FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI

Ieșire fără precedent a lui Gabi Tamaș: „Sunt niște proști, mă tot mușcă de c*r! Poate sparg acum un geam”

Gabriel Tamaș (37 de ani) a debutat la FC Voluntari în eșecul cu FC Argeș, scor 0-1. După meci, fundașul central a oferit un interviu extrem de dur și a dezvăluit că vrea să se retragă la Hapoel Haifa, în Israel.
Gabriel Tamaș (37 de ani) a debutat la FC Voluntari în eșecul cu FC Argeș, scor 0-1. După meci, fundașul central a oferit un interviu extrem de dur și a dezvăluit că vrea să se retragă la Hapoel Haifa, în Israel.

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 februarie 2021 21:46 / Actualizat vineri, 19 februarie 2021 22:26

Gabriel Tamaș (37 de ani) a debutat la FC Voluntari în eșecul cu FC Argeș, scor 0-1. Înainte de meci, fundașul central a oferit un interviu extrem de dur și a dezvăluit că vrea să se retragă la Hapoel Haifa, în Israel. 

În luna mai 2013, Gabi Tamaș a fost surpins de camerele de supraveghere ale unui bloc cum a distrus uşa de la intrare, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Episodul l-a urmărit pe fundaș mult timp. Fanii i-au pus o etichetă de „băiat rău”, iar Tamaș a răbufnit.

Gabriel Tamaș: „Sunt niște proști!”

„Pot să fiu model doar în teren, că toată lumea zice asta: «În teren, nu în afara lui!». Am tot auzit. M-au omorât. Să fie sănătoși, de asta mă duc frumos. Mă deranjează pentru că-s niște proști care tot vorbesc atâta, mă mușcă de c*r întruna! Să fie sanatoși, eu oricum îmi fac treaba, mi-am facut-o mereu. 

M-am săturat și eu. Am 38 de ani, îmi tot zici că am spart ușa. Ce am facut? Am omorât pe cineva? Mai sparg una! O dată, de două ori, am plecat, am venit, iar am plecat, am venit... nu se mai plictisesc? Poate sparg acum un geam! Nu știu, inventez ceva ca să se schimbe discuția!”, a declarat Gabi Tamaș, pentru Pro TV. 

Tamaș, discuții cu Hapoel Haifa

Gabi Tamaș confirmă că din vară poate reveni în Israel, la Hapoel Haifa, club pentru care a mai evoluat între 2017 și 2019. Despărțirea nu a fost ideală. Fundașul ajunsese în arest, după ce gonise cu 205 km/h, în stare de ebrietate.

„Da, mă așteaptă acolo. Vedem din vară. Acolo sunt mult mai respectat decât în România, ăsta-i adevărul. Mi-a placut foarte mult, am ținut legătura cu ei. Am vorbit si cu patronul, cu președintele. Din vară, daca iese bine aici, la Voluntari, vom vedea.

Aș vrea să-mi închei cariera acolo. Mă iubesc și adversarii, toată lumea. Mă respectă pentru ce fac în teren. Eu mă duc și-mi văd de treaba mea. Nu știu ce voi face la finalul carierei. Mi-e frică să mă gândesc. Cand mă las, o să văd. Antrenor nu pot să fiu. Sa vedem dacă fac academie, ne gândim și la asta”, a mai spus Tamaș. 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Constantin Budescu, mesaj pentru Gigi Becali: „Acolo vreau să joc în Liga 1!” + ce spune despre condamnarea lui Ioan Niculae

FC Voluntari, rampă de lansare pentru Gabi Tamaș :) » Interviu spumos: „Arăt bine, sunt tânăr, mai prind un contract afară”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
dragdim
dragdim  •  20 Februarie 2021, 16:02
Postat de ucv1948 pe 20 Februarie 2021, 12:26

Betiv notoriu ...

Dar pe teren mai fotbalist decât toate petardele voastre din apărare pe care le-ați avut in ultimii 20 de ani.

ucv1948
ucv1948  •  20 Februarie 2021, 12:26

Betiv notoriu ...

tororosso
tororosso  •  20 Februarie 2021, 11:27

Vrea să se retragă de la Hapoel Haifa ? ... așiii , poate de la Ardealul sau Micșunica , două cluburi*de cartier din Brașov unde se mai dă și pe caiet .

Vezi toate comentariile (20)
Comentează