FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Lovitură grea pentru FCSB » Florin Niță negociază cu Craiova

Florin Niță, Sparta Praga
Florin Niță, Sparta Praga

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 septembrie 2020 17:14 / Actualizat vineri, 04 septembrie 2020 17:30

Craiova pregătește o lovitură de proporții. Oltenii negociază cu portarul Florin Niță (33 de ani), legitimat în prezent la Sparta Praga.

FCSB ar putea primi o lovitură neașteptată din partea unei rivale din Liga 1. CS U Craiova a intrat pe fir pentru semnătura lui Florin Niță, portar dorit cu insistență de Gigi Becali la FCSB.

Portarul ar fi purtat discuții în ultimele zile atât cu oficialii FCSB, cât și cu cei ai Craiovei, informează Fanatik. Gigi Becali, finanțatorul FCSB, îl vrea pe Niță, însă ar prefera ca acesta să vină gratis. 

Niță, aflat în prezent în lotul echipei naționale a României pentru „dubla” cu Irlanda de Nord și Austria, mai are contract până în iulie 2021 cu Sparta Praga, pentru care nu a apărat niciun minut în acest sezon.

Niță sau Lazar?

Dacă pista Florin Niță va pica, oltenii l-ar putea transfera pe David Lazar (29 de ani), portarul de la Astra Giurgiu. CS U Craiova pare dispusă să renunțe la portarul italian Mirko Pigliacelli, iar Lazar, dacă nu Niță, i-ar putea lua locul acestuia.

20.000 de eurolunar este suma pe care Florin o câștigă la Sparta Praga, echipă cu care mai are contract până în vara anului viitor

117 meciuria apărat Niță în poarta FCSB-ului, pentru care a evoluat între 2013 și 2018

3 trofeeare Florin Niță la FCSB: 2 campionate și o Cupă a României

România - Irlanda de Nord, match preview: tot ce trebuie să știi

Mai multe știri din Liga 1:

Dinamo a anunțat încă un transfer important: Borja Valle, mijlocaș cu 24 de meciuri în La Liga

Gigi Becali, un adevărat coșmar pentru un fost stelist: „Mă afecta foarte tare, deși păream vesel”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
prazberg
prazberg  •  05 Septembrie 2020, 19:37

Balasa e de acord? Nita mai avea putin si il lua la bataie pe Balasa pe teren cand jucau amandoi la steaua prostilor din liga 1 aka FC fc5b.

892909994110655
Radulescu Horatiu  •  05 Septembrie 2020, 09:25

Rotaru este la terapie intensivă,formă relativ complicată COVID 19.Să vedem dacă scapă,apoi să vorbim de transfer.Craiova este un focar de ce s-ar duce acolo Niță???

10206442251877526
Adrian Barbu  •  04 Septembrie 2020, 22:45

Alta ”stire” de doi lei de la gesepisti... Ieri ailalti fomisti si avizi de senzational, ”parteneri” cu gesepeu, adica ”telekom / *** sport” (la astia orice tampenie e breaking news) titrau cu litere de o schiopa ca Nita revine la FCSB. Azi, negociaza cu rivalele. Nu mai exista, fratilor, nicio presa, niciun site, niciun ziar in care sa citesti ceva real si credibil

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează