FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Gabi Tamaș negociază plecarea de la Astra. E dorit de fosta lui echipă

Articol de - Publicat marti, 09 iunie 2020 15:04

Fundașul Gabi Tamaș, 36 de ani, va rămâne la Astra până la sfârșitul sezonului și s-ar putea întoarce la echipa pentru care a jucat două sezoane în Israel, Hapoel Haifa.

La 36 de ani și jumătate, Gabi Tamaș nu se gândește la retragere. Fundașul central, căruia îi expiră contractul pe 30 iunie, vrea să își prelungească acordul cu Astra pentru încă o lună, doar cât să încheie acest sezon în Liga 1, pentru ca apoi să plece. Unde? Foarte probabil, înapoi în Israel!

Tamaș ar vrea să se retragă la Hapoel Haifa

Potrivit site-ului local Walla Sport, acesta ar negocia deja cu Yoav Katz, patronul lui Hapoel Haifa (locul 6 acum în campionat), fosta sa echipă. Afaceristul israelian (are și cetățenie americană și locuiește la Washington), care a ținut mult la fostul "tricolor" în perioada 2017-2019, acceptă să-l reprimească.

Surse din club susțin că relațiile dintre cele două părți sunt din nou bune, Tamaș spunându-le celor de Hapoel că dorește să-și încheie cariera acolo. Ar fi o veste excelentă pentru fanii roș-negrilor. Timp de doi ani, a fost preferatul lor.

Condamnat la două luni de muncă în folosul comunității

Același Walla Sport scrie că soția lui l-a ajutat să scape de alcool: „Acum, se concentrează numai la fotbal". Tamaș s-a despărțit în 2019 de Hapoel după un imens scandal. Fotbalistul a fost prins conducând în stare de ebrietate cu 205 km/h pe autostrada Tel Aviv - Haifa, fiind ținut în închisoare o săptămână. I s-a suspendat carnetul de șofer și a fost condamnat la două luni de muncă în folosul comunității. Timp de 60 de zile, a muncit la spitalul Rambam, din Haifa.  

Curtat și de Hapoel Tel Aviv

Recent, Ana Maria Prodan afirma că și alte cluburi israeliene încearcă să-l transfere pe Gabi Tamaș. Sursele GSP afirmă că unul dintre ele ar fi Hapoel Tel Aviv, surpriza campionatului (locul 5), antrenată de Nir Klinger, chiar cel care l-a adus la Haifa.

VIDEO Dani Coman: „Problemele de la Astra sunt mai mici ca la alte cluburi”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

EXCLUSIV Un nou play-off controversat?! Gigi Becali o ține iar în viață pe Astra

ANALIZĂ GSP. Play-off la play-off în Liga 1: pentru 4 e miză, pentru două e mimă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  10 Iunie 2020, 02:03

in israel prea putin alcool se bea....mai mult ceai....si poate se face baiat cuminte

110146613198286
Gabi Simon  •  09 Iunie 2020, 15:35

Trebuie sa ramina acolo,e cel mai bine pentru el

Vezi toate comentariile (2)
Comentează