FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FARUL

VIDEO + FOTO George Găman, contestat de ambele tabere în Rapid - Farul » Două momente controversate în Giulești

Giuleștenii au protestat vehement în minutul 67 al meciului Rapid - Farul, considerând că n-ar fi trebuit să se ajungă la faza în care Răzvan Oaidă a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. +13   FOTO
Giuleștenii au protestat vehement în minutul 67 al meciului Rapid - Farul, considerând că n-ar fi trebuit să se ajungă la faza în care Răzvan Oaidă a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat.

Articol de , , - Publicat vineri, 15 martie 2024 22:26 / Actualizat sambata, 16 martie 2024 03:20

Giuleștenii au protestat vehement în minutul 67 al meciului Rapid - Farul, considerând că n-ar fi trebuit să se ajungă la faza în care Răzvan Oaidă a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. În minutul 82 a venit rândul constănțenilor să se plângă.

Peluza giuleșteană a fost tăcută la meciul cu Farul, în semen de protest față de reținerea liderului Liviu „Bocciu” Ungurean. Tribunele au fost și ele reduse la tăcere de „dubla” lui Louis Munteanu.

Faze controversate în repriza secundă a meciului Rapid - Farul

Rapidiștii au căutat un alibi pentru jocul fără orizont și l-au găsit pe „centralul” George Găman. Suporterii au strigat „Hoții, hoții” încă din prima repriză, fără un motiv justificat.

Protestele s-au amplificat în minutul 66, când Albion Rrahmani a căzut la marginea careului Farului, simțind o atingere din partea lui Ionuț Vînă.

Mihai Popescu a recuperat mingea, a plecat pe contraatac. A fost oprit prin fault de Răzvan Oaidă, călcat pe gleznă, involuntar, în plină viteză. Găman a scos al doilea cartonaș galben din buzunar și l-a eliminat pe mijlocașul venit de la FCSB.

În minutul 81, Găman a dictat lovitură de la 11 metri pentru Rapid, pentru un presupus fault al lui Rivaldinho asupra lui Iacob.

George Găman, contestat de ambele tabere în Rapid - Farul » Două momente controversate în Giulești

Au urmat un meleu și un penalty transformat de Rrahmani.

FOTO. Daniel Niculae, prezent în tribune la Rapid - Farul

Rapid - Farul
Rapid - Farul
Rapid - Farul
Rapid - Farul
Rapid - Farul
+9 FOTO

Președintele Rapidului a avut o zi plină. A participat la ședința Comitetului Executiv al FRF, iar la câteva ore distanță și-a făcut apariția în tribunele arenei din Giulești.

Niculae s-a salutat cu Robert Niță, apoi și-a ocupat locul în lojă lângă finanțatorii Dan Șucu și Victor Angelescu. Atmosfera a fost degajată, cei trei au discutat cu zâmbetele pe buze. Pare că dosarul nu s-a numărat printre subiecte.

La un moment dat, grupului i s-a alăturat și Nicolae Cristescu, fostul finanțator al Rapidului.

Detalii esențiale din cazul care a zguduit clubul Rapid și fotbalul românesc:

  • Este vorba despre un dosar penal de amploare instrumentat de procurorii DIICOT;
  • Daniel Niculae e suspectat că ar fi complice cu liderii de galerie de la Rapid în vederea introducerii materialelor pirotehnice în stadion;
  • Procurorii au pus în aplicare 28 de mandate de aducere și au percheziționat locuințele suspecților;
  • Au fost găsite arme de foc, puști și pistoale!
  • La audieri au fost aduși până acum mai mulți lideri de galerie de la Rapid.
  • Daniel Niculae a părăsit sediul poliției după două ore de audieri și va fi cercetat în stare de libertate. Ce riscă (AICI), dacă va fi găsit vinovat
  • Surse judiciare, pentru GSP: Daniel Niculae, urmărit penal în calitate de suspect! Are același statut cu „Bocciu”
  • Liderul galeriei Rapidului a fost reținut pentru 30 de zile.

Citește și alte știri din Superligă:

Răzvan Burleanu, vești importante pentru formațiile din primele două ligi » Au fost anunțate datele
CEx
Răzvan Burleanu, vești importante pentru formațiile din primele două ligi » Au fost anunțate datele
FCSB vs. Rapid, comparație amplă în direct » 7 criterii esențiale au stabilit o diferență URIAȘĂ!
FCSB vs. Rapid
FCSB vs. Rapid, comparație amplă în direct » 7 criterii esențiale au stabilit o diferență URIAȘĂ!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
sadiku_is_back
sadiku_is_back  •  16 Martie 2024, 16:23

George Găman cel mai mare Gogoman !!! Mi-au murit 4 pixeli de la tv cand a aparut asta in prim plan !!! Au facut pixelii infract !!!

DrJivago23
DrJivago23  •  16 Martie 2024, 09:18

Plini de gaze, umflati de niste ziarici caraghiosi ( Filotti, un gângav si penibilul Burebista Radulescu ) , năstrusnicii giulesteni , cotonogari cu pedigree, Sapunaru cel putin e-n stare sa-si altoiască si colegii cand e in vrie, se leaga de arbitraj ??? Hihihi ! Unul din cele mai bune arbitraje vazute in jungla din Giulesti . Gaman n-a ținut cont de urletele din jungla din Giulesti, de injuraturile si mascarile locale...Daca o adiere ii mângâia pe cap'șor pe alde Rahmani, Krasniqi, Sapunaru , ziceai ca i-a lovit marfaru'in Ciulnița.Toti haterii au pretentia ca alde Olaru si Coman ,cand sunt altoiți , sa se ridice instantaneu si sa zburde voios iar fragilii lor ,teatrali in gesturi ( Colea Rautu, Papaiani de la Teatrul din apropiere sunt paduchi ) in comparatie cu ridicolii lor.

observator_federal
observator_federal  •  16 Martie 2024, 09:11

Farul a intrat în PlayOff doar datorită arbitrilor (care au făcut adevărate "minuni" în meciurile finalului de campionat, cu echipele dun Craiova de pildă), iar acum face jocurile Fcsbului tot cu ajutorul fluierașilor. Pe Gică Hagi -la foamea lui de rezultate, la foamea lui în general- nu l-a caracterizat niciodată obiectivitatea, pe la TV se minte tot mai dezinvolt de parcă toți sunt amenințați de spectrul concedierii pentru "indisciplină" iar mistificările tind să construiască un fotbal românesc rupt de realitate... Deasupra tuturor, ridicat la ceruri chiar din timpul vieții, Nea Gigi rămâne imaculat în postul Paștelui, lăsând rezolvarea treburilor murdare pe seama organelor "competente" din fotbal si a celor de stat, care par a sluji Fcsb. Câtă mizerie se va aduna oare, în acest Playoff al disperării gigiste??

Vezi toate comentariile (10)
Comentează