FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV // video George Simion intervine în „războiul” FCSB - CSA Steaua » „Nu e un SRL! Este un simbol național, un brand cu o valoare inestimabil”

Articol de - Publicat duminica, 16 aprilie 2023 16:00 / Actualizat duminica, 16 aprilie 2023 21:06

În plin scandal legat de CSA Steaua și FCSB, deputatul George Simion și președintele partidului AUR, intervine în polemică. În urmă cu doi ani acesta declara într-un interviu pentru GSP că „Steaua a murit când a luat-o Gigi Becali”. Cum se poziționează acum politicianul din Camera Deputaților.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare săptămână, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Simion a fost invitat în emisiune pe 29 martie 2023, înainte de a exploda scandalul promovării CSA Steaua, cu propunerea lui Vasile Dîncu pentru schimbarea legii sportului.

- Ați declarat la un moment dat următorul lucru: "Pentru mine, Steaua a murit când a luat-o Gigi Becali".
 - N-aș vrea să intru în dispute cu actualii finanțatori ai cluburilor din România. Pe marea lor majoritate îi cunosc și sunt printre puținii oameni care mai susțin mediul economic românesc. Eu ca partid susțin capitalul autohton.

- Ce relație aveți cu Gigi Becali? 
- Am vorbit chiar în această dimineață, întrebându-mă de procesul lui și ceva legat de Republica Moldova. Eu n-am mai ținut cu Steaua din 2002, 2003...

- Sunteți prieten cu Gigi Becali?
 - Da, aș putea să spun asta.

- Domnule Simion, FCSB este Steaua?
- Pfff! Mă întrebați un lucru... După mă veți întreba care este Craiova adevărată, FCU sau CSU. În momentul acesta cred că trebuie ajuns la o înțelegere. Steaua nu e un SRL, nu e o firmă pe care să o iei să o mulți din stânga, în dreapta, de la un proprietar la altul. Este un simbol național, un brand cu o valoare inestimabilă.

- Spuneți-mi...
 - Dacă am avea o conducere în această țară n-ar sta să facă un troc și cine are sau nu acces pe Ghencea. Ar pune părțile la aceeași masă să vedem cum facem să avem echipe de performanță care sunt iubite, care stârnesc pasiuni, care sunt românești.

- Aveți perfectă dreptate.
- Steaua distrus, Dinamo distrus, Rapidul și-a revenit. Avem echipele unor primării cu bugete mult prea mari din cauza alcătuirii proaste a statului român. Voluntari, Chiajna și așa mai departe, care sunt urmărite de 200-500 de spectatori. Noi trebuie să protejăm tot ce înseamnă brand românesc. Nu doar din fotbal. Mă gândesc la Minaur Baia Mare, la Oltchim Rm. Vâlcea, la tot ce înseamnă România.

Un politician din Camera Deputaților, mesaj clar pentru șeful FRF: „Burleanu ar trebui schimbat pentru că n-are nicio viziune!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Un politician din Camera Deputaților, mesaj clar pentru șeful FRF: „Burleanu ar trebui schimbat pentru că n-are nicio viziune!”
George Simion, atac cu talpa la adresa lui Eduard Novak: „Nu are o strategie pentru revirimentul sportului. Mai mult se ocupă de lupte fratricide!”
PRIETENII LUI OVIDIU
George Simion, atac cu talpa la adresa lui Eduard Novak: „Nu are o strategie pentru revirimentul sportului. Mai mult se ocupă de lupte fratricide!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
DescendentOfDracula
DescendentOfDracula  •  17 Aprilie 2023, 12:29

De ce tot il promovati pe asta? Va stiam o publicatie serioasa...ma dezamagiti..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează