FOTBAL  »  Superliga  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI „Regele” și „Micul prinț” » Gheorghe Hagi a fost ales „Antrenorul lunii februarie”, iar Malcom Edjouma - „Jucătorul lunii”! Cum s-a votat

Articol de , - Publicat luni, 06 martie 2023 08:32 / Actualizat luni, 06 martie 2023 08:32

Gheorghe Hagi și Malcom Edjouma au câștigat distincțiile "Antrenorul lunii februarie”, respectiv "Jucătorul lunii februarie". Tehnicianul face hattrick-ul, în timp ce mijlocașul FCSB-ului este la primul premiu câștigat

Am avut o lună februarie plină de fotbal, cu goluri fabuloase, răsturnări de scor ca în meciurile de Champions League, execuții de pus pe orice generic de televiziune, iar distincțiile Gazetei Sporturilor s-au întors după trei luni de pauză! Astăzi vi-i prezentăm pe cei care au avut cea mai bună perioadă în februarie.

Pentru trofeul "Jucătorul lunii februarie", Gazeta a nominalizat 5 fotbaliști: Marko Dugandzici (Rapid), Yassine Bahassa (FCU Craiova), Malcom Edjouma (FCSB), Mamadou Thiam (U Cluj) și Adrian Mazilu (Farul). Pe lista preliminară au mai fost: Șut (FCSB), Chițu (FCU Craiova), Larie (Farul) și Duarte (FCU Craiova).

În urma voturilor, "Jucătorul lunii" a fost ales Malcom Edjouma! Francezul este în vârf de formă, a tras echipa după el în februarie și este la cea mai bună lună din cariera lui. A marcat patru din cele șase goluri ale FCSB, a luat de unul singur șapte puncte, iar stilul său spectaculos, atletic și eficient i-a adus atât aplauzele suporterilor, cât și, în premieră, trofeul de jucător al lunii.

La cea de-a doua categorie, "Antrenorul lunii", Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni: Nicolo Napoli (FCU Craiova), Gheorghe Hagi (Farul) și Mihai Pintilii (FCSB). Pe lista preliminară a mai fost Cosmin Olăroiu (Sharjah).

Câștigător a fost desemnat Gheorghe Hagi! Tehnicianul Farului "înscrie" un hattrick spectaculos ca în vremurile bune, după ce și-a adjudecat același premiu în august și octombrie trecut. Hagi începe cu dreptul și acest an, pe care speră să-l termine cu premiul de campion al României. În februarie echipa sa a adunat patru victorii și un egal, joacă frumos și scoate la rampă noi fotbaliști de calitate.

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte etc. Votul redacției GSP contează dublu.

CLASAMENT FINAL - jucătorul lunii februarie 2023

1. Malcom Edjouma15p
2-3 Marko Dugandzici13,5p
Yassine Bahassa13,5p
4. Adrian Mazilu12p
5. Mamadou Thiam4p

CLASAMENT DETALIAT

Votul cititorilor

1. Malcom Edjouma5p
2. Marko Dugandzici4p
3. Adrian Mazilu3p
4. Yassine Bahassa2p
5. Mamadou Thiam1p

Votul jurnaliștilor GSP

1. Malcom Edjouma10p
2. Yassine Bahassa8p
3. Marko Dugandzici6p
4. Adrian Mazilu4p
5. Mamadou Thiam2p

Votul specialiștilor

1. Adrian Mazilu5p
2-3. Marko Dugandzici3,5p
Yassine Bahassa3,5p

CLASAMENT FINAL - antrenorul lunii februarie 2023

1. Gheorghe Hagi18p
2. Nicolo Napoli17p
3. Mihai Pintilii10p

CLASAMENT DETALIAT

Votul cititorilor 

1. Gheorghe Hagi5p
2. Mihai Pintilii4p
3. Nicolo Napoli3p

Votul jurnaliștilor GSP

1. Nicolo Napoli10p
2. Gheorghe Hagi8p
3. Mihai Pintilii6p

Votul specialiștilor

1. Gheorghe Hagi5p
2. Nicolo Napoli4p

CITEȘTE ȘI:

Jucătorul din Liga 1 care l-a dat pe spate pe Budescu: „Este foarte tehnic. În plus, aleargă și muncește foarte mult”
FCSB
Jucătorul din Liga 1 care l-a dat pe spate pe Budescu: „Este foarte tehnic. În plus, aleargă și muncește foarte mult”
Gică Hagi despre vestea retragerii lui Șumudică: „Pe mine mă înțelege familia, nevastă-mea suferă la meciuri”
FARUL
Gică Hagi despre vestea retragerii lui Șumudică: „Pe mine mă înțelege familia, nevastă-mea suferă la meciuri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
magic4ever
magic4ever  •  06 Martie 2023, 13:40

Edjouma trebuia sa primeasca premiul si pentru "Macelarul lunii" dupa intrarea de K1 din meciul cu Voluntari dupa care trebuia sa primeasca minim 3-4 etape,dar cum arbitrii "gresesesc" uneori in favoarea Fcsb-ului....

the_dude1980
the_dude1980  •  06 Martie 2023, 12:27

Foarte profi arata trofeele astea, bravo gsp pt efort. Seamana cu trofeul pe care i-l dau la copilul meu de 3 ani daca e cuminte o saptamana la cresa. Cu imprimanta color, super arata :)))

observer
observer  •  06 Martie 2023, 12:17

Ce poti sa mai spui despre articolele din urzica!? Micul print, pintilie in clasament, dupa tot voi scrieti ca de fapt principal e jiji! Bai cum se poate sa puna autorii din gazeta un jucator care trebuia sa joace 1 singur meci in febroarie pe locul 1 si un delegat al 3 Lea antrenor roman al lunii!? Scrieti neica gazeta lui becali pe frontispiciu!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează