FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

EXCLUSIV Secretul succesului » Schimbarea majoră făcută de Gheorghe Hagi la Farul » S-a inspirat din fotbalul occidental

Gheorghe Hagi, antrenor Farul. 
Foto: Raed Krishan (GSP)
Gheorghe Hagi, antrenor Farul. Foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat marti, 25 aprilie 2023 13:07 / Actualizat marti, 25 aprilie 2023 14:07

Gheorghe Hagi (58 de ani), antrenorul celor de la Farul Constanța, liderul la zi în clasamentul Superligii, a făcut o schimbare radicală în cadrul clubului. 

Pe lângă cele 7 terenuri secundare pe care le are la Academia de la Ovidiu, antrenamentele pe care le organizează și metodele de pregătire la care apelează, Gheorghe Hagi a luat decizia să umble și la psihicul jucătorilor, oferindu-le acestora mai mult timp liber alături de familie. 

Din informațiile Gazetei Sporturilor, tehnicianul dobrogenilor s-a hotărât, în urmă cu două luni, să nu mai bage jucătorii în cantonament înainte de meciurile pe care Farul le dispută pe teren propriu. Această metodă este foarte folosită în campionatele din Occident. 

Mihai Stoica îl jignește pe Adrian Mutu: „Pentru imbecilii care cred că au simțul umorului”
FCSB
Mihai Stoica îl jignește pe Adrian Mutu: „Pentru imbecilii care cred că au simțul umorului”

Farul Constanța, o singură înfrângere suferită pe teren propriu în tot sezonul de Superliga

Farul Constanța a suferit o singură înfrângere pe teren propriu în acest an calendaristic. Pe 23 ianuarie, campioana en titre, CFR Cluj, se impunea la Ovidiu cu scorul de 3-0, după golurile marcate de Ermal Krasniqi, Cristi Manea și Claudiu Petrila. 

Au urmat 7 victorii la rând „acasă”, în 6 din aceste meciuri gruparea antrenată de Gheorghe Hagi reuşind să marcheze cel puţin câte două goluri. 

În jocurile disputate în deplasare în anul 2023, trupa lui Gheorghe Hagi a disputat 6 partide, având un bilanț de două victorii, două remize și două înfrângeri. 

În acest campionat, din 35 de etape disputate până acum, Farul a terminat de 29 de ori pe prima poziție a clasamentului. În ultimele 12 runde de Superliga, s-a întâmplat de fiecare dată ca „marinarii” să se afle la finalul etapei pe primul loc. 

VIDEO. Farul - CFR Cluj 1-0 / Bucuria „marinarilor” după victoria în fața campioanei României

Citește și: 

Numirea lui Rednic, salvatoare sau catastrofală? » Revoltă după anunțul oficial: „Înseamnă distrugerea imediată a clubului. Suntem în Liga 2!”

Pe cine cheamă Gigi Becali să salveze fotbalul românesc: „Bă, fiți bărbați!”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (24)
Vladpopescu125
Vladpopescu125  •  25 Aprilie 2023, 19:23
Postat de portardelegenda pe 25 Aprilie 2023, 16:46

Pentru a ti îmbogatii putin bagajul informational in ceea ce îl priveste pe rege te mai informez ca din vestita lui academie au plecat o gramadă traumatizati emotional in urma experienței,lucru care bine înteles e bagat sub pres . Cât priveste randametul ,Academia a produs jucători ,,subțiri" vânduti la prețuri modice pentru piața europeană. Mai documentati-va un pic stimte domn. caci ,afara e vopsit gardu si -năuntru leopardu ( regele savanelor ).

*** , citesti litere dar nu intelegi cuvinte. *** in raspunsul tau.era vorba despre etica muncii , ma***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bunicu
bunicu  •  25 Aprilie 2023, 17:48
Postat de AmuzantulTrollescu pe 25 Aprilie 2023, 15:55

In sfarsit, o sa avem o campioana care castiga titlul PE MERIT! Ultima care a realizat acest lucru se intampla sa fie tot echipa lui Hagi :) RESPECT, FARUL! Acum hai si cu performantele in afara granitelor, ca sa crape inima in hateri >:)

Stai cuminte mai sunt 15 puncte în joc titlu se joacă până la ultima etapă vor surprize pe care nimeni nu le știe ce va face Sepsi și Rapidul. Și fecesebeul se bătea cu pumnul în piept că va face scor în Giulești au schimbat totul fiind vina lui Feșnic care nu lea băgat minge în poartă.

portardelegenda
portardelegenda  •  25 Aprilie 2023, 16:46
Postat de MrBAN pe 25 Aprilie 2023, 15:47

Este foarte usor de vorbit. Sa stai si sa dai la tastatura de acasa poate oricine. Dar sa iesi si sa faci ceva pentru tara ta, in domeniul tau de munca, este greu. Mai ales pe banii tai, sa iti pui pielea la saramura si sa tremuri tot gandindu-te ca s-ar putea sa nu iti iasa si sa pierzi o gramada. Am mai zis-o si o sa o mai zic. Hagi putea sa il doara la basca, sa se duca sa antreneze vreo echipa in Golf, sa fie platit cu milioanele si sa nu ii pese de nimic. Simplu, nu. De ce sa te mai agtiti cu copii, cu munca pe camp, in frig, pe bani putini, incercand sa scoti niste tineri care sa ne faca mandrii la un moment dat? Uite ca Hagi o face. Nu e obligat, nu l-a pus nimeni, da, dar o face de placere, sa construiasca ceva frumos de care sa fim mandrii. Si uite ca o face cu succes. Daca va lua campionatul anul acesta, o va face din nou cu o echipa plina de tineri, si cu un buget redus, in detrimentul bogatilor FCSB si CFR. Sunt fapte acestea. Restul, ca arbitrii, ca faze, ca blaturi ca nu stiu ce... sunt doar de cancan.

Pentru a ti îmbogatii putin bagajul informational in ceea ce îl priveste pe rege te mai informez ca din vestita lui academie au plecat o gramadă traumatizati emotional in urma experienței,lucru care bine înteles e bagat sub pres . Cât priveste randametul ,Academia a produs jucători ,,subțiri" vânduti la prețuri modice pentru piața europeană. Mai documentati-va un pic stimte domn. caci ,afara e vopsit gardu si -năuntru leopardu ( regele savanelor ).

Vezi toate comentariile (24)
Comentează