FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO Cu N'Doye la moschee » Ousmane a revenit în România, vrea să antreneze la un club de Liga I și i-a transmis lui Gigi Becali: „Două oi mari nu pot sta la un loc” :)

FOTO: Captură @TV Digi Sport +2   FOTO
FOTO: Captură @TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 mai 2019 16:40

După ce a pus ghetele în cui anul trecut, senegalezul Ousmane N'Doye (41 de ani) a revenit în România cu forțe proaspete. 

Ousmane și-a luat licența de antrenor și este posibil ca acesta să preia o grupă de juniori de la Astra Giurgiu. N'Doye a fost plecat timp de doi ani în SUA și Senegal, unde și-a luat diploma.

„Sunt foarte bine. Am fost plecat în America, dar și în Senegal, să-mi fac licența. Am luat prima diplomă de antrenor. Am acte, am tot. Sunt antrenor de juniori. Am vorbit la Astra. Mereu mi-am dorit să lucrez la cluburile pe unde am trecut ca jucător.

Am urmărit meciurile din România chiar și când stăteam în America. E timp să antrenez și în Liga 1, dar mai am mult de lucrat, de învățat”, a declarat Ousmane N'Doye, potrivit TV Pro X.

ndoye2 +3 FOTO

„Sunt prieten cu Gigi Becali

Înainte de a reveni la New York, N'Doye a fost la o moschee din București  și a promis că îl va vizita pe Gigi Becali.

„Sunt prieten cu Gigi, dar nu putem să lucrăm împreună. Două oi mari nu pot să stea la un loc! E bine să rămânem amici, ne salutăm. Mi-e dor de el! Mâine plec din țară, dar data viitoare o să trec pe la Palat să-l văd”.

Senegalezul a jucat în România la Dinamo, Astra, Vaslui, Săgeata Năvodari, ASA Târgu Mureși și Cetate Deva (Liga a III-a).

Vezi și: 

VIDEO Gică Hagi, peste Stoicikov, Hazard și Salah în topul FourFourTwo al celor mai buni fotbaliști ai ultimilor 25 de ani!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (3)
france.for.you
france.for.you  •  04 Mai 2019, 10:32

Cu NDoye gigi ar fi o oaie mică, mică!! As vrea să-l vad antrenand in Liga 1! Va dati seama ce ar fi la conferința de presă de după meci!?...hehe....

herman25
herman25  •  03 Mai 2019, 18:36

Perioada de la Targu Mures a fost fenomenala, o sa antrenezi aici in liga 1 peste 3 ani.

magic4ever
magic4ever  •  03 Mai 2019, 17:01

Respect Osmanescu caine rosu!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează