FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali visează milioane pe Tavi Popescu, dar Gabi Tamaș are complet alt favorit, mai mult rezervă la FCSB

Gabi Tamaș, la Victory Cup
Gabi Tamaș, la Victory Cup

Articol de - Publicat vineri, 17 martie 2023 21:06 / Actualizat vineri, 17 martie 2023 21:40

Fundașul central Gabi Tamaș (39 de ani), legitimat în prezent la Concordia Chiajna, îl consideră mai bun pe Florinel Coman (24) decât coechipierul acestuia de la FCSB, Octavian Popescu (20).

Întrebat despre Octavian Popescu, talentatul jucător al celor de la FCSB, experimentatul fundaș central l-a menționat pe Florinel Coman, concurentul pe post al lui Popescu.

Nici Florin Niță, nici Ionuț Radu, iar „Horațiu Moldovan nu e de națională” » Duckadam propune un nume SURPRIZĂ în poarta României: „Pe el aș miza!”
PRELIMINARII EURO
Nici Florin Niță, nici Ionuț Radu, iar „Horațiu Moldovan nu e de națională” » Duckadam propune un nume SURPRIZĂ în poarta României: „Pe el aș miza!”

Gabi Tamaș a ales între Tavi Popescu și Florinel Coman: „Îmi place mult mai mult!”

„Tavi Popescu are talent, dar mie-mi place mai mult de Coman. Am văzut acum că a început să dea și goluri. Îl cunosc personal, ne-am văzut de 2-3 ori din întâmplare. 

Îmi place mult mai mult, este mai agresiv, are mai multă forță decât Tavi Popescu”, a precizat Tamaș la podcastul Victory Cup.

Referitor la prețul cu care Gigi Becali spera să-l vândă pe Octavian Popescu, 50 de milioane de euro, Tamaș a opinat că „Nu putem vinde noi, ca țară, un jucător cu 50 de milioane. Încă nu suntem atât de buni la nivel internațional”.

În acest sezon, Florinel Coman a înscris 6 goluri și a pasat decisiv la alte 6 reușite în 34 de meciuri. Octavian Popescu a fost o prezență mai constantă în echipa roș-albastră, a jucat 41 de meciuri, dar a înscris numai 3 goluri. Are și 7 pase decisive.

Este o problemă delicată cea cu antrenorii de la FCSB. Trebuie să acceptăm un lucru. Regulile sunt pentru toți, dar noi nu putem sări peste niște etape. Putem fi ajutați și chiar suntem ajutați dacă cerem la FRF anumite chestii, că avem niște beneficii. N-ai cum să schimbi legea. Fă facultatea, dar tot în 5 ani o faci. Așa e și la antrenori, cu licențele de B, C, A. Ce să facem acum? Hai că am jucat 50 de meciuri la națională, dă-mi Pro-ul. Beneficii sunt pentru foștii jucători, vă spun, că ai făcut ceva pentru România. Poți termina puțin mai repede, dacă ceri ajutor, trebuie vorbit cu cei de la FRF, că nu cred că nu există beneficii pentru cei care au ajutat fotbalul românesc.
- Gabi Tamaș despre situația lui Pintilii la FCSB

Gigi Becali îi vrea pe amândoi pe teren

Pentru Gigi Becali, atât Florinel Coman, cât și Octavian Popescu sunt extrem de importanți. Latifundiarul îi vrea pe amândoi în echipă, a jonglat cu posturile astfel încât să găsească locuri pentru ambii.

Coman a costat trei milioane de euro și Gigi mai speră măcar să-și recupereze investiția. Pe Popescu, Becali îl consideră cea mai bună „marfă” pentru export. Tavi are 20 de ani și a fost apreciat ca un supertalent încă de când a apărut în prima ligă.

Pentru ca Florinel să fie titular ca extremă stânga, Gigi l-a mutat pe Popescu mijlocaș central, un post pe care toți specialiștii din fotbal care l-au analizat nu-l văd să se descurce.

Mai multe știri din Liga 1: 

„Cu banii mei să susțin echipa locală?” » Dan Șucu intervine în dezbaterea club public vs. privat: „Am scos în evidență această anormalitate!”

Atacantul lăudat de MM Stoica îi răspunde oficialului FCSB: „Apreciez. Vreau să fac pasul mai sus”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
Dino
Dino  •  20 Martie 2023, 09:47
Postat de dobrin pe 17 Martie 2023, 23:30

Florinel Coman e ucrainean, nu acolo si-a luat permisul?

Asa ceva......

paolo15
paolo15  •  18 Martie 2023, 03:37
Postat de username_2 pe 17 Martie 2023, 23:28

la volan, inclusiv romanii care au luat carnetu de conducere în Ucraina

Dar aia care au lat carnet in UK si acum produc accidente acasă, pentru ca nu au experiență?

dobrin
dobrin  •  17 Martie 2023, 23:30
Postat de Dino pe 17 Martie 2023, 22:46

Unde ai citit tu ca zice ceva de ucrainei?

Florinel Coman e ucrainean, nu acolo si-a luat permisul?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează