FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Video Jucătorul dat afară de FCSB riscă să rămână 6 luni pe bară » Hagi i-a închis ușa în nas!

Gică Hagi nu îl mai vrea pe Radu Boboc la Farul
Gică Hagi nu îl mai vrea pe Radu Boboc la Farul

Articol de - Publicat marti, 10 ianuarie 2023 18:02 / Actualizat marti, 10 ianuarie 2023 18:45

Rămas fără echipă după ce și-a reziliat contractul cu FCSB, Radu Boboc (23 de ani) riscă să rămână 6 luni pe bară, pentru că a evoluat deja pentru două formații în acest sezon. După succesul din amicalul cu FC Argeș, 4-1, Gică Hagi, antrenorul Farului, a anunțat că nu ia în calcul transferul fundașului dreapta.

Întrebat de reporterii prezenți despre o posibilă revenire a lui Radu Boboc, Hagi a explicat că nu se pune problema unui transfer:

Fostul fotbalist de la FCSB specializat în educație financiară: „Oamenii nici nu știu ce înseamnă inflația”
INTERVIU
Fostul fotbalist de la FCSB specializat în educație financiară: „Oamenii nici nu știu ce înseamnă inflația”

VIDEO. Boboc riscă să stea 6 luni pe bară!

„Nu vorbesc de jucători sau de cine va veni. Avem  jucători pe postul acela, avem un jucător care deja a semnat (n.r. Roland Baravykas). Și Boli poate juca pe acel post”, a precizat antrenorul Farului.

Pe postul de fundaș dreapta, Farul îl are titular de drept pe Dan Sîrbu (19 ani) care în acest sezon a bifat 17 meciuri în prima divizie, în timp ce cu șansa a doua va pleca Roland Baravykas. Lituanianul a evoluat în prima parte a sezonului pentru Universitatea Cluj, iar  odată cu venirea lui Eugen Neagoe a părăsit echipa.

De partea cealaltă, evoluțiile lui Radu Boboc au scăzut după ce a fost transferat pentru 200.000 € și a mai prins echipa celor de la FCSB doar în 10 partide în toate competițiile. 

Soluții puține pentru un transfer în Europa

Pentru că a evoluat deja la două echipe în acest sezon, iar ambele i-au închis ușa, Boboc se poate transfera doar într-un campionat care se desfășoară după sistemul primăvara-toamnă. Variantele sunt puține în Europa, iar majoritatea sunt de nivel inferior Ligii 1: Belarus, Estonia, Feroe, Finlanda, Georgia, Islanda, Kazahstan, Letonia, Lituania, Norvegia, Irlanda sau Suedia. 

Radu Boboc, făcut praf de Gigi Becali: „Nu știe să facă nimic”

În urmă cu două luni, Gigi Becali îi critica aspru pe Radu Boboc și Marco Dulca după egalul din Cupa Românei cu Oțelul Galați.

„Dulca n-a participat la nimic. Boboc nu a participat la nimic. Când pierd sute de mii de euro nu-mi convine. Dar vă promit eu că nu mai fac prostii. Iau jucători liberi şi le fac contract pe un an. 

Nu ai ce să-i spui lui Dică, mi-a spus şi MM că el e tobă de fotbal. Dar ce să-i spui lui Dulca sau lui Boboc? Nu ştiu să facă nimic! Dacă ar ști, ar costa 70 de milioane de euro”, a declarat Gigi Becali la Prima Sport.

Citește și alte știri:

INCREDIBIL: FRF nu poate sancționa FCSB! De ce scapă echipa roș-albastră în cazul Pintilii

Adi Popa a ajuns la capătul răbdării: „De ce să mai stau la Steaua dacă nu se dorește promovarea?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
vasileroaita
vasileroaita  •  11 Ianuarie 2023, 09:37

Probabil, Boboc este mulțumit cu suma primită pentru rezilierea contractului. Se odihnește până la vară, apoi își caută echipă, liber.

Omc87
Omc87  •  10 Ianuarie 2023, 23:12

Si asa a mai distrus nea jiji un jucător promițător cu năsicul lui ... urmează radaslavescu ...merge bn relația viitorul cu 10sb

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  10 Ianuarie 2023, 21:32

lasatii sa joace la Liga 2 . Prea ii ostracizati, dupa ce ca nu au loc de juniori . patroni, si straini ...... mai trebuie sa plece si afara , ca nu au loc in echipe de Liga 2 ....Brasov, Timisoara...Selimbar, Dumbravita , Dej.....trebuie sa zboare in islanda sau Feroe ....sunteti penibili...si nici gazetarii nu mai sunt ce au fost :.....sa nu semnaleze ei anomaliile fotbalului romanesc .........Dupa VAR am strigat vre-o .....5-6 ani !

Vezi toate comentariile (18)
Comentează