FOTBAL  »  Superliga  »  DECES

A murit fostul fotbalist Florin Hidișan

Florin Hidișan ajunsese să cântărească doar 43 de kilograme
Florin Hidișan ajunsese să cântărească doar 43 de kilograme

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 septembrie 2022 11:28 / Actualizat duminica, 11 septembrie 2022 22:26

Fostul fotbalist Florin Hidișan, care se confrunta de mai bine de un an cu cancerul, s-a stins din viață la vârsta de 40 de ani.

Gazeta Sporturilor a prezentat situația lui Hidișan în urmă cu un an, septembrie 2021. Fostul mijlocaș s-a luptat cu o formă severă de cancer la stomac, boala agravându-se în perioada recentă.

A murit fostul fotbalist Florin Hidișan

În ultimele săptămâni, Florin a făcut față din ce în ce mai greu chimioterapiei. Ajunsese să cântărească doar 43 de kilograme, iar în cele din urmă, corpul i-a cedat.

Florin spera să ajungă în SUA pentru tratament, însă costurile necesare erau uriașe.

Pentru sprijinul lui Florin Hidișan se adunaseră 20.000 de euro din donații în cadrul campaniei „Inima Sportului”, inițiată de GSP. Sora lui Florin, Elena, le-a mulțumit tuturor celor care l-au ajutat pe fostul fotbalist. 

Îmi pare rău. Condoleanțe familiei! Îl știam foarte bine, am fost colegi la FC Argeș. Fratele meu a fost coleg cu el, chiar țineau legătura, vorbeau aproape zilnic. Din păcate, asta e viața. Astea sunt marile probleme, nu că pierde cineva un meci.

- Nicolae Dică, antrenor FCSB

Cosmin Pașcovici, coleg cu regretatul Hidișan la UTA, a transmis un mesaj tulburător: „Dumnezeu să te ierte, Hidi! Te rog să ai grijă de Denis acolo sus!”

CV Florin Hidișan

  • Născut pe 24 iunie 1982, la Râmnicu Vâlcea;
  • În Liga 1, a jucat 107 meciuri și a marcat 7 goluri;
  • În Liga 2, a disputat 110 partide și a înscris de 8 ori;
  • A jucat în carieră, ca mijlocaș, pentru Industria Sârmei Câmpia Turzii, Internațional Pitești, FC Argeș, CS Otopeni, FC Brașov, UTA, Pandurii și U Cluj

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (34)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  11 Septembrie 2022, 23:31

Trist! Dumnezeu să-l odihnească!

Pake
Pake  •  11 Septembrie 2022, 22:43

Cel mai frumos lucru din drama lui, este ca la fel ca Nesu, l-a descoperit pe Dumnezeu si cu gandul la El s-a mutat pe lumea cealalta! Dumnezeu sa-l odihneasca!

levablue
levablue  •  11 Septembrie 2022, 21:04

Sincere condoleante,Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează