FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

Gigi Becali acuză jocuri de culise: „Nu o vreau în play-off, că poate face omenie cu Rapid!”

Gigi Becali FOTO: Ionuţ Iordache +23   FOTO
Gigi Becali FOTO: Ionuţ Iordache

Articol de - Publicat luni, 19 februarie 2024 23:55 / Actualizat marti, 20 februarie 2024 00:23

Gigi Becali, patronul FCSB, a făcut o serie de aluzii la adresa Rapidului și a celor de la Hermannstadt.

Omul de afaceri a spus că nu și-ar dori ca sibienii să ajungă în play-off, după ce a văzut partida dintre Rapid și Hermannstadt, 2-0, de vineri. 

Inițial s-a ferit să spună că trupa lui Marius Măldărășanu nu a jucat cu intensitate partida din Giulești, declarând „unii spun că a fost omenie, dar nu cred că mai se face asta”. Apoi, după ce i s-au cerut mai multe explicații din studio, a spus că Hermannstadt ar ajuta-o pe Rapid în play-off.

Gigi Becali a intrat în direct imediat după U Cluj - FCSB: „În condițiile astea...”
U Cluj - FCSB
Gigi Becali a intrat în direct imediat după U Cluj - FCSB: „În condițiile astea...”

Gigi Becali: „În play-off, Hermannstadt poate face omenie cu Rapid”

„Deja socotesc că am bătut Rapid. E diferență mare de valoare. Da, Rapid joacă foarte bine (n.r – ironic). Așa zice lumea. Stau eu să comentez ce joacă Rapid?! Noi vom bate, pentru că suntem foarte valoroși.

Mai multe nu are rost să vorbim... Are 5 victorii... A luat 3 puncte cu Mititelu, care a făcut prostiile pe care le-a făcut când a schimbat, cu Dinamo iar așa. Nu știu ce meci tot așa... Bravo Rapidului că are 5 victorii. Nu mă bag la alte... Nu știu eu. Nu mă bag la omenie. Când e vorba de omenie, nu mă bag. Nu am spus așa ceva. Mulți au vorbit și au spus că a fost omenie, dar nu cred. Din punctul meu de vedere, nu mai există omenie în fotbal.

Alții zic, dar eu nu cred. Eu râd. A fost un meci care a părut omenie (n.r. râde). Dar eu nu cred. Toți vor în play-off. Dar eu nu am nicio altă treabă. FCSB e lider detașat”, a spus Gigi Becali în emisiunea „Fotbal Club” de la DigiSport. 

Întrebat ce echipă ar dori să ocupe ultimul loc de play-off, Becali a spus că nu ar vrea ca aceea să fie Hermannstadt. „Domnule, voiam să fie Hermannstadt. Dar acum nu mai vreau”.

Întrebat de moderatorul Radu Naum dacă nu vrea Hermannstadt în play-off după 0-2 cu Rapid, Gigi a spus: „Da, nu o mai vreau”.

Și întrebat dacă acel meci l-a considerata fi „omenie”, Becali a declarat că: „Alții zic, nu eu. Eu nu cred. Dar nu mai vreau. Dacă e ca ei? Eu nu cred, dar dacă e ca cei care spun că a fost omenie? Eu zic «Voi sunteți nebuni?». Dar poate sunt eu fraier. Eu nu cred așa ceva.

Dar în play-off e posibil să fie omenie. E posibil. Dacă ești pe 6 sau 5 în play-off, la ce mai tragi? O să fie omenie de omenie. Aș vrea ca în play-off să fie Mititelu sau Oțelul. Chiar și U Cluj sau Sepsi”, a adăugat Becali. 

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO Ștefan Târnovanu: „Ținând cont de lupta la titlu, am pierdut două puncte. Ținând cont de cum a arătat partida, am câștigat un punct”

Citește și:

Ioan Ovidiu Sabău vrea mai mult: „Puteam câștiga azi. Dar nu am avut curaj și încredere”
U CLUJ - FCSB 0-0
Ioan Ovidiu Sabău vrea mai mult: „Puteam câștiga azi. Dar nu am avut curaj și încredere”
Elias Charalambous, după pasul greșit făcut de FCSB: „Campionatul oricum nu se termina azi”
U CLUJ - FCSB 0-0
Elias Charalambous, după pasul greșit făcut de FCSB: „Campionatul oricum nu se termina azi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (66)
FlashGordon
FlashGordon  •  24 Februarie 2024, 15:50
Postat de nautilus pe 21 Februarie 2024, 00:18

"gordoane" ....ciocu mic și joc de glezne! Vă mănâncă cu blaniță cu tot și Rapid și CFR! fîcîsî.bist nefericit care ești becalist!!!

clona fc r nu este rapid. eu din ce vad prostii de la clona fc r ne-au facut un serviciu si au batut pe kfr. ha ha ha.

Dobermannul
Dobermannul  •  21 Februarie 2024, 10:56
Postat de Dobermannul pe 20 Februarie 2024, 13:57

Cred ca daca eu postam asa ceva primeam 10 banari dar sa trecem. Eu cred ca voi stiti ca averile in Romania sunt facute din bani publici ... toate toate. Dupa 89 am devenit economie de piata si a fost zor nevoie imediat de privati, drept care averea statului (adica cea facuta de romani prin munca) a fost trecuta pe numele unor fideli regimului de dinainte si de dupa 89, fideli absolut controlabili de sistem ca sa nu fie accidente. Asa au aparut ... bogatii Romaniei. In rest logoree placuta.

Acum in criza de candidat la presedintie zor nevoie sa-l faca celebru de Sucu (au incercat cu Imperiul Leilor dar audienta scazuta n-a ajutat) si au gasit calea ... titlul de campioana pentru Rapid.

Dobermannul
Dobermannul  •  21 Februarie 2024, 10:51
Postat de zorrozabal pe 21 Februarie 2024, 10:36

Pai cum și-au facut averile?Din salariu?Zicea Brucan(prin 1995), ca Consilul Europei ne-a transmis ca nu sta de vorba cu noi- pâna nu facem dovada ca avem o„economie de piața”!Iar dovada sa fie...o suta de mii de milionari in dolari!Și...s-a dat drumul la furat!

Exact. Toti, dar absolut toti sunt oamenii sistemului si pe care sistemul ii are la mana. La noi bogatii sunt de fapt mandatarii sistemului care ne pastoreste de dinainte de 89 si pana in ziua de azi.

Vezi toate comentariile (66)
Comentează