FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Integritatea lui Rusandu, pusă sub semnul întrebării de Gică Popescu: „Nu au vrut VAR ca să influențeze rezultate! Coincidență?”

Lucian Rusandu, în FCSB - Farul / FOTO: Imago-Images
Lucian Rusandu, în FCSB - Farul / FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 martie 2022 21:03 / Actualizat miercuri, 16 martie 2022 23:08

Gică Popescu (54 de ani), președintele Farului, ridică semne de întrebare cu privire la intențiile avute de arbitrul Lucian Rusandu (41 de ani) în eșecul cu FCSB, scor 0-2.

Lucian Rusandu a comis două erori flagrante în favoarea celor de la FCSB, un penalty neacordat pentru constănțeni și o eliminare caraghioasă dictată lui Dussaut. 

Gazeta de azi publică o reprezentare grafică șocantă: „Doar România și Marea Neagră nu au VAR!”
ANALIZĂ
Gazeta de azi publică o reprezentare grafică șocantă: „Doar România și Marea Neagră nu au VAR!”

GSP.ro a semnalat că nu au fost primele greșeli pro-FCSB ale „centralului”. Gică Popescu s-a legat de acest lucru și a ridicat mai multe întrebări.

Gică Popescu, despre prestația lui Rusandu din FCSB - Farul: „Putem să ne gândim la asta?”

„Cred că nu s-a dorit implementarea VAR pentru a putea influența anumite rezultate. Nu poți să ai faza la 10 metri și să nu dai penalty, doar dacă ești rău intenționat. Sau dacă ești un arbitru atât de slab. Putem să ne gândim că a fost premeditat și rău intenționat la meciul acesta? 

Tot Rusandu a fost la meciul FCSB - Chindia, când a dat penalty în prelungiri. Coincidență? Eu nu prea cred”, a spus Gică Popescu, la „Digi Sport Special”.

Ce s-a întâmplat în FCSB - Chindia, meciul amintit de Gică Popescu

  • în minutul 9, la 0-0, l-a eliminat complet greșit pe Kocici
  • în minutul 44, la 0-0, nu l-a eliminat pe Valentin Crețu, pentru o lovitură cu cotul aplicată lui Popadiuc
  • în minutul 80, la 0-0, nu l-a eliminat pe Budescu, pentru un cot aplicat lui Iacob
  • în ultimul minut a acordat penalty pentru FCSB, decizie corectă, care a fost transformat în gol de Budescu
  • REACȚIA CCA: l-a suspendat pe Rusandu o lună

Lucian Rusandu, arbitru cu opinii controversate

Lucian Rusandu a oferit răspunsuri uluitoare într-un interviu pe care l-a acordat în 2013 celor de la covasnamedia.ro și în care se poziționa ferm împotriva arbitrajului video, despre care spunea că „reluarea VAR mai mult ar încurca decât ar ajuta”.

Nu mi se pare o idee bună, cred că prin această metodă s-ar pierde mult din farmecul partidelor. Ne-ar ajuta poate în situații în care mingea a trecut sau nu de linia porții, dar în situații care se pot interpreta nu cred că ne-ar ajuta, fiindcă ar fi mai multe păreri și cine are o competență mai mare de a decide decât arbitrul?
- Lucian Rusandu

VIDEO Gică Popescu: „Rusandu a intrat în cartea recordurilor”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

VIDEO Pace între Adrian Mititelu și Răzvan Burleanu » Ce interese sunt la mijloc

Balaj, după ultimul scandal din Liga 1 cu FCSB în prim-plan: „S-a depășit măsura”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (4)
965815150123899
Marian Bobeica  •  17 Martie 2022, 09:44

Tin sa mentionez ca este doar o opinie personala care nu contrazice ce spune Gica Popescu (al carui fan sunt), doar o nuanteaza. Cred ca este o problema falsa,cel putin la noi: nu existenta VARului este problema ci moralitatea arbitrilor nostri si a celor care conduc fotbalul. Oricat te-ai uita in ecran, daca arbitrul spune ca alba-i neagra tot ca el ramane....Te prosteste in fata dar tot asa ramane.... Mai greu dar pentru ei:apa trece,pietrele raman....

368023036732853
Iuga Mircea  •  17 Martie 2022, 08:01

Îmi poate explica cineva: de ce fcsb-ul are programate meciurile în play-off la o zi după CFR Cluj ,cel puțin primele trei????? Chiar nimeni nu vede că fcsb e ajutată și cu programarea meciurilor!!!!!

stefan..
stefan..  •  17 Martie 2022, 07:36

Diversiunea cu arbitrajul vrea sa ascunda blatul anticipat dintre Becali si regele blatist. Acestia sunt cele mai toxice personaje din fotbalul romanesc.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close