FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Gabi Tamaș poate debuta la Astra în meciul cu Viitorul! A primit cartea verde de la Hapoel Haifa

Articol de - Publicat duminica, 18 august 2019 16:35

Gabi Tamaș, 35 de ani, poate debuta pentru Astra în meciul cu Viitorul, de luni. 

  • Astra - Viitorul se joacă luni, de la ora 21:00 și va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, Look Plus și TV Digi Sport. 

Conform informațiilor de ultimă oră oferite din Tel Aviv de corespondentul GSP Beno David, clubul Hapoel Haifa i-a eliberat cartea verde lui Gabi Tamaș, iar fundașul central va avea drept de joc contra Viitorului. Tamaș a semnat cu Astra pe 3 august, dar nu a putut debuta pentru formația lui Dan Alexa din cauza litigiilor cu fostul club. 

Tamaș revine în Liga 1 după doi ani, el plecând în iulie 2017 de la FCSB. Fostul internațional a jucat în prima ligă la Dinamo și FCSB, având în palmares 5 trofee: un titlu de campion, 3 Cupei și o Supercupă. 
 

„Tamaș e jucătorul Astrei. Clubul a plătit bani pentru el și a semnat cu Astra. După ce a fost arestat, nu s-a ocupat nimeni de eli. Atunci a decis să plece, chiar dacă patronul l-a rugat să mai stea” - Anamaria Prodan, impresarul lui Tamaș, la TV Digi Sport 

Citește și:

Anamaria Prodan a dezvăluit ce i-a spus Alexa înainte să îl lovească + care e relația dintre ei acum: „Suntem o familie” 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează