FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Mesajul lui Hagi pentru jucătorii vânduți la FCSB: „Clubul nostru asta face”

Gică Hagi
Gică Hagi

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 august 2022 17:14 / Actualizat duminica, 07 august 2022 17:26

Gică Hagi (57 de ani), antrenorul de la Farul Constanța, a vorbit despre Eduard Radaslavescu și Radu Boboc, jucătorii vânduți la FCSB în această săptămână.

Cei doi nou-veniți la FCSB au debutat deja pentru roș-albaștri în egalul cu CS Mioveni, scor 1-1. Hagi consideră că Boboc și Radaslavescu au făcut un pas înainte odată cu transferul la echipa lui Gigi Becali.

Cine transmite meciurile echipelor românești din Conference League » Două partide vor fi televizate + negocieri pentru celelalte două
TELEVIZARE
Cine transmite meciurile echipelor românești din Conference League » Două partide vor fi televizate + negocieri pentru celelalte două

Hagi, mesaj pentru Radaslavescu și Radu Boboc

„Noi suntem formatori prin definiție. Clubul nostru asta face. Avem nevoie să vindem pentru că producem foarte mulți, ne vin mulți din spate. Noi îi aducem pâna la un nivel, la un moment dat orice copil pleacă de acasă. Le urăm baftă, să se dezvolte, să lupte, sunt jucători valoroși. 

Radaslavescu e unul dintre cei mai compleți mijlocași din România. Un jucător care a venit la noi, a debutat, a ajuns titular. Joacă multe poziții. E educat, puternic, tehnic.

Boboc e un jucător mai cunoscut. Are nevoie de altă motivație, la fel ca Ciobanu. Au stat 10 ani aici. Important e să știi să vinzi, dar să rămâi puternic”, a declarat Gică Hagi la conferința de presă premergătoare meciului dintre Farul și FC Botoșani.

Citește și alte știri din Liga 1:

Chindia Târgoviște - CFR Cluj, în etapa #4 » Echipele de start: surprize mari pregătite de Dan Petrescu

FCU Craiova 1948 - CS Universitatea Craiova, în etapa #4 » Echipe probabile + Cele mai tari cote

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  07 August 2022, 20:14

...cand ne intrebam de ce am ajuns asa jos sa ne uitam la hagi ...omul s a nascut invingator ...el s a nascut sa castige ...

Nicolas
Nicolas  •  07 August 2022, 19:45

Normal ....la cate 10 decari (tot 10 sic! ) scosi pe sezon nu au loc toti in echipa si atunci trebuie vanduti ( pe bani sau pe puncte ). In afara de portar toti jucatorii de camp sunt decari. Ce nu inteleg Farul vrea performante sau ramane la stadiul de satelit (Viitorul)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează