FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Motivul pentru care Gabi Tamaș regretă transferul la FCSB: „Nu am văzut pe nimeni să rămână acolo” + Culisele scandalului cu Mirel Rădoi

Articol de - Publicat sambata, 06 mai 2023 13:23 / Actualizat sambata, 06 mai 2023 14:03

În direct la GSP LIVE, Gabi Tamaș (39 de ani) a dezvăluit ce regretă după o carieră care l-a purtat prin Spania, Franța sau Anglia.

  • Crescut la Tractorul Brașov, Gabi Tamaș a fost legitimat de-a lungul carierei la echipe precum Dinamo, Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Bromwich, Doncaster, Watford, FCSB, Cardiff, Hapoel Haifa, Astra, U Cluj, FC Voluntari și Petrolul

În ianuarie 2015, actualul fundaș de la Concordia Chiajna a ajuns la FCSB, de la Watford, plecând după 6 luni (august 2015) la Cardiff. În februarie 2016 a reveni din nou la FCSB, plecând în vara lui 2017.

Mihai Pintilii, detalii inedite din vestiarul FCSB » Care e jucătorul care întârzie cel mai des și cui îi e frică să zboare
FCSB
Mihai Pintilii, detalii inedite din vestiarul FCSB » Care e jucătorul care întârzie cel mai des și cui îi e frică să zboare

Acum, fotbalistul dezvăluie că regretă transferul la FCSB, explicând că a refuzat o ofertă din Anglia pentru a revenit în Liga 1.

Gabi Tamaș: „Regret că n-am rămas în Anglia ca să vin la FCSB”

- Ai vreun regret mare în carieră?
- Da. Eram la Cardiff. Mă sună un prieten și îmi zice: „Vino în League One (n.r. - a treia ligă engleză), mă ajuți și pe mine și te bag în stafful meu”. El era secundul lui Steve Clark. Nu m-am dus și am venit la FCSB. Regret. Rămâneam în branșa aia, rămâneam în Anglia, în fotbalul englez. Nu am văzut pe nimeni să rămână acolo. Școala de antrenori am început-o la Cardiff, era o șansă să rămân acolo. Dar am ales să vin să joc la FCSB, deși nu regret că am jucat la FCSB. În viață sunt decizii și decizii.

Gabi Tamaș dezvăluie culisele scandalului cu Mirel Rădoi

În vara lui 2015, Tamaș o părăsea pe FCSB, după un scandal cu antrenorul de atunci, Mirel Rădoi.

 Cu Mirel Rădoi cum a fost la FCSB? Te-a dat afară.
- Chiar mi se închisese telefonul. A venit un prieten să mă trezească. Era micul dejun la ora 9. M-am trezit la 9 și întârziam. Trebuia să ajung din Ștefan cel Mare până la Mogoșoaia. L-am sunat pe Dică și i-am explicat. Mi-a zis: „Bă Gabi, nu e frumos să faci așa! Lui Mirel nu-i place. Te dă afară!”. Și atunci i-am zis că nu mai vin, să mă dea afară. Și mi-am închis telefonul. Cam asta a fost.

 -Nu te-a mai sunat nimeni?
- Ba da, m-a sunat. Am vorbit și cu nea Gigi. Dar am zis că nu mai vin și gata! Dacă s-a făcut așa mare chestie că n-am ajuns la ora 9 înseamnă că asta e.

VIDEO Totul despre FCSB - Sepsi

Citește și: 

Două episoade violente din cariera lui Gabi Tamaș: „I-am dat un cot în gură, i-am scos dintele prin buză” + „Din spatele meu, a venit unul «copt» și mi-a dat un pumn”

Mihai Stoica, primele declarații despre relația Charalambous - Pintilii! Explică ordinea la FCSB: „Cum să-mi spună antrenorul ceva mie? Ierarhic, sunt deasupra”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (5)
Ioano13
Ioano13  •  07 Mai 2023, 12:08

Cu toată simpatia, dar cineva trebuie sa fie sincer. Tamaș, ești un fotbalist de nivel mediu, raportat la nivelul de azi al fotbalului românesc. Nu ești si nu ai fost unul dintre vârfuri, nu se înghesuie echipele bune sa te ia în lotul lor. Te-ai remarcat prin câteva episoade bahice, asta te face simpatic unor spectatori, dar de neacceptat pentru echipele cu pretenții.

Hcm27
Hcm27  •  06 Mai 2023, 17:44

Pai dacă făcea asa ceva în Anglia îl dădea afara Clark în secunda doi.Nu se mai ruga nimeni de el sa revină și el nu și nu!Bine ca si-a dat seama mai tărziu decât niciodată, dacă, într-adevar si-a dat seama

compagno
compagno  •  06 Mai 2023, 15:14
Postat de superdaniel72 pe 06 Mai 2023, 14:46

Asta se se mai da si mare profesionist pe deasupra, dar el este seful pe la baruri...

Nu il depaseste pe custodele tau, matol pe National Arena

Vezi toate comentariile (5)
Comentează