FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FARUL

VIDEO „Regele” Gică Hagi, complimentat de adversar înaintea meciului direct: „Probabil e cel mai bun antrenor din România”

Gică Hagi, complimentat de Leo Grozavu. Foto: Imago Images
Gică Hagi, complimentat de Leo Grozavu. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 30 noiembrie 2023 16:13 / Actualizat joi, 30 noiembrie 2023 16:30

Politehnica Iași și Farul Constanța se înfruntă vineri, de la ora 20:00, în Copou, în etapa #18 din Superliga. Antrenorul gazdelor, Leo Grozavu (56 de ani), l-a complimentat pe tehnicianul dobrogean, Gică Hagi (58), în conferința de presă.

  • Politehnica Iași și Farul are loc vineri, de la ora 20:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima Sport 2, Orange Sport 1 și Digi Sport 1 

Antrenorul lui Poli Iași a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Gică Hagi: „Va fi o partidă dificilă, cu o echipă care are jucători valoroși, cu calitate. Probabil au cel mai bun antrenor din România, pentru că e antrenorul echipei campioane. E o persoană pe care o respect foarte mult, nu doar datorită faptului că a fost un mare jucător, ci și că e un om care trăiește pentru fotbal”.

Vedeta de la FCSB recunoaște că-l deranjează criticile lui Gigi Becali: „Mi-am pierdut din încrederea în mine din cauza patronului”
FCSB
Vedeta de la FCSB recunoaște că-l deranjează criticile lui Gigi Becali: „Mi-am pierdut din încrederea în mine din cauza patronului”

VIDEO. Leo Grozavu, antrenorul lui Poli Iași: „Nu avem de ce să ne plângem”

Grozavu s-a arătat optimist în privința obținerii victoriei.

„Farul nu traversează cea mai bună formă, dar fotbalul e la momentul jocului. Sunt echipe care nu câștigă 10, 11, 12 meciuri, dar îl câștigă pe al 13-lea. Trebuie să fim atenți, să ne facem jocul nostru, ne dorim foarte mult să câștigăm. Toți băieții mei sunt în formă, optimiști, nu avem probleme de lot, nu avem de ce să ne plângem”, a spus tehnicianul moldovenilor.

Antrenorul gazdelor a adăugat: „Chiar dacă nu am ajuns la potențialul maxim de exprimare, suntem în creștere. Ne cunoaștem mai bine, progresăm, putem face mult mai mult. Venim după o serie de jocuri bune, rezultatele poate nu au fost pe măsura jocurilor. Nu am reușit să câștigăm, dar am fost de fiecare dată foarte aproape. Sperăm să fie de data asta cu mai mult noroc. Campionatul e strâns. Ultimele două echipe au pierdut un pic contactul, restul, cu două victorii, de pe loc de baraj pot ajunge în play-off. Și noi vrem să urcăm în clasament”.

VIDEO. Andrei Ciobanu vrea ca Poli Iași să bată Farul, UTA, Craiova și FCSB

La conferința moldovenilor a fost prezent și mijlocaşul Andrei Ciobanu, care a spus că Poli speră să bată toți adversarii pe care-i va mai întâlni în acest an! După duelul cu Farul, ieșenii vor mai juca în 2023 acasă cu UTA, la Craiova, cu Universitatea și în Copou cu FCSB.

Format la Academia Hagi, fotbalistul a spus că nu e loc de sentimente pe teren: „Și cu Rapidul, și cu Iașul, când am jucat împotriva lor, m-am gândit să-mi fac treaba cât mai bine, să fiu cât mai eficient. În ultima lună am jucat mai mult, am prins ritmul, mă simt foarte bine. Avem nevoie de cele trei puncte deoarece în ultimele meciuri am făcut multe egaluri. E important că nu am pierdut, dar avem nevoie de victorie, mai ales pentru încrederea noastră. Trebuie să urcăm în clasament, să ne distanțăm de locurile de jos”.

Jucătorii de la Poli Iași au primit o parte din restanțe

Optimismul ieșenilor înaintea duelului cu Farul este alimentat nu numai de slăbiciunile adversarului, care nu a mai câștigat de șapte meciuri oficiale, nu-l va avea pe margine pe Hagi, suspendat, și nu va putea conta pe mai multe piese de bază, între care Băluță, Nedelcu sau Boli. Poli are o stare de spirit bună și ca urmare a faptului că jucătorii au încasat în această săptămână unul din cele două salarii restante

În plus, ținând cont de faptul că gazdele nu au suspendați ori accidentați, va exista o concurență serioasă pentru prinderea unui loc pe foaia de joc. Chiar dacă Grozavu a anunțat că nu se va baza pe Vojtus, de care Poli vrea să se despartă, iar Vașvari e scos de pe lista A, tehnicianul va trebui să mai lase mâine încă cinci jucători din lot în tribune.

Citește și:

Săpunaru avertizează: „Trebuie să învățăm din tâmpeniile pe care le-am făcut. Nu e normal să se întâmple asta”

Cine e afaceristul misterios tot mai implicat la Dinamo: „Speranța e în ei! Ei dau bani, nu Voicu și Nicolescu!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dorelus
dorelus  •  30 Noiembrie 2023, 22:57

Leo asta tare grozav pare, când nu dă cu pumnul da cu ciocu, auzi tu Hagi cel mai bun antrenor din România...

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  30 Noiembrie 2023, 19:07

...farul bate la Iasi ...ca asa vrea leo ...un antrenor incapabil sa castige ...el il vede pe hagi mai bun ca el ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează