FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Liderul suporterilor FCSB, anunț ferm în cazul posibilei numiri a lui Șumudică pe banca tehnică: „Nu va fi acceptat niciodată”

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de - Publicat luni, 21 august 2023 18:09 / Actualizat luni, 21 august 2023 18:09

Liderul Peluzei Nord Steaua, Gheorghe Mustață, a explicat de ce galeria celor de la FCSB l-a înjurat pe tehnicianul Marius Șumudică (52 de ani) la partida de duminică seară, câștigată de roș-albaștri în fața lui Poli Iași, scor 2-1. 

Duminică seară, Marius Șumudică a fost înjurat de galeria vicecampioanei. Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a spus că Șumudică nu va fi niciodată acceptat pe banca lui FCSB, după ce antrenorul a înjurat în mai multe rânduri echipa roș-albastră în trecut.

Probleme pentru Dinamo! De ce întârzie debutul lui Lucas Alves: situație similară cu a lui Rrahmani la Rapid
DINAMO
Probleme pentru Dinamo! De ce întârzie debutul lui Lucas Alves: situație similară cu a lui Rrahmani la Rapid

Marius Șumudică, interzis la FCSB. Gheorghe Mustață: „Nu va fi acceptat niciodată”

„Șumudică nu are cum să vină la noi niciodată. Nu va fi niciodată acceptat de noi. Nu va fi acceptat. Știți foarte bine că ne-a înjurat întotdeauna, a făcut gesturi obscene la galeria noastră, cum să vină la noi? 

Un jucător mai poate fi iertat, mai merge să treci cu vederea. Dar Șumudică a înjurat tot timpul galeria Stelei, nu cred că e bine primit. A înjurat și ca antrenor și ca jucător.

Din punctul meu de vedere e interzis la FCSB. Poate alți suporteri au altă părere, dar asta e părerea mea și din ce știu eu și părerea mai multor suporteri”, a declarat Gheorghe Mustață, potrivit Fanatik. 

Citește și: 

După Valentin Crețu, încă un fotbalist important și-a reziliat contractul cu FCSB: „Le mulțumesc pentru înțelegere, acum nu mă grăbesc!”

„Dincolo de acest prăpăd…” » Ce a postat liderul Peluzei Sud, la 3 săptămâni de când ultrașii s-au „rupt” de FCU Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
ccc23
ccc23  •  22 August 2023, 11:18
Postat de parpalache pe 21 August 2023, 19:52

Cica„liderul peluzei”...!Nu nene!E vorba de MM Stoica-care vrea sa ramâna tot el jupânul!De aia primește numai antrenori incepatori sau fara personalitate- ca antrenamentele sa le conduca tot el!Iar GG a declarat-nu odata-ca el niciodata nu va angaja un antrenor care nu este acceptat de„fratele Mihai”!

Mai mult decat bine punctat..asta voiam sa zic si eu..MM-u cu moustache pe o mana..MM vrea sa taie si sa spanzure el…el si cu ciobanul sunt direct raspunzatori si cei mai vinovati pt antiperformantele echipei din ultimii ani..nu antrenorii care saracii sunt neexperimentati si fara putere de decizie

paolo13
paolo13  •  22 August 2023, 09:46
Postat de brentford pe 21 August 2023, 18:52

"Poate alți suporteri au altă părere, dar asta e părerea mea și din ce știu eu și părerea mai multor suporteri" :)))))))))))))))) Uite pe cine promoveaza gesepeii. Mai acana era si altul de la Sud Craiova. E grele fara material...

Crezi ca la avocații aia de la matineu e diferit?

dobrin
dobrin  •  21 August 2023, 22:55

Intr-adevar, Șumudică a înjurat tot timpul galeria Stelei. Dar a spus in repetate randuri ca nu are nimic impotriva FCSB.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează