FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL CAMPIOANA ROMÂNIEI

Gică Popescu, „la cald”, după victoria magistrală carei i-a adus titlul Farului: „Au fost senzaționali! Merităm trofeul”

Gică Popescu / foto: Arhivă +38   FOTO
Gică Popescu / foto: Arhivă

Articol de - Publicat duminica, 21 mai 2023 23:12 / Actualizat duminica, 21 mai 2023 23:43

Farul e noua campioană a României! Gheorghe Popescu, președintele celor de la Farul, a oferit o primă reacție după victoria senzațională reușită de „marinari” în fața FCSB-ului, scor 3-2, succes care le-a asigurat matematic titlul „rechinilor”. 

Imediat după meci, oficialul noii campioane din Superligă a trasat principalele concluzii după victoria cu accente dramatice reușită de Farul. „Baciul” consideră că trofeul cucerit de „marinari” e pe deplin meritat la cum au evoluat lucrurile pe durata sezonului.

„I-am distrus!” » Hagi cântă și dansează în vestiar după câștigarea titlului. Imagini MEMORABILE
FARUL, CAMPIOANĂ
„I-am distrus!” » Hagi cântă și dansează în vestiar după câștigarea titlului. Imagini MEMORABILE

Gică Popescu, concluzii la cald după „thriller-ul” Farul - FCSB 3-2: „Merităm trofeul! Jucătorii au fost senzaționali”

Mă bucur că am câștigat jucând așa cum am făcut-o tot sezonul. Am făcut un meci senzațional, am revenit contra uneia dintre cele mai bune echipe din Liga 1. Cred că e un titlu meritat, am condus în 33 de meciuri din acest campionat și era păcat să nu ducem sezonul la bun sfârșit.

Jucătorii au fost incredibili, publicul a fost senzațional și cred că merităm acest trofeu. Dacă am fi câștigat cu lejeritate, n-ar mai fi fost un deznodământ atât de spectaculos. 

Cred că a fost cel mai spectaculos sezon de când e în play-off în Liga 1. Am simțit dezamăgire după 0-2, dar a fost foarte important golul macat înainte de pauză. După pauză am pus presiune și am reușit să câștigăm. Urmează o petrecere, dar mai avem un meci pe care mergem să-l jucăm și să-l tratăm cu respect”, a spus Gică Popescu, la Digi Sport. 

FOTO / Cele mai spectaculoase imagini ale „thriller-ului” Farul - FCSB 3-2

+34 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

S-a terminat, titlul e la Mare! Farul e NOUA CAMPIOANĂ a României, după un comeback LEGENDAR! Puștii lui Hagi au insistat și au atacat până au dezintegrat-o pe FCSB!

FOTO Denis Alibec plângea după golul care a declanșat nebunia la Ovidiu, în timp ce Gică Hagi a avut o reacție surprinzătoare la final

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (5)
bozo76
bozo76  •  22 Mai 2023, 08:47

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bozo76
bozo76  •  22 Mai 2023, 08:47

Farul a jucat 39 de partide. 9 in playout si 15x2 in campionatu regulat. Plus partide de cupa pe care au mincat.o

VardyParty
VardyParty  •  22 Mai 2023, 00:24

Dacă tot ii place microfonul, sa ne essplice Pompescu de ce nu juoackă viitorul Balon D’Or, fiul Nicholas.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează