FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV / VIDEO Dezvăluire importantă la GSP Live » Gică Hagi, tentat cu o ofertă colosală: „M-am întâlnit deja cu el, m-au întrebat din țara cu bani mulți”

Prezent la GSP Live, impresarul Florin Manea a dezvăluit că Gică Hagi este un nume interesant pentru fotbalul din Arabia Saudită.
Prezent la GSP Live, impresarul Florin Manea a dezvăluit că Gică Hagi este un nume interesant pentru fotbalul din Arabia Saudită.

Articol de - Publicat luni, 21 august 2023 10:22 / Actualizat luni, 21 august 2023 10:36

Prezent la GSP Live, impresarul Florin Manea a dezvăluit că Gică Hagi este un nume interesant pentru fotbalul din Arabia Saudită. 

Gică Hagi nu mai are nimic de demonstrat în fotbalul românesc. A cucerit două titluri cu „găștile nebune” de la Viitorul, respectiv Farul, și s-ar putea pregăti pentru următorul nivel. Florin Manea susține că a purtat o discuție cu „Regele” despre o eventuală plecare în Arabia Saudită.

Sursele Gazetei susțin că Gică Hagi ar fi tentat să accepte oferte milionarilor din Golf.

VIDEO. Florin Manea: „M-am întâlnit la mare cu Gică Hagi! M-au întrebat despre el”

„Am fost la mare, m-am întâlnit cu Gică pentru că m-a întrebat de el cineva dintr-o țară cu bani mulți. M-a întrebat cineva: «Crezi că Hagi ar accepta»?, Băi, nu știu, o să îl întreb,

Am avut o discuție și m-am lămurit. Eu l-am întrebat... m-a surprins răspunsul, dar nu pot să vă zic. 

Gică Hagi e idolul meu. Vorbeam cu Zola odată, îi ziceam: «Ești numărul 1». Dar mi-a zis: „Taci, tu ești cu Hagi!”. Am recunoscut, da, e numărul 1 pentru mine. Am un respect deosebit pentru Hagi. 

Să dea Dumnezeu să pot să fac bani de pe urma lui Hagi. Pentru mine e un bun național. Unde te duci, deschizi porți. N-ai cum să nu respecți un om așa cunoscut. A fost o întrebare, la fotbalul până nu vezi scris se schimbă o grămadă de lucruri”, a spus Florin Manea la GSP Live. 

Dezvăluire importantă la GSP Live » Gică Hagi, tentat cu o ofertă colosală: „M-am întâlnit deja cu el, m-au întrebat din țara cu bani mulți”
Imagine de la întâlnire, postată pe contul de Instagram al jurnalistei Carmen Mandiș. În imagine mai apar Mihai Iosif, Gică Hagi și Florin Manea

Arabia Saudită, de nerefuzat

Florin Manea a oferit detalii și despre nivelul financiar existent în acest moment în Arabia Saudită: „S-au dus Steven Gerrard acolo, Mancini va lua 40 de milioane de euro pe an. Cred că și Gerrard tot cam așa. Gândește-te că e fără taxe, e net!”.

Arabii nu au investit masiv doar în fotbaliști, ci și în antrenori. Nuno Espirito Santos o pregătește pe Al Ittihad, Matthias Jaissle pe Al-Ahli, Jorge Jesus a fost instalat pe banca coloșilor de la Al Hilal, iar Steven Gerrard o conduce pe Al-Ettifaq.

România mai are un reprezentant în campionat, pe Cosmin Contra, la Damac FC.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Florin Răducioiu și Viorel Moldovan se iau de „perla” lui Gică Hagi: „E modest, nu poate fi titular”

„Să te chinui în halul ăsta...” » Răducioiu, mesaj frontal pentru FCSB: „Așa nu iei campionatul”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (13)
CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  21 August 2023, 19:20
Postat de paolo13 pe 21 August 2023, 14:45

Florin ATM Manea! Un hot de prin bancomate!

Serios? Cu d'astea se ocupă?!?

parachioara5
parachioara5  •  21 August 2023, 16:55

Tictictic...esti un fcsbist inveterat tu nu ai valoare si gandesti penibil esti mai penibil decat a fost hagi ca jucator ...ce tot il ridici in slavi si apoi dai cu el de acolo ...rusine sa ti fie tu n ai dreptul sa critici pe altii ...

fabulos
fabulos  •  21 August 2023, 15:24

Pentru fotbalul din Qatar s-ar putea sa fie un antrenor bunicel dl. Hagi. După teroarea cu Ianis la națională urmează cea cu Hagi antrenor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează