FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Lor le merge mai bine » Doi foști dinamoviști au câștigat titlul cu noile lor echipe

Sursă Foto: Facebook Kamil Bilinski +1   FOTO
Sursă Foto: Facebook Kamil Bilinski

Articol de GSP - Publicat luni, 05 noiembrie 2018 17:14

Dinamo e într-o postură nemaiîntâlnită în istoria clubului, aflându-se în prezent pe loc retrogradabil în Liga 1 după 13 etape. 

O situație mult mai bună traversează însă doi foști jucători ai "câinilor", chiar doi dintre cei mai apreciați străini din istoria recentă a echipei. 

Antun Palic, 30 de ani, plecat în această vară la Sheriff Tiraspol, a cucerit titlul alături de gruparea moldoveană care domină de ani buni campionatul de peste Prut. Mijlocașul croat a evoluat în 12 partide pentru Sheriff, reușind să înscrie de două ori. 

Palic, cu două experiențe la Dinamo la activ, a evoluat în 84 de meciuri în toate competițiile pentru "câini", reușind să înscrie de 9 ori și să ofere 24 de pase decisive. 

Campion în Letonia

Week-end-ul trecut a fost prielnic și pentru polonezul Kamil Bilinski, atacant care a jucat în "Ștefan cel Mare" înttre 2014 și 2016, perioadă în care a înscris de 18 ori și 51 de partide.

Bilinski a devenit campion alături de FC Riga, care a câștigat matematic titlul cu o etapă înaintea finalului campionatului din Letonia. Atacantul de 30 de ani, care a fost aproape de o revenire la Dinamo în această vară, a înscris de două ori în 9 meciuri pentru formația letonă.

Vezi și: EXCLUSIV Negoiță e la un pas s-o vândă pe Dinamo! Discuțiile sunt avansate, iar viitorul patron vine diseară la FC Voluntari - Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  05 Noiembrie 2018, 22:21

Mai mult nu au jucat, dar hai să ne facem că sciem ceva , adică nimic. A auzit cineva de jenă. Mulți habar nu au ce e aia, în schimb bătaia de joc e peste tot și vine de la lipsa de educație.

gtn5
gtn5  •  05 Noiembrie 2018, 20:00

jucatori care joaca la echipe de top in europa,mari jucatori cedati de dinamomu,penibil articol,penibil ziarist.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează