FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL

FOTO Cum arată acum Gheorghe Ștefan, după 4 condamnări definitive: „Am stat la un șpriț. E șmecher omul, slăbuț, în geacă cu puf de pinguin”

Marin „Magiun” Barbu (63 de ani) a participat la un eveniment alături Gheorghe „Pinalti” Ștefan (69 de ani) și susține că fostul finanțator al Ceahlăului Piatra Neamț este într-o condiție fizică excelentă. +20   FOTO
Marin „Magiun” Barbu (63 de ani) a participat la un eveniment alături Gheorghe „Pinalti” Ștefan (69 de ani) și susține că fostul finanțator al Ceahlăului Piatra Neamț este într-o condiție fizică excelentă.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 aprilie 2022 20:51 / Actualizat miercuri, 06 aprilie 2022 22:02

Marin „Magiun” Barbu (63 de ani) a participat la un eveniment alături de Gheorghe „Pinalti” Ștefan (69 de ani) și susține că fostul finanțator al Ceahlăului Piatra Neamț este într-o condiție fizică excelentă.

În luna septembrie a anului trecut, Gheorghe Ștefan primea o condamnare de 4 ani și jumătate cu executare, într-un dosar privind fraudarea Companiei Naționale Poșta Română. A fost eliberat condiționat după 50 de zile, iar acum a fost prezent la o reunire a foștilor oameni de fotbal din Piatra Neamț.

Momente tensionate în studioul GSP » Cămătaru, enervat de întrebările despre pierderea Ghetei de Aur: „Acum ce-ai vrea să fac eu?! Trofeul e la mine, nu s-a anulat nimic!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Momente tensionate în studioul GSP » Cămătaru, enervat de întrebările despre pierderea Ghetei de Aur: „Acum ce-ai vrea să fac eu?! Trofeul e la mine, nu s-a anulat nimic!”

Marin Barbu și Gheorghe Ștefan, petrecere la Piatra Neamț

„Am fost la Piatra Neamț, m-am întâlnit cu foștii jucători, am făcut o miuță, am stat la un spriț. A venit și dânsul. S-a bucurat că ne-a văzut pe toți, arată foarte bine. Slăbuț, în blugi, geacă cu puf de pinguin. E șmecher omul. Îi place fotbalul, dar nu cred că va reveni.

Dacă stăm bine și ne gândim, a pătimit din cauza asta. Nu vrea să mai revină în fotbal. Le-am spus că trebuie să mai nască un Ștefan ca să mai aibă fotbal la Piatra Neamț”, a spus Marin Barbu, potrivit AS

Cum arată acum Gheorghe Ștefan, după 4 condamnări definitive: „Am stat la un șpriț. E șmecher omul, slăbuț, în geacă cu puf de pinguin”
Marin Barbu și Gheorghe Ștefan / FOTO: Facebook

Pinalti are 4 condamnări definitive

  • În 2016, a fost condamnat la 6 ani de închisoare în dosarul Microsoft;
  • În 2017, a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare în dosarul finanțării ilegale a PDL;
  • În 2018, a fost condamnat definitiv la 3 ani și 3 luni de închisoare cu executare într-un dosar de spălare de bani și acte ncompatibile cu funcția;
  • În 2021, a fost condamnat definitiv la 4 ani și 6 luni cu executare.

FOTO Imagini de colecție cu Gheorghe Ștefan

FOTO: Facebook @Lucian Goian
FOTO: @facebook.com/dan.esanu
FOTO: @facebook.com/dan.esanu
+16 FOTO

El a ieșit prima oară din închisoare în 2017, după 297 de zile de detenție cumulate cu 235 de zile de arest preventiv, conform Mediafax. Încarcerat din nou, el a ieșit la final de 2018 după alte 140 de zile. În 2019 a fost achitat, din lipsă de probe, într-un alt dosar, iar în dosarul „Fabrica de Timbre” a primit, în primă instanță, 3 ani și 9 luni de închisoare de la Tribunalul București în același an. Ștefan s-a retras, de când au început problemele penale, din viața publică.

VIDEO Ce spune Marin Barbu despre implicarea lui Gigi Becali la FCSB: „Jucătorii simt că nu antrenorul e la conducere, sunt probleme de disciplină”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Naționala lui Ion Marin a clacat în repriza secundă contra reprezentativei „Furia Roja”: 7 goluri încasate » Situația în grupa de calificare la Euro 2022

EXCLUSIV Incredibil! Guvernul a aprobat construcția unui nou stadion de 70 mil. € într-un oraș cu o singură echipă, unde se modernizează deja o arenă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
emil1986
emil1986  •  07 Aprilie 2022, 13:04
Postat de legio.sud pe 07 Aprilie 2022, 11:11

Dacă încă ești curios înseamnă că nu ai auzit de “ sistem “ .

Asadar, tu crezi ca Iancu n-a facut parte din sistem????!!!! A luat, habar n-am cum, Rafinaria Rafo si nu era unul de-al lor ... un facea parte din sistem. Esti copil!!!!

emil1986
emil1986  •  07 Aprilie 2022, 12:57
Postat de paroi pe 07 Aprilie 2022, 12:05

FC FCSB a aparut in 2003 naivule.

Stiam ca esti prostut, insa într-atat de bolovan nu te credeam. Exista vreun act de infiintare a FCSB on 2003???? Trimite-mi si mie un jpg, un articol ceva din care sa reiasa prosia pe care o debitezi. Prostanacule, FCSB este continuatoarea echipei care s-a infiintat in 1947 si s-a numit, atentie!!!, ASA Bucuresti, apoi CSCA, CCA, Steaua su acum FCSB, adica Fotbal Club Steaua Bucuresti. Foarte multe echipe si-au schimbat denumirea de-a lungul istoriei, iar ASA Bucuresti, echipa infiintata in 1947 a facut-o de vreo 4 ori. Baga la capatana care ai ceva materie cenusie si nu cumva e plina de matreata.

paroi
paroi  •  07 Aprilie 2022, 12:05
Postat de emil1986 pe 07 Aprilie 2022, 10:00

Exista, există. E adevărat că se numea Steaua București, nicidecum CSA, așa cum se numește clonă înființată în urmă cu 5 ani, iar Borcea, care controla și vântul, cum bine a mărturisit, ne ținea piept cât de cât. Este că acum ți-ai amintit? :))

FC FCSB a aparut in 2003 naivule.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează