FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Gabi Iancu a semnat cu noua echipă! Durata contractului + Câți bani primește Viitorul

Gabi Iancu, la Viitorul
Gabi Iancu, la Viitorul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2021 16:19 / Actualizat miercuri, 13 ianuarie 2021 19:43

Gabi Iancu (26 de ani), golgheterul Ligii 1 în sezonul 2019/2020, a semnat cu Akhmat Grozny, echipa de pe locul 10 în Rusia.

Fostul atacant de la Viitorul a trecut cu bine vizita medicală și a semnat cu formația din Rusia. Akhmat Grozny devine astfel a treia echipă din străinătate pentru care Iancu evoluează, după Karabukspor din Turcia și Termalica din Polonia.

Durata contractului semnat de Iancu este de 4 ani și jumătate, iar Viitorul va primi 500.000 de euro, potrivit digisport.ro.

Gabi Iancu, la Akhmat Grozny

Impresarul Traian Gherghișan, care a intermediat transferul, a oferit o reacție pe acest subiect pentru sursa citată: „Suntem bucuroşi că lucrurile au decurs bine, iar Gabi a semnat. Este un club puternic, dintr-un fotbal foarte puternic şi nu o spun doar pentru că sunt implicat în transfer. A fost dorit foarte mult de antrenorul principal care speră să ajute ofensiva. 

Apărarea lui Akhmat se situează în primele trei din Rusia. Antrenorul a mai lucrat cu Ropotan şi cu Paul Anton, deci cunoaşte fotbalistul român”.

Gabi Iancu a semnat cu Akhmat Grozny

  • 29,3 milioane de euro este valoarea lotului celor de la Akhmat Grozny. Gabi Iancu valorează 1,3 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.com.
  • 1 trofeu are noua echipă a lui Gabi Iancu în palmares: Cupa Rusiei, în 2004.
  • 30.200 de locuri este capacitatea Akhmat-Arena, stadionul pe care evoluează Akhmat Grozny.
  • 18 goluri a marcat Gabi Iancu în Liga 1 sezonul trecut, în 28 de apariții. În acest sezon are 4 goluri în 10 meciuri.
  • 3 milioane de euro este cea mai mare cotă a unui jucător de la Akhmat. Este vorba despre mijlocașul brazilian Ismael Silva.

Citește mai multe știri despre tranferuri:

Primul transfer al lui Gaz Metan în această iarnă: medieșenii s-au înțeles cu un campion al României

Lovitură grea pentru Dinamo: Diego Fabbrini și-a depus memoriu! Ar putea ajunge la o rivală a „câinilor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
511110169080791
George Burcasimi  •  13 Ianuarie 2021, 18:58

Eu sper ca cei de la FCSB sa rupa orice relative cu Gsp ,ca sa va invatati minte pentru todeauna ,ca cautati numai senzatuo.alul ,dar nu cautati sa ajutati fotbalul .De ce nu ati investigat si cazul UTA ,cu aceeasi ardoare? Cand Radoi a fost numit antrenor la FCSB ,l-ati tocat de dimineata pana seara ,daf nu de acelasi tratament au avut parte alti altrenori fara licenta ! Eu nu v-as mai lasa nici pe stadion ,l'écurie de acasa ,iar suporterii sa nu uite ca gsp este dusmanul FCSB-ului ,si a fotbalului in general !

saramago
saramago  •  13 Ianuarie 2021, 17:00

Să nu retrogradeze ...

saramago
saramago  •  13 Ianuarie 2021, 17:00

Să nu retrogradeze ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează