FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Italianul celor de la U Cluj tocmai s-a remarcat în premieră în tricoul „Șepcilor roșii”: „Sunt nebuni, sunt minunați, vreau să le arăt ce pot face”

Articol de - Publicat joi, 07 decembrie 2023 17:17 / Actualizat joi, 07 decembrie 2023 20:24

Marco Fossati, 31 de ani, a închis tabela în victoria lui U Cluj de la Botoșani, 4-0, în Cupa României și are planuri mari în ceea ce privește experiența lui în Transilvania

U Cluj continuă să impresioneze. Nu doar în campionat, acolo unde și-a depus candidatura pentru play-off, dar și în Cupa României, formația lui Ioan Ovidiu Sabău trecând de faza grupelor de pe locul 1.

"Șepcile roșii" au liniște înaintea descinderii în Capitală pentru o confruntare cu "frații" de la Dinamo, cele două galerii fiind înfrățite. În tur, partida s-a încheiat la egalitate, 1-1, la Mediaș. Sosirile în București ale celor de la U Cluj au fost de bun augur, 2-2 cu FCSB pe Arena Națională și un 3-2 spectaculos în Grant, elevii lui Sabău reușind remontada în ambele situații.

Belgianul îndrăgostit de Cluj, întrebat cine sunt fotbaliștii români care ar putea avea loc în echipa Belgiei: „Ufff, prietene! Sunt două nume”
NATIONALA
Belgianul îndrăgostit de Cluj, întrebat cine sunt fotbaliștii români care ar putea avea loc în echipa Belgiei: „Ufff, prietene! Sunt două nume”

Marco Fossati despre planul său: „E important să găsesc ritmul, golul, forma fizică”

U Cluj a învins cu 4-0 la Botoșani, fără emoții, iar mijlocașul italian Marco Fossati, sosit la finele lui septembrie, și-a trecut numele în premieră pe lista marcatorilor.

Fotbalistul a avut mult de recuperat, fizic, a prins greu un loc în echipa ardeleană, dar tinde să devină o soluție de luat în seamă pentru Ioan Ovidiu Sabău, mai ales că antrenorul a vorbit de mai multă vreme despre acest detaliu.

Fossati a jucat în campionat 31 de minute în Giulești, acum a fost integralist la Botoșani și a marcat în premieră în tricoul alb-negrilor.

"Este important sa găsesc ritmul, golul, forma fizică. Sunt bucuros de gol și de victorie, fac parte din același proces", a reacționat Fossati după victoria lui U Cluj într-o postare pe rețelele de socializare ale clubului.

17meciuri a adunat Fossati în Serie A, pentru Hellas Verona

Marco Fossati încă n-a apucat să joace în fața propriilor fani

Mijlocașul care a făcut junioratul la AC Milan, mai bifând în carieră echipe precum Hajduk Split, Monza, Cagliari, Perugia sau Bari, a povestit că a trecut prin momente delicate de când a ajuns în orașul de pe malul Someșului.

"A fost greu, fiindcă n-am jucat șase luni. Mi-a luat mult să găsesc ritmul, forma fizică bună, dar pas cu pas pot găsi potențialul meu sută la sută. Abia aștept să joc în fața fanilor noștri, pentru că sunt extraordinari. Sunt nebuni, sunt minunați, vreau să le arăt forța și ceea ce pot face", a mai declarat italianul.

Marco are trei prezențe în tricoul lui U Cluj, toate doar pe teren advers: Rapid (3-2, campionat), CSA Steaua (3-1, Cupa României) și Botoșani (4-0, Cupă).

Îmbucurător este că avem un grup bun, există concurență, se motivează unii pe ceilalți. M-am bucurat și pentru Vali Gheorghe reintrat după o perioadă, și pentru Fossati, fiindcă am mari așteptări de la el, întrucât are potențial
Ioan Ovidiu Sabău, antrenor U Cluj

800de mii de euro este cota lui Fossati conform transfermarkt

Citește și alte știri:

EXCLUSIV // VIDEO Un fost fotbalist al Stelei a scos în evidență punctele slabe ale FCSB: „N-are un lider, n-are un antrenor pe bancă”

Dan Șucu face 3 anunțuri MAJORE după eliminarea Rapidului din Cupă: „Știind cât de adânc am băgat mâna în buzunar...”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează