FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAȘ - CHINDIA TÂRGOVIȘTE 2-2

GAZ METAN MEDIAȘ - CHINDIA TÂRGOVIȘTE 2-2 // Omul lui Edi Iordănescu, dezlănțuit la interviuri: „Arbitrajul ne oprește din drumul pentru play-off”

Edi Iordanescu
Edi Iordanescu

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iulie 2019 20:55

Alexandru Radu, antrenorul secund al echipei Gaz Metan Mediaș, i-a ținut locul lui Edi Iordănescu la interviul de după meciul cu Chindia Târgoviște, scor 2-2, în prima etapă a Ligii 1.

Vezi AICI desfășurarea partidei

Nervos din cauza arbitrajului și a faptului că a fost trimis în tribună în timpul meciului cu Chindia, Iordănescu jr. a refuzat să se prezinte la interviu.

Secundului său i-a revenit astfel misiunea de a ataca prestația arbitrului George Rădulescu.

„Un penalty care nu a fost pe final... E greu să mai revii. Trebuia să mai fie doi eliminați.

A fost un joc bun, ne-am creat situații, dar ăsta este fotbalul, nu întotdeauna este corect. Arbitrajul și-a spus cuvântul. Asta este, mergem înainte.

Gazul nu își mai propune play-off-ul. O să încercăm să evităm retrogradarea. Arbitrajul ne oprește din drumul pentru play-off. Probabil dacă aveam VAR, alta era situația”, a spus Alexandru Radu, la TV Digi Sport.

„Nu îmi vine să cred. Zicala că 2-0 e cel mai periculos scor s-a întâmplat și azi. Suntem frustrați, am rămas cu un gust amar, dar mergem mai departe. Am jucat, am făcut tot posibilul, puteam să facem 3-0. Se pare că portărelul acela tânăr a jucat foarte bine și îl felicit. Când dânsul (n.r. Edi Iordănescu) mi-a propus să vin aici, nu m-am gândit și am venit să ajut echipa. Avem toate condițiile, un grup unit, o echipă competitivă și sunt sigur că vom avea un cuvânt de spus” Sergiu Buș

VEZI ȘI:

EXCLUSIV / Bogdan Ilie, din Liga 3, direct titular cu CS Universitatea, în Liga 1: „Prin muncă se pot face multe”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
2470196376539519
Eduard Antoniu  •  16 Iulie 2019, 12:50

Eruptia gazului sanctionata de arbitru. Nu e frumos sa te *** in public.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  16 Iulie 2019, 06:12

Cum se face ca antrenorii CFR Cluj sunt "loviti" de aceeasi meteahna, si anume vociferari indecente si contestari ale celor care conduc meciul?!

mosierul
mosierul  •  15 Iulie 2019, 22:12
Postat de Nicolae Nicolae pe 15 Iulie 2019, 21:56

Cei mai jegosi antrenori din liga1,Iordanescu jr si Dan Petrescu,ei dupa fiecare meci critica arbitrajul,deja au devenit plictisitori,chiar nu le zice nimeni din familie,ca sunt caraghiosi.eu nici nu mai le urmaresc meciurile,mie scarba de ei

du-te mă.....ia urmareste-l pe Hagi sau pe antrenorul fcsb-ului, Becali...atunci îți convine isteților ,să nu cumva să greșească arbitrii împotriva sudiștilor că îi faceți praf...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează