama ghinionului.

„Luăm cele mai spectaculoase goluri! Am început bine, apoi ne-au dat gol imediat. Apoi vine vinclul lui Jaja. Am încercat să jucăm, am avut o posesie bună, cu progresie, dar n-am reușit să marcăm, chiar dacă am jucat la un moment dat cu 2, iar mai apoi cu 3 atacanți.

Am întâlnit o echipă bună, de play-off. Nu vreau să cedăm, indiferent de scor. Vreau să arătăm atitudine și să luptăm. Poate se mai întoarce norocul și către noi, prea avem ghinion. M-a văzut nevoit să-l schimb pe Tomozei în minutul doi. E o situație delicată, dar nu vreau să ne pierdem încrederea. Am jucători foarte buni, care pot produce la rândul lor lucruri pozitive”, a spus Stoican. 

3 concluzii după o nouă rușine trăită de Dinamo: lipsa de reacție a lui Stoican și două borne neverosimile
FC BOTOȘANI - DINAMO 4-0
3 concluzii după o nouă rușine trăită de Dinamo: lipsa de reacție a lui Stoican și două borne neverosimile

Flavius Stoican: „Suntem într-o situație grea, dar nu dezarmantă”

„Vreau să ne bucurăm cu toții și-mi doresc se întâmple acest lucru cât mai repede. Vom avea o echipă bună, pentru că am o echipă cu jucători buni, care nu trebuie să-și piardă încrederea. Jucăm, avem ocazii, dar primim goluri la fiecare ocazie a adversarilor. Nu vrem să retrogradăm și facem tot ce ne stă în putință pentru a evita acest lucru. Suntem într-o situație grea, dar nu dezarmantă. 

Trebuie să jucăm fotbal și să acumulăm puncte. Vreau să nu mai oferim cadouri, pentru că primul gol primit de la Botoșani a fost un cadou al nostru”, a declarat Stoican, la microfonul Telekom Sport. 

Botoșani - Dinamo 4-0. Cornel Dinu râde de dinamoviști » Fotbalistul luat în vizor: „El e de film, nu de fotbal!”
Botoșani - Dinamo 4-0
Botoșani - Dinamo 4-0. Cornel Dinu râde de dinamoviști » Fotbalistul luat în vizor: „El e de film, nu de fotbal!”

Antoni Ivanov: „Le cer scuze suporterilor! Nu știu ce se întâmplă”

Mi-e greu să explic, dar nu știu ce se întâmplă cu Dinamo. Le cer scuze suporterilor! Nu se poate să începem în fiecare meci cu gol primit de la vestiar. Nu pot să vorbesc mai multe. Trebuie să muncim mai mult, trebuie încredere, trebuie să dăm mai mult la antrenamente și în meciuri.
 
Le cer scuze tuturor dinamoviștilor. Nu vreau să retrogradez cu o echipă atât de mare precum Dinamo. Să am patru hematoame la cap, dar să luăm puncte! Trebuie să facem lucrurile mai bine.

- Antoni Ivanov, mijlocaș Dinamo

+30 FOTO

VIDEO Dezbaterea zilei, 4 februarie » Trebuie mărit numărul de echipe din Liga 1 pentru a o salva pe Dinamo?

Citește și alte știri despre Dinamo: 

3 concluzii după o nouă rușine trăită de Dinamo: lipsa de reacție a lui Stoican și două borne neverosimile

FC Botoșani - Dinamo 4-0. Prăpăd! „Câinii” sunt umiliți și în Moldova, iar evitarea retrogradării pare imposibilă!

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (24)
cuviosulmafiot
cuviosulmafiot  •  08 Februarie 2022, 11:10
Postat de dvd1 pe 08 Februarie 2022, 04:47

Stoican cred ca fumat ceva inainte de interviu. Singura cale de salvare e retragerea imediata din campionat. Asta trebuie facut urgent. Trebuie cineva sa inteleaga lucrul asta. Sa vedeti macel in etapa urmatoare. O sa fie 4, 5-0 pt adversari sigur

Bravo„mișule”!O ții ca gaia mațu, cu retragerea din campionat!Ai fi bun de doctor!Parca te si „vad”:tataie nu te mai faci bine,singura„salvare”e sa ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

elgabri
elgabri  •  08 Februarie 2022, 11:01

Dar cine credea cs va castiga mecirile de pana acum doar cei paraleli cu fotbalu !

cuviosulmafiot
cuviosulmafiot  •  08 Februarie 2022, 10:59
Postat de brentford pe 07 Februarie 2022, 23:01

Hilar! Jucam,avem jucatori buni,dar primim gol la fiecare ocazie a adversarului:)))) Si numesti asta ghinion… la ce ulsa calului ai preluat echipa? Sa dai vina pe ghinion… ghinion e cand primesti gol in prelungiri si pierzi 3-2,nu cand o iei in freza cu 4 cartofi. Bai,voi nu mai aveti simtul rusinii?

Pai ce ai vrea?Sa dea vina pe jucatori in public,cum facea Rednic?Tine de ABC-ul meseriei ca„nu se fac declaratii(sincere)la cald”(de la Hagi citire)si ca„rufele se spala in familie”nu in public-adica va urma sedința de analiza-unde antrenorul iarasi trebuie sa dea dovada de mult tact-ca sa-i descaiere pe jucatori,care se acuza intre ei!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează