FOTBAL  »  Superliga  »  AFACERE

Gigi Becali are interzis să facă afacerea de 13 milioane de euro: „Îi dau mesaje procurorului: «Ești ca un drac în mintea mea»”

Gigi Becali +44   FOTO
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 decembrie 2020 09:28 / Actualizat duminica, 27 decembrie 2020 11:16

Gigi Becali, patronul FCSB, a acordat un interviu în seara de Crăciun, după luni de absență din spațiul public, și a vorbit despre acuzația de spălare de bani și despre procesul care-l împiedică să facă o afacere uriașă.

Omul de afaceri spune că este gata să vândă Uzina Mecanică Drăgășani, care a intrat în 2013 în insolvență, dar nu poate pentru că este implicat într-un proces în care e suspect de spălare de bani. Patronul FCSB l-a acuzat pe procurorul Radu Ionescu și a dezvăluit ce mesaje îi dă acestuia.

„Dracul mi l-a dat pe Radu Ionescu, Dumnezeu mi-a dat-o pe judecătoarea Daniela Toader. Și mă rog pentru ea. Daniela Toader a intrat la procesul pe fond și a spus că nu putem să vorbim de spălare de bani. Acum mă rog să îi fie bine ei.

Nu gândesc rău despre procuror. Îi dau mesaje și el mi-a dat vreo șapte amenzi. Vorbește cu mine câte două sau trei ore și după îi dau mesaj. Iar el îmi dă amendă câte o mie de euro. Îi zic că e de pe altă planetă, că acolo nu se respectă hotărârile judecătorești. Am zis «Tu ești pe planeta ta!» și el îmi dă amendă.

Vorbește cu mine câte două ore și jumătate la telefon, dar când îi dau mesaj îmi dă amendă! Dar asta dracii... I-am scris un mesaj «Ești în mintea mea ca un drac». Pentru că așa e. El m-a făcut să am gânduri, gânduri, gânduri.... Dracii îți dau câte un drac d-ăsta care vine cu gânduri și nu poți să te rogi. Am spus «Nu pot să fac rugăciune ca lumea pentru că ești în capul meu ca un drac!». Să respecte hotărârile judecătorești!

Uite, că mă țin de un an de zile cu procesul de spălare de bani... Am semnat un contract de 13 milioane de euro pentru fabrica de armament de la Drăgășani. Pentru că sunt suspect de spălare de bani nu pot să iau bani! Am un precontract de vânzare. Trebuie să obțin reabilitarea și autorizația ca să iau banii! Și nu pot din cauza lui Radu Ionescu. 

Eu, în răutatea mea, am vrut să-i fac plângere penală, dar duhovnicul a spus că creștinii nu fac asta și să spun baza în Hristos. Când aveam sechestru pe avere, m-am rugat și Sfântul Mina mi l-a ridicat. I-am dat mesaj procurorului și i-am zis «Fă plângere penală pentru Sfântul Mina pentru favorizarea infractorului»”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Gigi Becali, patronul FCSB, acuzat de spălare de bani

Becali și Vasile Geambazi sunt acuzați de spălare de bani și supraevaluare frauduloasă. Becali ar fi cumpărat un teren de 21 de hectare în Voluntari pe care l-ar fi vândut nepotului Vasile Geambazi cu un milion de dolari. Geambazi a devenit proprietar și a cerut de la ANRP (Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților) despăgubiri pentru că nu poate folosi terenul. Geambazi a dat statul în judecată, iar Curtea de Apel a decis ca el să primească 60 de milioane de euro. (Detalii pe larg- AICI

VIDEO  Man, despre absența lui Gigi Becali de la TV: „Cred că vede și dânsul asta!”

Citește mai multe știri despre Gigi Becali:

Gigi Becali a reapărut cu declarații controversate: „Pandemia e cea mai mare bucurie! Oamenii care colaborează cu dracul au creat virusul! Dumnezeu a închis cluburile unde erau «drogangii» și «curvăsăreală»”

Gigi Becali și teoria conspirației! Patronul FCSB refuză vaccinul pentru coronavirus: „O să ne bage cipuri cu 666 în mână sau frunte și ne vor controla cu 9G”

Gigi Becali și legătura lui cu partidul AUR: „Îmi zicea mama să-i votez, știa despre ei de la oamenii din biserică. Eu le-am dat sediul” + ce spune despre USR, Iohannis și Cioloș

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (52)
roja.azul_76
roja.azul_76  •  28 Decembrie 2020, 07:43
Postat de catalynn pe 28 Decembrie 2020, 01:14

Cum se face ca ai răspuns aproape imediat!? Cum spuneam, practic ti-ai petrecut Duminica pe net. Ce viața trista ... de fcsbist! :-))))

Cum se face ca esti la panda tot timpul? Ai halit-o ca bibanul, vecine!:)) Spor la vanatoare si ...ai grija sa nu-ti scape nimic!:)

catalynn
catalynn  •  28 Decembrie 2020, 01:14
Postat de roja_azul76 pe 27 Decembrie 2020, 22:26

Nu mai puncta nimic, că nu avem nevoie de contor!:) Nu ai ce face, te plictisești? :)

Cum se face ca ai răspuns aproape imediat!? Cum spuneam, practic ti-ai petrecut Duminica pe net. Ce viața trista ... de fcsbist! :-))))

roja_azul76
roja_azul76  •  27 Decembrie 2020, 22:26
Postat de catalynn pe 27 Decembrie 2020, 22:10

Io vin doar sa rad de vOI! Nu știu câte comentarii ai avut, știu câte am avut io: practic niciunul! Adică doar vreo 3 in care punctam decrepitudinea fcsbistilor! :-)))) Ca și acum! :-))))

Nu mai puncta nimic, că nu avem nevoie de contor!:) Nu ai ce face, te plictisești? :)

Vezi toate comentariile (52)
Comentează