FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Florinel Coman, suspendat în plus?! Informații de ultima oră de la FCSB: de ce depinde totul

Florinel Coman (în stânga) și David Miculescu au fost titulari în cel mai recent meci al FCSB-ului, 1-0 cu Dinamo // foto: Imago Images
Florinel Coman (în stânga) și David Miculescu au fost titulari în cel mai recent meci al FCSB-ului, 1-0 cu Dinamo // foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 05 decembrie 2023 06:38 / Actualizat marti, 05 decembrie 2023 09:30

Fostul arbitru Marius Avram susține că Florinel Coman poate primi o suspendare mai mare de-o etapă dacă arbitrul partidei partidei FCSB - Oțelul (0-2), Marcel Bârsan, scrie în raportul său că atacantul roș-albaștrilor a forțat un al doilea „galben”.

În meciul cu Oțelul (0-2), de duminică,, Florinel Coman a forțat primirea unui al doilea „galben” și a fost eliminat (90+3). Astfel că, în loc să stea în campionat, cu CFR, pentru cumul de „galbene”, atacantul FCSB va efectua suspendarea în Cupă, contra lui FCU Craiova, pe 7 decembrie.

Florinel Coman nu e singurul! » Alți 2 jucători din Liga 1 care au luat „roșu” intenționat ca să stea în Cupă + Unul a și recunoscut: „Ăsta a fost obiectivul”
FCSB - OȚELUL 0-2
Florinel Coman nu e singurul! » Alți 2 jucători din Liga 1 care au luat „roșu” intenționat ca să stea în Cupă + Unul a și recunoscut: „Ăsta a fost obiectivul”

Fostul internațional Viorel Moldovan consideră că Florinel a apelat la „o șmecherie” și a solicitat chiar intervenția UEFA, amintind de un caz asemănător, al spaniolului Sergio Ramos, petrecut în 2019, în Liga Campionilor.

Marius Avram a remarcat și limbajul suburban folosit de Florinel Coman

Marius Avram, la rându-i, crede că șeptarul FCSB-ului poate primi o suspendare mai mare de-o etapă și că totul depinde de arbitrul partidei, Marcel Bârsan.

Prezent în studioul Digisport, unde au fost revăzute imaginile, fostul arbitru FIFA a remarcat inclusiv limbajul suburban folosit de Florinel la adresa „centralului”: „ ”În minutul 90+3, este acest dialog în care-l întreabă 'ce, ce, ce vrei?'.

Aici, acest lucru nu trebuia trecut cu vederea, pentru că aici în mod clar i se adresează arbitrului. Bârsan trebuia să ia măsuri pentru că nu e normal să te înjure în față un jucător. Este nepermis. Arbitrul vede, îl aude, așa ceva nu trebuie să se întâmple pe terenul de joc.”

Marius Avram: „Comisia de Disciplină e obligată să-l suspende două etape pe Florinel Coman”

Avram susține că acum important este ce a notat Bârsan în raportul meciului. „Dacă Bârsan a scris în raportul de joc că Florinel Coman a luat intenționat acest al doilea galben, Comisia de Disciplină e obligată să-l suspende două etape.

Raportul a fost întocmit imediat după meci, în cabină, în prezența celui de la LPF. O astfel de atitudine nu trebuie acceptată pentru că-ți pierzi respectul ca arbitru în fața jucătorilor. Pentru injurii la adresa unui oficial se acordă roșu direct. E clar, se vede și pe cameră”, a punctat fostul arbitru.

La noi fotbalul e șmecherie, societatea e șmecherie, politica e șmecherie, totul e șmecherie. Din păcate, asta este situația. Trebuie să fii șmecher. O mare parte din vină o are arbitrul Bîrsan, care a fost foarte, foarte slab. Dă-i roșu direct și stă două etape. La revedere, l-ai potolit! 

- Viorel Moldovan, fost internațional

VIDEO Gigi Becali: „MM are dreptate! De acum, îl voi asculta”

Mai puteți citi:

Surpriză: Mircea Lucescu ar negocia cu un gigant din Ligue 1

Scene surprinse de reporterii GSP după Sepsi - Dinamo » Cum au reacționat suporterii „câinilor” la adresa jucătorilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  06 Decembrie 2023, 07:28
Postat de magic4ever pe 05 Decembrie 2023, 10:27

Sa ne lasi cu simulatorul de Olaru care se arunca si se plange *** la fiecare atingere...sa se duca la ping pong...nu are ce cauta nici la nationala,Nistor are 10 clase peste el si statistici net superioare!

mai bine te uiti tu la ping pong (ca fapt divers, ii spune tenis de masa)

istet10
istet10  •  05 Decembrie 2023, 13:49
Postat de daniaania pe 05 Decembrie 2023, 11:19

Pai normal Bârsan asta tre sa scrie, că a forțat al doilea galben, se vedea de pe Luna ce vrea băiatul ,inclusiv comentatorii spuneau. Daca Ramos a stat doua etape tot cu speță asta ,la fel și Coman ar trebui sa stea.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  05 Decembrie 2023, 13:32
Postat de anticenzuralasport pe 05 Decembrie 2023, 09:07

Clar ,,specialiștii,,joaca la greu contra Stelei !!! Să te iei numai de Coman când problemele pleacă de la un gălățean care face un gest care eu nu l am văzut niciodată pe un teren de fotbal...? Să te ,,activezi,,doar la faze contra Stelei ??? Bârsan a greșit mult mai mult contra Stelei dar aceste greșeli nu sunt amintite !! Crăciunescu a văzut 2 penaltyuri clare neacordate !!! GSP ,penaltyurile neacordate la faze clare mai sunt greșeli de arbitraj ?

Ba om batran nu ti-e rusine asa prost?

Vezi toate comentariile (31)
Comentează