FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gest de mare campion » Hagi a dezvăluit abia acum de ce a plecat la vestiar cu CFR, în loc să sărbătorească titlul pe gazon: "Unde sunt eu, acaparez"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 decembrie 2017 19:30

Gheorghe Hagi a rememorat într-o emisiune televizată momentul definitoriu trăit pe banca Viitorului pe 13 mai, atunci când echipa sa a devenit în premieră campioana României. 

Antrenorul a dezvăluit de ce, imediat după fluierul final al meciului cu CFR, 1-0, a ales să plece la vestiar, în loc să sărbătorească pe gazon alături de jucătorii săi. 

"Am mers la vestiar. Jucătorii trebuiau să se bucure, dar unde sunt eu, acaparez. Trăisem atâtea în viaţă, acum era momentul lor. Am preferat să rămână ei cu suporterii, să aibă bucuria lor. Am mers direct la vestiar, m-am schimbat şi am ieşit după 5 minute. Nu-mi place să ies în faţă în altfel de momente.

Eu trebuie să vin când e greu, când cineva e jos, să aduc experienţa. De obicei sunt un tip echilibrat. Eu m-am distrat după, la discotecă. Sunt un artist, trebuiau să vadă că sunt şi eu ca ei. Că ştiu să mă distrez.

A doua zi am avut şedinţă de dimineaţă. Le-am explicat jucătorilor că trebuie să trăim ca nişte campioni", a spus Hagi, la TV Telekom Sport.

Vezi și: La șase luni de la succesul istoric al Viitorului, Hagi recunoaște: "Dacă nu era el, nu luam titlul. Pierdeam tot!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
vasy86le
vasy86le  •  25 Decembrie 2017, 17:44
Postat de arsenie_b pe 25 Decembrie 2017, 10:21

Din pacate, negoita n-a facut o oferta mai buna pentru jucatorii respectivi..

Trebuia sa zici ceva de Dinamo, cand principala contracandidata la titlu e fcsb, nu vinzi jucatorii cei mai buni la fcsb, putea sa-i transfere in strainatate pe mai multi bani, dar a preferat sa intareasca contracandidata, e un fel de autodistrugere.

haideusicfr
haideusicfr  •  25 Decembrie 2017, 13:43

Bravo Hagi!

sexilian
sexilian  •  25 Decembrie 2017, 12:32
Postat de Marian Radu pe 25 Decembrie 2017, 10:40

hagi, "mare campion" ??!!!!! Un *** intelectual, facut "rege" de propaganda *** .....un om fara caracter ....

CRACIUNUL tine cenzura la sarmale..........

Vezi toate comentariile (10)
Comentează