FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

„Atât pot să vă zic” » Hagi confirmă negocierile pentru „perla” de 17 ani și anunță cine va fi înlocuitorul lui Mazilu

Hagi a vorbit despre ultimele mișcări de trupe de la Farul / Sursă foto: farulconstanta.com
Hagi a vorbit despre ultimele mișcări de trupe de la Farul / Sursă foto: farulconstanta.com

Articol de - Publicat miercuri, 11 octombrie 2023 10:59 / Actualizat miercuri, 11 octombrie 2023 11:20

Gică Hagi, antrenorul campioanei Farul, lasă de înțeles că transferul lui Enes Sali în Statele Unite se poate materializa în iarnă. Gazeta Sporturilor a scris încă din septembrie despre posibila plecare peste Ocean a puștiului născut în 2006.

Din informațiile GSP.ro, Enes Sali micuțul atacant de la Farul, este curtat de texanii de la FC Dallas, iar cluburile sunt foarte aproape de o înțelegere pentru ca acesta să ajungă să joace în MLS. Hagi a vorbit cu reținere despre acest subiect. 

Se face Enes Sali texan? 

„Poate fi. Atât pot să spun. În iarnă se deschide perioada de transferuri. Poate fi, doar atât pot să vă zic”, a declarat „Regele” fotbalului românesc, potrivit Fanatik

Sursele ziarului dezvăluiau luna trecută că discuțiile sunt în toi între texani și Farul, dar că părțile s-au împotmolit la suma de transfer.

700.000 de euroe cota lui Enes Sali, potrivit transfmarkt

Nu cu mult timp în urmă, în iulie, după dubla cu Sheriff Tiraspol, tatăl jucătorului, Engi Sali se plângea că fiul său nu primește destule șanse de a-și demonstra valoarea și afirma că își dorește ca Enes să plece de la Farul, iar familia să revină în Canada.

La o lună și jumătate de când Ianis a ajuns în La Liga, Gică Hagi concluzionează: „Deja e consacrat”
DEPORTIVO ALAVES
La o lună și jumătate de când Ianis a ajuns în La Liga, Gică Hagi concluzionează: „Deja e consacrat”

Hagi a stabilit cine va fi înlocuitorul lui Adrian Mazilu: „Grigoryan ne place foarte mult”

Dacă în privința plecării lui Enes Sali a fost evaziv, managerul tehnic al Farului a fost ceva mai dispus să vorbească despre înlocuitorul lui Adrian Mazilu, fotbalistul care va ajunge la Brighton în iarnă. 

Hagi e hotărât să-i acorde din ce în ce mai multă încredere lui Narek Grigoryan, extrema dreaptă adusă recent din Armenia, de la Urartu, fosta adversară a „rechinilor” din Conference League: 

„Grigoryan, da. E clar că e o schimbare mică la el, încercăm să stăm cu toții lângă el. A avut la meciul acesta (n.r. - cu Oțelul), nu l-am folosit pentru că a simțit o contractură musculară. El cel mai bine se simte atacant lateral dreapta.

„Atât pot să vă zic” » Hagi confirmă negocierile pentru „perla” de 17 ani și anunță cine va fi înlocuitorul lui Mazilu
Narek Grigoryan a semnat cu Farul pe 30 august

Are apucături de număr 10, de atacant, nouă ne place foarte mult. L-am luat pentru că Mazilu pleacă în iarnă, trebuia să fim acoperiți. Ne place foarte mult, e tânăr și vrem să îl aducem în naționala țării sale (n.r. - Armenia)”, a mai spus Hagi, potrivit sursei citate. 

L-am văzut live contra noastră și e un jucător foarte interesant. Mai trebuie să lucram cu el să fie mai vertical. Poate să fie mai penetrant pe poartă, în rest e pe drumul cel bun.

- Gheorghe Hagi, despre Narek Grigoryan

VIDEO Au apucat să demoleze stadionul, dar construcția celui nou s-a blocat înainte să înceapă! » Conflictul a ajuns în instanță

Citește și alte știri de actualitate: 

La o lună și jumătate de când Ianis a ajuns în La Liga, Gică Hagi concluzionează: „Deja e consacrat”

Retragere, apoi depresie » Claudiu Keșeru, dezvăluiri de impact: „Am mers și la psiholog pentru a accepta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
lulu
lulu  •  11 Octombrie 2023, 16:04

Alta "perla"a perlelor de la G.S.P. Oare pe ce criterii sunt angajați "perlarii"astia?

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  11 Octombrie 2023, 15:28

...acest nemancat al fotbalului romanesc mereu cere cat nu face pe fotbalistii lui ...el nu se gandeste decat la buzunarul propiu ...a ingropat fotbalul romanesc si drept rasplata presa aservita de la bucuresti l a facut rege ...

Catisr
Catisr  •  11 Octombrie 2023, 14:49

”Proşti, dar mulţi” vorba Lăpușneanului se aplică perfect ”vedetelor” lui Hagi. Mulți vânduți, aproape toți repratiați .... Din 2009 câți fotbaliști 100% a scos Hagi ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează