FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE

Prunea, chemat înapoi: „Șterg tot cu buretele!” » Reacția fostului portar: „E un război acolo!”

Articol de - Publicat sambata, 06 martie 2021 17:27 / Actualizat sambata, 06 martie 2021 17:57

Florin Prunea, 52 de ani, a comentat posibilitatea revenirii la Poli Iași, în contextul declarațiilor făcute recent de primarul Mihai Chirica.

Am văzut ce a spus primarul. Deocamdată, nu am nicio ofertă, deci unde să revin? Sunt acasă. Nu am avut niciun conflict cu primarul, doar în 2015 am purtat o discuție, când era foarte supărat că nu dădea Steaua gol. Mă refer la acel an în care Tg. Mureș a pierdut campionatul pe final.

Îmi pare rău de ce se întâmplă acolo. Când am plecat, am lăsat o echipă de Europa League. Oamenii din Iași au fost entuziasmați de acei jucători, jucam cu stadionul plin. Acum e un război pentru putere, supremație, am spus-o de la început. Păcat pentru oraș”, a declarat Prunea pentru GSP.ro.

  • CONTEXT: Prunea face referire la ultima etapă a stagiunii 2014/15, când FCSB a remizat în deplasare la Poli Iași, 0-0, deși avea nevoie de o victorie pentru a-și asigura titlul. În cele din urmă, roș-albaștrii au beneficiat de înfrângerea surprinzătoare suferită de ASA Tg. Mureș pe teren propriu, 1-2 cu Oțelul Galați, și s-au încununat campioni în Copou.

2012-2017este perioada în care Prunea a fost managerul lui Poli Iași

Mihai Chirica, primarul Iașiului: „Dacă Prunea va ajuta echipa, șterg tot cu buretele”

Astăzi, edilul Iașiului, Mihai Chirica, nu excludea varianta ca Prunea să revina lă cârma echipei din cel mai important oraș al Moldovei.

„Nu am auzit de varianta Prunea, nu știu ce să zic. Nu am vorbit cu dânsul. Nu pot spune nimic legat de șansele ca el să vină la Poli, chiar dacă la un moment dat erau foarte multe tensiuni și a avut o ieșire la adresa mea și a orașului, dacă îmi amintesc bine. 

Nu știu ce să zic, dar nu excludem nimic. Dacă ar fi benefic pentru Poli Iași, șterg cu buretele în această clipă orice eventual conflict subiectiv cu Florin Prunea, dacă știu că ajută echipa”, a afirmat Chirica, potrivit ProSport.

Clasament Liga 1: Poli Iași, în subsolul ierarhiei

Poli Iași este ultima în Liga 1, cu doar 16 puncte acumulate în 24 de etape. Golaveraj: 23-55.

Ziua care i-a schimbat cariera lui Florin Prunea: „Plângeam de rușine”

Citește mai multe articole din Liga 1:

Tensiuni și în vestiar » La Poli Iași zboară „pumni” din toate direcțiile!

LPF, despre competiția organizată la începutul pandemiei de coronavirus: „Nu a generat absolut niciun venit”

Record în Liga 1, după golul din Craiova - Botoșani! Cel mai tânăr marcator din acest campionat a adus victoria oltenilor

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (6)
3862664947124013
George Ionescu  •  07 Martie 2021, 14:29

Dacă vine Prunea inapoi ,președinte ca să aibă liniste la club trebuie să dispară Ambrosie .

3862664947124013
George Ionescu  •  07 Martie 2021, 14:28

Dacă vine Prunea inapoi ,președinte ca să aibă liniste la club trebuie să dispară Ambrosie .

10209899427152560
Popa Lucian  •  07 Martie 2021, 03:42
Postat de Neagu Mihai pe 06 Martie 2021, 20:45

Cu primarul traseist Chirica,sef de club,purtator de cuvant,presedinte de club,etc,Iasul nu va scapa de retrogradare.Chiar nimeni nu l poate opri pe asa zisul primar care spunea ca Targovistea e o comuna din jurul Bucurestiului ? crede cineva ca un afon la istorie poate fi bun la ...fotbal? o mandra capitala a Tarii Romanesti,vreme de 300 de ani,cu 33 de domnitori,e considerata o comuna de incultul Chirica.Oare stie ca orasul pe care-l pastoreste a fost capitala Moldovei si chiar a Romaniei (in primul razboi mondial )?

Nu il apar pe chirica, nu l am votat, este groparul sportului ieșean. Dar, cu siguranta ca nu la chindia se referea ci la clinceni..... A fost o exprimare nefericita. Hai Prunea inapoi! Cel mai bun presedinte la Iasi din ultimii 15 ani cel putin.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close