FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

VIDEO Gică Hagi pune condiții viitorilor acționari: „Nu vreau să pățesc ca Dinamo”

Articol de - Publicat duminica, 10 decembrie 2023 02:24 / Actualizat duminica, 10 decembrie 2023 09:55

Gică Hagi a declarat într-o conferință de presă că are de gând să mai păstreze doar 10% din acțiunile pe care le deține la Farul, dar pune condiții. 

Gică Hagi deține în prezent 79,9% din acțiunile Farului, însă vrea să cedeze cea mai mare parte din ele. Acesta spune că din banii rezultați ca urmare a viitoarei tranzacții, el va păstra doar 25%. Și că îi va obliga pe acționari să bage restul sumei în club.

Gică Hagi anunță o măsură radicală la Farul! Vrea să renunțe la poziție: „Nu mai pot, nu mai vreau! Gata, îmi ajunge! Să vină alții”
FARUL
Gică Hagi anunță o măsură radicală la Farul! Vrea să renunțe la poziție: „Nu mai pot, nu mai vreau! Gata, îmi ajunge! Să vină alții”

VIDEO. Gică Hagi pune condiții viitorilor acționari de la Farul

„Am făcut cât am putut. Asta simt, asta zic. Lucrurile merg în continuare. Clubul caută de 4-5 ani... Nu avem datorii, nu avem nimic. Totul aparține clubului. 

Hagi doar vinde acțiunile. Știți cum le vând? Mie îmi revine 25%, restul de 75%  bagi în club. Ca să nu pățesc ca Dinamo. Îi oblig pe acționari să bage bani în club. 

Sunt banii mei și zic «Nu, duceți-vă în partea cealaltă». Trebuie să asigurăm bugetul pe următorii ani. Din 100%, eu vreau 25%. Restul bagi în club, pe 4-5 ani. 

Ca să fie stabilitate. Eu lucrez pentru club, nu pentru mine. Mie îmi dă o unghie, îmi dă nimic. Eu din total iau 25%. Ca să fie bugetul de 6-7 milioane. Să ai siguranță. 

După aceea vorbim de cât vrei să investești, după aceea vorbim de cât de mare să fie clubul. Cei care au vrut să vină știu asta de la mine. Le-am arătat foile, le-am spus planul.

Nu avem datorii. Suntem pe profit. Suntem singurul club care poate intra la Bursă, că trebuie să ai 4 ani la rând profit. Noi avem de 6 ani profit”, a declarat Gică Hagi într-o conferință de presă.

Citește și: 

Tamaș s-a reapucat de fotbal: „Gabi este ultimul nostru transfer”

Dinamo, reclamată de un fost jucător la Înalta Curte » Acuzații grave de corupție pe axa APCH - CS Dinamo - MAI - Dinamo 1948

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (8)
Nicknack
Nicknack  •  10 Decembrie 2023, 17:48

Eu cred că Gică ,gindeste foarte bine.A construit un club care are profit și investitorii gen Cortacero mișună evita sa vina vre un hot sau mai multi și să bage clubul in falimentt.

Stefan956
Stefan956  •  10 Decembrie 2023, 15:30

Mai Gigica dar crezi ca sunt oameni prodtisa iti dea bani milioane si folosesti cum vrei ? Ce crezi ?? Pacat ca ai cheltuit banii si ai ajuns la fundul sacului, de aici nu mai e drum inapoi, se astearna praful peste voi

adrian.7
adrian.7  •  10 Decembrie 2023, 15:02

@doxin...ești patriot constănțean de tastatură sau doar vorbești...Șucu a explicat clar de ce a refuzat sau s-a retras cum vrei să zici din negocierile cu Hagi ale trioului MOBEXPERT-EMAG-DEDEMAN. „Eu sunt mai țăran! Nu poți să vrei să manageriezi cu drept de veto pe banii mei. Hagi ar fi rămas manager cu drepturi depline, noi nu aveam voie să schimbăm nimic deși deveneam majoritari”...asta vrea și acum Hagi...pe gândirea asta l-au refuzat Galata, Salzburg atunci când a vrut parteneriate...cei care baga bani vor să și schimbe dacă sunt majoritari...nu poți cere prin contract să rămâi minoritar manager intangibil încă 10 ani cum a spus Șucu că dorea Hagi

Vezi toate comentariile (8)
Comentează