FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CFR CLUJ

GAZ METAN - CFR CLUJ // VIDEO Dan Petrescu a răbufnit din nou: „Play-off-ul va fi decis de țipete, urlete, bătaie și arbitri” + a dat-o la întors cu VAR-ul!

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 martie 2020 14:30

Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a susținut azi conferința de presă premergătoare partidei cu Gaz Metan de luni, din play-off-ul Ligii 1. 

„Bursucul” a continuat să aibă același discurs pe care l-a avut în ultimele săptămâni. S-a plâns de înjumătățirea punctelor și a concluzionat prin a afirma că „play-off-ul va fi decis de țipete, urlete, bătaie și greșeli de arbitraj”. 

„Nu e niciun meci ușor în play-off, toată lumea își dorește să termine cât mai sus. Părerea mea e că fiecare antrenor ar trebui să-și dorească cucerirea titlului, toate echipele au șanse. Ce meci poate fi ușor? 

Gazul are un antrenor foarte bun, care pregătește bine fiecare meci. E o echipă agresivă, inteligentă, cu jucători de mare valoare. Nu văd de ce nu s-ar bate la primele trei locuri, ba chiar la titlu. Diferențele vor fi făcute în acest play-off de micile detalii și de arbitri. Trebuie să facem un meci perfect dacă vrem să scoatem ceva pozitiv din acest meci”, a declarat antrenorul CFR-ului.

VIDEO // Dan Petrescu așteaptă VAR-ul

Petrescu a dat-o la întors cu VAR-ul

Petrescu, cel care acuzase sistemul de arbitraj video pentru golul anulat în returul de la Sevilla, a dat-o la întors. 

„A promis cineva că va fi VAR în play-off, nu? De ce n-avem VAR? Atunci, de ce au mai promis? Dacă ar fi VAR, n-ar mai fi circ. Am fost supărat la Sevilla, dar a existat VAR și a existat un regulament nou. Asta e. 

Acest campionat  va fi decis de țipete, urlete, bătaie și arbitrii care greșesc mai puțin. Bineînțeles, dacă nu ni se luau punctele, poate n-ar mai fi fost un campionat atât de strâns”, a spus Petrescu, în cadrul conferinței de presă. 

„Din păcate, Andrei Burcă nu s-a antrenat cu echipa. Sunt ceva probleme de lot, nu-mi va fi ușor să găsesc primul «11». Nu vreau să riscăm, asta este folosofia mea. N-aș vrea să recidiveze și să stea foarte mult” - Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Vezi și: 

CFR Cluj, lovitură din partea unui fost jucător » Campioana riscă să fie EXCLUSĂ din competițiile europene!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
ray51
ray51  •  08 Martie 2020, 11:34

Cand ziceam ca l-am inteles, devine de neinteles. Ce-o fi cu Dan?

898820736808059
Mihai Catalin Danciu  •  07 Martie 2020, 23:28

Mai penibil de atât nu poți fi . Poți să câștigi orice , cu astfel de reacții suporterii echipei antrenate de tine nu se vor putea bucura niciodată . Sper sa nu ajungi vreodată antrenorul naționalei . Ești penibil , îmi 3 jena sa citesc declarațiile tale .Nu-ți convine , idiotule , mergi și antrenează în altă parte Aici astea sunt regulile.

1001887383175988
Gorneanu George  •  07 Martie 2020, 22:04

***?esti cel mai *** antrenor pe voi mereu va fura cineva. cand de fapt sunteti cei mai ajutiati ...sa uitat deja de campionatul trecut ca ati fost cea mai ajutata echipa de catre arbitri ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează