FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Florin Talpan a cheltuit deja banii datorați lui Gigi Becali! Atac la judecătoare: „Vreau să fie exclusă din magistratură!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 ianuarie 2020 11:45

Florin Talpan a lansat o serie de atacuri fără precedent la adresa lui Gigi Becali. În colimator a fost luată și judecătoarea Nestor Beatrice Ioana, iar motivul acestor ieșiri ar fi de fapt unul financiar. 

  • CONTEXT: Gigi Becali a pierdut procesul de calomnie intentat de Talpan după ce a spus despre juristul CSA că „are probleme mentale” și l-a trimis la oi: „Cu Talpan negociez eu? Pe Talpan îl iau și îl duc la oi! Habar nu are de nicio lege, nu știe de capul lui nimic. Băi, nenorociților, lăsați țara să respire, comuniștilor, oameni de nimic! De ce să cheltuiți bani de la bugetul țării? Ei vor să mă distrugă”. 
  • Învins inițial de Talpan și obligat să plătească despăgubiri, Becali a fost recent la Înalta Curte de Casație și Justiție pentru a încerca să scape de pedeapsă. Judecătoarea de la Recurs a dispus rejudecare. Până la următorul termen, Florin Talpan trebuie să restituie banii primiți (Detalii, AICI)

În octombrie 2019, după ce a primit cei 30.000 de euro de la Gigi Becali, Florin Talpan a trecut rapid la cheltuirea lor. Juristul și-a lichidat cu 13.000 de euro un credit bancar scadent în 2024, iar restul banilor i-a depus la bancă, după cum declara chiar el: „Da, aveam un credit, care acum este plătit integral şi am şi 3 depozite bancare deschise. Declaraţia de avere este corectă din acest punct de vedere. Nu am nimic de ascuns”. Acum, Talpan ar fi pus în imposibilitatea de a returna banii către Gigi Becali.

Talpan atacă pe toată lumea

„O să vedem dacă îşi va mai permite o altă judecătoare să dea o hotărâre care să fie contrară şi să nu ţină cont de toate probele existente la dosar, de tot ce a creat Gigi Becali împotriva mea. Această doamnă judecător nu a făcut altceva decât să-mi creeze o stare foarte gravă. Întreprindem măsuri împotriva ei pentru a fi exclusă din magistratură”, a declarat ieri Florin Talpan. 

Vezi și: 

Florin Talpan: „FCSB nu va juca niciodată în Ghencea! Să joace în Berceni, localitatea aia a lor”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (354)
sasha8777
sasha8777  •  26 Ianuarie 2020, 19:21
Postat de bratescu_savi1 pe 26 Ianuarie 2020, 09:20

CITI BANK USA AMERICA l a d at in judecata CONDAMNAT la amenda PENALA pe puscariasul george becali fc fcsb fc de $ 50 000 000 FYFTY MILLIONS DOLARI USA AMERICA CINCIZECI MILLIOANE DOLLARI SUA si 50 FYFTY YERS CONDAMNAT puscariasul george becali fc fcsb fc PUSCARIE CU EXECUTARE LA CING CING GUANTANAMO CUBA SUA.UNITED STATES OF AMERICA. PT DETURNARE DE FONDURI.CITI BANK SUA AMERICA a finantat SPONSORIZAT si SPONSORIZEAZA clubul sportiv armata STEAUA BUCURESTI cu $ 1 000 000 $usa one million UN MILLION DOLLARI SUA LUNAR innaine si dupa CASTIGAREA CUPEI CAMPIONILOR EUROPENI din 1986.dollarii au intrat si continua sa intre LUNAR UN MILLION DE DOLLARI SUA in contul CSA STEAUA BUCURESTI.*$ 12 000 000 TWELF MILLIONS DOISPREZECE MILLIOANE $SUA A FURAT puscariasul george becali din contul CSA STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA SEVILLIA ESPANIA anual fara s a MUNCEASCA DEGEABA.de aceea a tras cu dintii de BRANDUL EUROPEEAN MONDIAL CS A STEAUA BUCURESTI ROMANIA NATO UE DACIA CAMPIOANA EUROPA.ilie dumitrescu victor piturca valeriu argaseala si gasca lor STIU bine de aceea i au lu at mereu apararea parte lu george becali la excrocherii;CITI BANK USA AMERICA ORDONA transfer URGENT IMEDITA SPONSORIZARE $ 1 000 000 $ un million dollari usa in cont CSA STEAUA BUCURESTI ROMANIA NATO UE DACIA si radierea STOP BLOCAREA conturilor FC fcsb fc george becali;ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU.AMIN

Alt *** abereaza ....mare e gradina ta Doamne si plina de rataciti cu neuronii fugiti pe campii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

108022913946097
Traian Pavelescu  •  26 Ianuarie 2020, 11:29

Nu exista om întreg, rațional, sănătos, care in 2020 sa mai sprijine o oribila cazarma sportiva stalinistă înființata de armata roșie in 1947!

 •  26 Ianuarie 2020, 10:31

nealiniatul e un gifist infect, nu oltean.

Vezi toate comentariile (354)
Comentează