FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - VIITORUL

Gică Hagi vrea prima victorie în fieful lui Sepsi Sf. Gheorghe fără cinci jucători importanți: „N-am marcat niciodată pe terenul lor”

Articol de - Publicat sambata, 03 august 2019 16:08

Sepsi Sf. Gheorghe și Viitorul vor juca în etapa a patra din Liga 1, duminică, de la ora 21:00. După eliminarea din Europa League, Viitorul se concentrează pe campionat, unde a început perfect, ocupând prima poziție, cu victorii pe linie.

Constănțenii și-au propus să mențină aceeași linie și să câștige în premieră în fieful lui Sepsi, la Sf. Gheorghe, în partida programată duminică, de la ora 21.00, în etapa a 4-a.

„Este o deplasare dificilă, nu am reușit să câștigăm până acum la Sf. Gheorghe, nici măcar nu am marcat. La Sepsi s-au făcut multe schimbări față de sezonul trecut, dar este o echipă solidă, greu de desfăcut în apărare. Trebuie să facem un meci bun, să spargem gheața și să obținem prima victorie în deplasare cu Sepsi.

Am câștigat în primele trei etape, dar este doar un început și le-am spus băieților că ne așteaptă o călătorie lungă. Trebuie să ne păstrăm foamea de fotbal, să progresăm și să arătăm pe teren aceeași mentalitate de învingător. Ne luptăm să fim acolo sus și să câștigăm fiecare meci”, a spus Gică Hagi.

„Regele” nu va conta pe Vlad Achim și George Ganea, menajați, și Carlo Casap, Rivaldinho și Hamidou Keita, accidentați.

Viitorul a jucat de trei ori în deplasare cu Sepsi, înregistrând o înfrângere, 0-1, într-o partidă disputată la Brașov, și două egaluri “albe”, 0-0, ambele în sezonul trecut.

„Întâlnim o echipă foarte agresivă, cu suporteri care o împing de la spate, dar trebuie să adunăm puncte pentru calificarea în play-off. Am jucat mereu în condiții grele la Sf. Gheorghe, ultima oară erau -20 de grade. Acum o să fie o temperatură normală”
Andrei Artean

„Nu ne va fi ușor, pentru că Sepsi a jucat anul trecut în play-off și sunt convins că dorește să ajungă acolo și în acest sezon. Noi avem însă un lot mare, jucători cu multă calitate și vrem să câștigăm fiecare meci”
Eric de Oliveira

Citește și:

Gică Hagi, reacție fermă! Răzvan Marin le-a povestit olandezilor ce i-a spus „Regele” când a auzit că are ofertă de la Ajax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  03 August 2019, 17:39

...pe nimeni nu intereseaza aceasta echipa fara suporteri...

spartakus.
spartakus.  •  03 August 2019, 16:40
Postat de fairplayromania pe 03 August 2019, 16:26

Hagi, parcă vruiai în grupele LG..... de ce te-ai oprit asa de repede? Cine te împiedică sa ajungi la masa bogaţilor? Banii se fac muncind si jucînd fotbal nu prin cumetrii....ca te faci de rîs în Europa !

Fara investitii nu ai cum sa joci acolo, totul se judeca pe teren si doar acolo. Am avut destule echipe care au ajuns intamplator acolo de care s-a ales praful.

fairplayromania
fairplayromania  •  03 August 2019, 16:26

Hagi, parcă vruiai în grupele LG..... de ce te-ai oprit asa de repede? Cine te împiedică sa ajungi la masa bogaţilor? Banii se fac muncind si jucînd fotbal nu prin cumetrii....ca te faci de rîs în Europa !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close