FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 2-1

Florin Răducioiu a avut un client după FCSB - Dinamo: „Mai tot timpul n-a fost în joc! Să fie mai concentrat”

Florin Răducioiu / Captură Prima Sport +23   FOTO
Florin Răducioiu / Captură Prima Sport

Articol de - Publicat duminica, 23 iulie 2023 07:08 / Actualizat duminica, 23 iulie 2023 08:53

Fostul mare internațional Florin Răducioiu a taxat stângăciile goalkeeper-ului Ștefan Târnovanu din finalul partidei FCSB - Dinamo 2-1. Portarul i-a băgat în joc pe rivali cu gafa sa din minutul 83, iar apoi a fost aproape să o mai comită o dată.

„Marele Blond” a sesizat o relaxare în prestația portarului de la FCSB, cel care, bună parte din meci, nu a fost întrebuințat deloc de atacanții dinamoviști. Răducioiu e de părere că un goalkeeper cu cota lui Târnovanu ar trebui să fie mult mai limpede în astfel de partide cu încărcătură. 

Duckadam îi cere lui Gigi Becali să facă o schimbare: „Repeți greșeala, scoate-l!” + „FCSB a jucat doar în 4 jucători”
FCSB - Dinamo 2-1
Duckadam îi cere lui Gigi Becali să facă o schimbare: „Repeți greșeala, scoate-l!” + „FCSB a jucat doar în 4 jucători”

Florin Răducioiu l-a luat în colimator pe Târnovanu, după FCSB - Dinamo: „Mai tot timpul n-a fost în joc!”

„A fost un şut aparent simplu, dar Târnovanu probabil că nu a fost concentrat, pentru că mai tot timpul el nu a fost în joc. Eu nu l-am văzut pe acest portar să intervină şi trebuie să fie foarte atent, pentru că o să mai aibă meciuri de genul acesta, în care FCSB va domina. 

Trebuie să fie mai concentrat cu siguranţă. Altfel, se complică lucrurile. (...) Deci, Târnovanu ar trebui să stea mult mai atent până în minutul 99, 100, cât durează meciul”, a punctat Florin Răducioiu, în emisiunea „Fotbal Show” de la Prima Sport, moderată de jurnalistul GSP Costin Ștucan. 

+19 FOTO

Ștefan Târnovanu, eroare importantă în FCSB - Dinamo 2-1

Ștefan Târnovanu, 23 de ani, s-a relaxat și a gafat nepermis în minutul 83, la 2-0 pentru roș-albaștri, oferindu-i un „assist” lui Goncalo Gregorio. FSCB a controlat autoritar derby-ul cu Dinamo, dar a trăit periculos secvențele din final. De vină a fost gafa comisă de portarul Ștefan Târnovanu în minutul 83, o respingere nefericită care i-a permis lui Goncalo Gregorio să marcheze.

Faza lui Dinamo a debutat cu o bară splendidă semnată de Neluț Roșu. Din transversală, mingea a ajuns în cele din urmă pe 30 de metri, la Gorka Larrucea.

Mijlocașul iberic a șutat de la mare distanță, Târnovanu a încercat să prindă, fără succes. Mingea a sărit din el la Gregorio, noul atacant al lui Dinamo care a speculat gafa celui care a apărat excelent la Euro U21.

Cred că se va face aceeași greșeală care s-a făcut cu Vlad. Am spus și atunci, dacă a greșit, scoate-l, dă-i o șansă și celuilalt. Nu l-au scos, a greșit în continuare și acum nu mai joacă deloc. Eu l-aș scoate puțin pe Târnovanu, un meci, să se mai liniștească.

- Helmut Duckadam, despre eroarea lui Târnovanu, la Digi Sport

VIDEO Târnovanu s-a făcut de râs în Derby de România » Gafă mare a portarului de la FCSB

Citește și alte știri de actualitate: 

Cum a arătat Derby de România pe „Arcul de Triumf” » Reporterul GSP a analizat fiecare jucător: Un MVP, câteva confirmări și multe dezamăgiri

FOTO Duckadam îi cere lui Gigi Becali să facă o schimbare: „Repeți greșeala, scoate-l!” + „FCSB a jucat doar în 4 jucători”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează