FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GALERIE FOTO Oficialii Stelei se iau de dinamoviști după plângerea depusă împotriva Craiovei! Imagini de la ultimele dueluri

Articol de GSP - Publicat joi, 23 martie 2017 09:28

Dinamo a înaintat la Comisia de Disciplină o plângere împotriva a cinci fotbaliști de la CS U Craiova, după ce aceștia au scandat alături de galeria craioveană injurii la adresa grupării din Ștefan cel Mare la finalul meciului direct de pe Arena Națională (0-0).

Jucătorii vizați de plângerea făcută de dinamoviști sunt Andrei Ivan, Alexandru Băluță, Simon Măzărache, Vladimir Screciu și Apostol Popov, care "au mers în dreptul sectorului rezervat suporterilor craioveni, au luat o portavoce la care au scandat cuvinte triviale și jignitoare la adresa clubului". 

Duckadam a reacționat imediat și le taie din elan dinamoviștilor:

"Aoleu! Atunci Steaua trebuie să facă 3-4 acțiuni d-astea. Și contra Astrei și contra lui Dinamo. Dinamo la fiecare meci.

Nu ne iartă niciodată. Toate meciurile sunt înregistrate. Cum să nu avem și noi înregistrări cu jucători și cu galeria care înjură Steaua?" a declarat Duckadam la TV Digi Sport.

REACȚIA LUI NICULESCU

"Eu când jucam știu că dacă înjuram echipa adversă cu galeria eram și suspendați o etapă sau două. De aia la un moment dat doar dădeam din mână când ajungeam în fața galeriei și puneam mâna la gură" a declarat Niculescu.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (4)
dynamo.dresden
dynamo.dresden  •  23 Martie 2017, 13:31

Tu marele portar care esti cat un scroafa. Tu nu mai te baga in seama . Dute si fa reclama la alfii ca sa nu iti cada ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

854605894625108
Silviu Apostol  •  23 Martie 2017, 13:22

Uau , ce *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

brandremist
brandremist  •  23 Martie 2017, 11:58

Demersul e just, îmi aduc aminte că Marius Niculae a fost suspendat două etape pt că ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează