FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

EXCLUSIV Nemulțumire la întâlnirea organizată de FRF cu șefii din Liga 2 și Liga 3: „Prostimea primește șnițele reci și vin vărsat. Când vreodată s-ar fi întâmplat așa ceva pe vremea lui Nașu'?”

Articol de - Publicat miercuri, 22 februarie 2023 14:16 / Actualizat miercuri, 22 februarie 2023 15:55

În aceste zile, la Sibiu, FRF organizează o întâlnire cu reprezentanții cluburilor din Liga 2 și Liga 3.

Cazați la un hotel ales de forul condus lui Răzvan Burleanu, participanții se declară nemulțumiți de condițiile oferite.

Nemulțumiri la întâlnirea organizată de Răzvan Burleanu

Conducătorii prezenți la Sibiu se plâng de organizare, de modul în care sunt tratați și de ceea ce au primit la restaurantul hotelului. Iar unul dintre aceștia a comparat întâlnirea de la Sibiu cu cele organizate de fostul președinte al FRF, Mircea Sandu.

„Când vreodată s-ar fi întâmplat pe vremea lui Nașu' (n.r. - Mircea Sandu) așa ceva? Primim șnițele reci cu orez, câțiva castraveți, roșii și câteva prăjituri. 

Culmea, nici n-au ajuns la toți pentru că unii și-au pus câte două porții. Prostimea primește vin vărsat și nici măcar cafeaua nu e gratis. Se plătește. Iar conducătorii FRF își comandată separat fripturi, cârnați, vin de la Purcari, îmbuteliat.”, a precizat pentru GSP.ro unul dintre participanți.

+2 FOTO

România începe preliminariile pentru EURO 2024

România începe în martie campania de calificare la Campionatul European din 2024. FRF a anunțat azi prețurile biletelor pentru primele partide.

  • Andorra - România (25 martie, 21:45, Antena 1) și România - Belarus (28 martie, 21:45, Prima TV) sunt primele partide ale „tricolorilor” în aceste preliminarii. Ambele meciuri vor fi liveTEXT pe GSP.ro.

Federația Română de Fotbal a anunțat azi prețurile biletelor pentru cele două partide. 

Pentru duelul din Andorra, fanii formației lui Edi Iordănescu trebuie să achite 100 de lei pentru un bilet. Acestea sunt disponibile până pe 11 martie, prin aplicația Fan Arena by FRF. La duelul care avea avea loc pe Arena Națională, cu Belarus, un bilet la tribune va costa 60 de lei, iar un loc la peluză va costa 40 de lei. Accesul copiilor sub 14 ani va fi gratuit în zona destinată familiilor, la Tribuna 2 Family Zone.

VIDEO Totul despre FC Argeș - FCSB

Citește și: 

Mesaj emoționant de la un dinamovist pentru Mihai Stoica: „Arogantul ăla e un tată de toată isprava. A trecut cu decență peste o cumpănă cumplită: fiica sa a avut cancer în formă avansată”

Eric Bicfalvi a făcut o afirmație care atrage atenția în contextul războiului: „Am devenit rus”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (49)
firfirel_postacul_ciobanului
firfirel_postacul_ciobanului  •  23 Februarie 2023, 06:08
Postat de edi14021971 pe 22 Februarie 2023, 17:56

Meritați ceea ce sunteți, firimituri.

Chiar așa! Cu șnițele reci, bă?! Păi așa crezi că ne-ntâmpina nașu Sandu? Cu castraveți?! Ce suntem noi, bă? Niște postaci amărâți ... care se umilesc 24/7 pentru meniu' zilnic de la popotă?! :((. Bine că nu ne-ați așteptat cu fasole , cârnați... ! Oh, wait! Ăla cu cârnatu-n gură nu e cumva Burli? Aloooo! Cine te crezi, bă, luminatule? Tata lu' Lippi? Ne-ai băgat castravetele-n pilaf și tu te-nfunzi cu fripturi și vinuri alese? *** Ptiu, drace!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balotelli
balotelli  •  22 Februarie 2023, 22:54

Strugurii sunt acri, vinul e vărsat... Șefii își comandă vin îmbuteliat! :-(((. Prostimea primește castraveți murați ... Burli fripturistu' bagă-n el cârnați. :-(((. Șnițelele-s reci, orezu-i pilaf... Noi... cu burta goală... iar fotbalul praf!

sibelius
sibelius  •  22 Februarie 2023, 20:53
Postat de florinel882 pe 22 Februarie 2023, 18:43

Sunt precum aia de la tara ,care voteaza pt ajutorul social:)))))) Domnilor,aveti si voi o vina pt starea fotbalului românesc!Cu Ghica Popescu sau Lupescu,nu era aici,in lumea a 4 a

Cum sa fie tot asa, ca tot ei conduceau cluburile, iar oamenii lui Don Giovanni nu făceau nimic fără permisiunea șefului.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează