FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

Gigi Becali a remarcat 4 jucători și a recunoscut că a făcut schimbările în Derby de România: „De asta i-am scos”

Gigi Becali / foto: GSP +23   FOTO
Gigi Becali / foto: GSP

Articol de - Publicat duminica, 23 iulie 2023 13:43 / Actualizat duminica, 23 iulie 2023 21:18

Patronul Gigi Becali a reacționat după victoria reușită de FCSB în derby-ul cu Dinamo, scor 2-1. Finanțatorul vicecampioanei a insistat să evidențieze superioritatea echipei sale în fața rivalei: „Putea fi 7-0!”, a exclamat Becali, care a numit apoi fotbaliștii care l-au impresionat.

Gigi Becali se declară încântat de jocul echipei sale și e de părere că scorul ar fi putut fi unul fluviu dacă echipa sa nu se relaxa prematur. Cât despre nivelul adversarului întâlnit, patronul roș-albaștrilor susține, în primul rând, că Dinamo e deficitară pe mai multe posturi și că ar fi putut primi mult mai multe goluri în derby. 

Gigi Becali a reacționat triumfal după victoria cu Dinamo: „Putea fi 7-0!”

„Din primul minut am plecat încrezători. Nu ai cum să ai emoții când echipa adversă n-a avut în prima repriză un șut pe poartă. Când n-ajunge echipa adversă în «16 metri», nu ai cum să ai emoții. Dacă nu ajunge, cum să dea gol? 

Am fost încântat de joc. Orice fază era pericol de gol. De câte ori punea piciorul pe minge echipa noastră era pericol de gol. Dinamo nu are echipă, dar să vedem. 

N-am avut emoții deloc. N-am avut nicio emoție, putea să fie 6-0, 7-0. La 2-0 eram puțin mai relaxați, la 2-1 nu i-am lăsat să apropie deloc chiar dacă se apropiau ei de careu. După n-au mai intrat în careu. Nu i-am mai lăsat”, a spus Gigi Becali, conform Fanatik

Calitate au [cei de la Dinamo]. Problema lui Burcă este că nu are atacanți, jucători puternici, marcatori. Sunt ei fâșneți, dar când ajung în 16 metri trebuie să ai putere, șut și forță de pătrundere. 

- Gigi Becali, patron FCSB

Cele mai tari meme-uri după Derby de România » Fanii au „înnebunit” după imaginea cu Florinel Coman + cum au fost ironizați dinamoviștii
FCSB - DINAMO 2-1
Cele mai tari meme-uri după Derby de România » Fanii au „înnebunit” după imaginea cu Florinel Coman + cum au fost ironizați dinamoviștii

Remarcații lui Becali: „Coman e din alt film!” + i-a nominalizat și pe Olaru, Șut și Pantea

Gigi Becali i-a menționat pe fotbaliștii care l-au satisfăcut în Derby de România, scoțând în evidență, mai ales, prestația MVP-ului Florinel Coman. Latifundiarul i-a mai remarcat și pe Darius Olaru, Adrian Șut și Alexandru Pantea, recunoscând că el e cel care a sunat „retragerea”în repriza secundă.

„Pantea a fost foarte bun. Pe Coman nu îl mai băgăm (n.r. - în discuție) Nu mai vorbim despre el. Este din alt film, nu este din filmul fotbalului românesc. Sunt doi jucători despre care zic... E Olaru, dar cred că eficienţă mai mare mare o are Şut, care pasează foarte bine. Vede foarte bine jocul.

„Ăştia sunt care mi-au plăcut foarte mult. I-am scos pe Olaru, Coman ca să fie odihniţi și l-am băgat pe Compagno. O să facem evaluare, că jucăm din trei în trei zile”, a mai spus Becali, conform sursei citate. 

+19 FOTO

Din punctul meu de vedere, FCSB are un lot extrem de competitiv, de valoros, un lot care nu are cum să piardă campionatul.

Îl apreciez foarte mult pe Florinel Coman, iar în campionatul care s-a încheiat a fost unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1. Aș vrea foarte mult să îl văd la fel de implicat la echipa națională, aș vrea să îl văd pe Florinel că trage echipa națională la fel cum o face la FCSB.

- Anghel Iordănescu, fost selecționer

VIDEO Florinel Coman, execuție de senzație în FCSB - Dinamo: a marcat la vinclu, cu stângul!

Citește și alte știri despre FCSB: 

EXCLUSIV Chiricheș și Becali s-au înțeles: contractul e FABULOS! Mâine semnează

Replică dinspre CSA, după ce galeriile Dinamo și FCSB i-au înjurat la unison: „Clonele și-au unit forțele. Era prea mult să găzduim atâția trădători”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (15)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  24 Iulie 2023, 12:07

Distrugatorul fotbalului romanesc.

Stefan_rapidist_de_mic
Stefan_rapidist_de_mic  •  24 Iulie 2023, 09:44
Postat de paolo15 pe 24 Iulie 2023, 05:51

Mai bine sa ia deciziile despre antrenor Bocciu' și Corsicanu'?

eu comentez bazandu-ma pe fapte si intamplari reale, nu pe ce s-ar fi putut intampla, dar nu s-a intamplat

paolo15
paolo15  •  24 Iulie 2023, 05:51
Postat de Stefan_rapidist_de_mic pe 23 Iulie 2023, 20:51

FCSB e singura echipa din lume care are doi antrenori, dar niciunul nu ia deciziile importante.

Mai bine sa ia deciziile despre antrenor Bocciu' și Corsicanu'?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează