FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB ÎN GHENCEA

Planul pus la cale de Gheorghe Mustață înaintea derby-ului cu Dinamo: „Voi cere asta conducerii”

Gheorghe Mustață a oferit ultimele informații înaintea derby-ului cu Dinamo / foto: GSP
Gheorghe Mustață a oferit ultimele informații înaintea derby-ului cu Dinamo / foto: GSP

Articol de - Publicat miercuri, 19 iulie 2023 11:05 / Actualizat miercuri, 19 iulie 2023 11:39

Gheorghe Mustață, liderul suporterilor din Peluza Nord, facțiunea care o încurajează organizat pe FCSB, le-a oferit fanilor roș-albaștri ultimele vești despre derby-ul cu Dinamo, cel care ar trebui să se joace în Ghencea sâmbătă. Mustață a venit cu informații despre situația biletelor, un aspect care-i vizează și pe rivalii dinamoviști.

  • FCSB - Dinamo se va juca sâmbătă, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1.

Șeful Peluzei Nord spune că a propus conducerii să nu comercializeze deloc bilete în peluză destinată ultrașilor roș-albaștri, pe care aceștia speră să le poată primi pentru a le oferi mai departe, personal, fanilor din provincie care vor să încurajeze FCSB de la „Nord”. „Provincialii” ar putea fi „obstrucționați” de politica de vânzare a tichetelor. E, totodată, și un plan prin care se încearcă evitarea unor altercații nedorite cu Peluza Sud a Stelei. 

Totodată, Mustață a vorbit și despre reciprocitatea pe care le-o propune celor de la Dinamo, acesta aducând în discuție un „gentlemen's agreement” pe care-l plănuiește cu cei din PCH. 

FCSB - Dinamo nu se joacă în Ghencea! Varianta a picat după zile în șir de negocieri + ce se întâmplă cu derby-ul
FCSB ÎN GHENCEA
FCSB - Dinamo nu se joacă în Ghencea! Varianta a picat după zile în șir de negocieri + ce se întâmplă cu derby-ul

Gheorghe Mustață, ultimele informații înainte de FCSB - Dinamo: „Voi cere conducerii să nu pună niciun bilet în vânzare la peluză”

„Stadionul va fi plin cu siguranță, pentru că sunt cerințe foarte mari. La peluză voi cere conducerii sa nu pună niciun bilet la vânzare, pentru că noi suntem în foarte mari discuții cu lumea din țară, care vor la meci și vor la noi în peluză. Peluza înseamnă vreo 6-7 mii. Cred că vor rămâne și oameni afară. 

Dacă ajung cu ei la o înțelegere (n.r. - cu suporterii dinamoviști), le dau toată peluza din partea de sud. Dacă ajungem la o înțelegere, le dau toată peluză. Să fie și la retur același lucru. Nu vreau să pățim cum am pățit cu Rapid. 

Eu fac apel la suporteri să vină la stadion. Nu suntem în Zimbabwe, nu suntem în Congo. Nu trebuie să ne fie frică. Eu fac un apel la calm la toată lumea. Toată lumea să vină la stadion în liniște, fiecare să meargă liniștit acasă. 

Cine vrea să facă anumite lucruri este răspunzător. Eu am avut și o ședință împreună cu liderii și am stabilit clar ce avem de făcut. Vom merge în liniște la stadion, vom merge să ne încurajăm echipa, nu vrem să facem incidente”, a spus Gheorghe Mustață, conform Fanatik

Gheorghe Mustață: „Nu e meciul la care să strig eu contra CSA”

Întrebat dacă ultrașii din Peluza Nord vor scanda împotriva ultrașilor de la „Sud”, Mustață s-a rezumat la a spune că: „Nu e meciul la care să strig eu contra CSA. Noi încurajăm echipa și vrem să câștigăm meciul”, mai spus liderul ultrașilor roș-albaștri, conform sursei citate. 

Contractul nu s-a semnat și negocierile sunt în aer! Motivul incredibil pentru care FCSB riscă să nu poată intra în Ghencea

O nouă răsturnare de situație, cu trei zile înaintea derby-ului FCSB - Dinamo, meci pe care vicecampioana speră că-l poate juca în Ghencea: GSP.ro a aflat că sunt noi probleme cu polița de asigurare cerută de cei de la CSA, practic singurul document care mai stătea în calea semnării contractului.

Este vorba despre polița care să acopere eventualele distrugeri din stadion, aici exceptând discuțiile născute în jurul gazonului. Cei de la CSA Steaua le-au solicitat polița celor de la FCSB, care s-au adresat unui broker.

Din informațiile GSP, oficialii vicecampioanei din Superligă vor să le propună omologilor de la Clubul Sportiv al Armatei o altă variantă pentru a garanta eventualele pagube create în stadion. FCSB rămâne presată de timp, meciul fiind programat peste doar trei zile!

VIDEO Dumitru Dragomir, derapaj despre situația stadionului din „Ghencea”: „Trebuie trimiși direct la Bălăceanca!”

Citește și alte știri de actualitate: 

Contractul nu s-a semnat și negocierile sunt în aer! Motivul incredibil pentru care FCSB riscă să nu poată intra în Ghencea

VIDEO+FOTO Se sapă „tranșee” în Ghencea! Imaginile surprinse azi de reporterul GSP, cu doar 3 zile înainte de FCSB - Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
forumeer
forumeer  •  19 Iulie 2023, 16:29

Deja planuia *** sa ceara bani pe bilete tip "invitatie", specialitatea casei. Peluza Dron :)).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  19 Iulie 2023, 14:08
Postat de Syryus pe 19 Iulie 2023, 13:34

Nici o problema se schimba situația în fiecare oră pina la meci se va mai schimba de nenumărate ori NU E CAZUL SA NE AMINTITI DE FIECARE DATA,mîine se va putea juca va fi semnat tot ,poimâine nu se va putea , răspoimâine da după aceea nu și tot așa pina la meci,chestia asta NU MA INTERESEAZĂ, VREAU DOAR SA CISTIGE FCSB CAMPIONATUL

Il va castiga atunci cand iti vei cumpara alt televizor sirius.

concret
concret  •  19 Iulie 2023, 14:05

Gata planul, gigimea iar cu buza umflata! E de nepretuit senzatia asta, sa razi cu pofta de pr0stii astia. *** fotbalului romanes, de astia trebuie facut misto in continuu!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează